Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آموزش و پرورش در هفته گذشته با اخباری چون  «ساعات برگزاری کلاس‌های درس در شاد مشخص شد»، «ساماندهی حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی» و «پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش برای ارائه سیم کارت دانش آموزی» سپری شد.

ساعات برگزاری کلاس‌های درس در شاد مشخص شد

حسن الحسینی مسئول پروژه شبکه شاد و مشاور وزیر آموزش و پرورش درباره چگونگی زمان ‌بندی برای برگزاری کلاس های درس در این شبکه با توجه به مشکلات ترافیک اینترنت در ساعاتی از روز و احتمال قطع شدن اینترنت در حین آموزش اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی برای اجرای برنامه ها در شبکه شاد و آموزش های مجازی موضوع زیرساخت های مربوط به آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در موضوع زیرساخت‌ها با ۲مساله مشکل دسترسی به اینترنت و دیگری بار ترافیکی آن مواجه هستیم؛ بر همین اساس کلاس های درس در شبکه شاد طبق زمان بندی در نظر گرفته شده برگزار خواهد شد.

مسئول پروژه شبکه شاد به تشریح زمان های در نظر گرفته شده برای برگزاری کلاس ها و توزیع ترافیکی برنامه آموزشی مدارس پرداخت و گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده  برگزاری کلاس ها در ساعات ۸:۳۰ تا ۱۰:۱۵، ۱۰:۳۰-۱۲:۴۵، ۱۳:۰۰-۱۵:۱۵ و ۱۵:۳۰۱۷:۴۵ در نظر گرفته شده اند.

ساماندهی حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی

 قاسم احمدی لاشکی معاون پارلمانی و حقوقی آموزش و پرورش به وضعیت برگزاری آزمون استخدامی هم اشاره و اظهار کرد: تا ۱۰ شهریور دفترچه آزمون منتشر می‌شود و قصد داریم ۲۷ هزار و ۳۰۰ نفر از این طریق جذب کنیم. همچنین ۲۰ هزار نفر دیگر نیز از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

او درباره وضعیت معلمان خرید خدمات آموزشی اظهار کرد: با توجه به قانون امکان استفاده از این نیرو‌ها در مناطق دور دست وجود دارد و در نظر داریم تا حق و حقوق آن‌ها ساماندهی شود که دیروز پیش نویس آن آماده شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد.

یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم هستند

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان درباره اقداماتی که از این پس باید برای سمپاد انجام شود، اظهار کرد: چند آسیب در رویکرد تفکیک وجود دارد و چاره‌ای هم نیست. وقتی از تفکیک استفاده می‌کنیم آسیب‌هایی در درون آن نهفته است از جمله اینکه، چون بچه‌ها با خودشان در ارتباط هستند کمتر همزیستی با بقیه را تمرین می‌کنند.

او افزود: در حوزه مهارت‌های سخت هم سمپاد مهارتی راه افتاده بود و اگر کار‌هایی از این دست ادامه یابد، خوب است. یکی از مهمترین موضوعاتی که باید به آن توجه کرد شناسایی آسیب‌های تفکیک و طراحی برنامه‌هایی برای کاهش این آسیب هاست.

رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان با بیان اینکه یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم هستند، گفت: کار‌های بزرگی، چون گسترش المپیاد‌ها و تسری آن به حوزه علوم انسانی و ... انجام شده است.

برگزاری کلاس‌های پیش دبستانی در شبکه شاد/ ۹۹ درصد دانش آموزان ابتدایی ثبت نام کردند

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی درباره روند ثبت نام و آموزش نوآموزان پیش دبستانی و بدو ورود به مدرسه اظهار کرد: با توجه به تفاوت وضعیت مناطق شرایط مختلفی برای حضور دانش آموزان و نوآموزان پیش دبستانی وجود دارد، در شرایط سفید آموزش حضوری، در شرایط زرد آموزش ترکیبی از حضوری و غیرحضوری و در شرایط قرمز کلاس‌ها مجازی خواهد بود.

او ادامه داد: برای دانش‌آموزان کلاس اولی در شرایط قرمز در نظر داریم تا با وجود کلاس‌های مجازی، حتی خیلی کم با همراهی خانواده و معلم در مدرسه حضور داشته باشند تا با این محیط آشنا شوند.

حکیم زاده درباره آمار ثبت نام دانش‌آموزان کلاس اولی گفت: در آغاز مسیر دغدغه داشتیم، اما طبق آخرین آمار بیش از ۹۹ درصد در دوره ابتدایی ثبت نام کردند و با اطلاع رسانی بیشتر به خانواده‌ها این رقم افزایش هم خواهد یافت.

تمدید زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی

اسداله مرتضایی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی از تمدید مهلت ثبت سفارش کتاب درسی خبر داد و اظهار کرد: با عنایت به محدودیت‌های به وجود آمده به دلیل بیماری همه گیر کووید ۱۹، نظیر اجتناب از تجمع بیش از حد دانش آموزان و والدین آن‌ها برای ثبت نام در مدارس، محدودیت فعالیت مدارس در استان‌های با وضعیت هشدار و قرمز به دلیل مصوبات ستاد مبارزه با کرونای استان، متاسفانه تعداد قابل توجهی از دانش آموزان در تمامی دوره‌های تحصیلی در مهلت زمانی مقرر یعنی ۳۱ مرداد نتوانسته اند، در مدارس ثبت نام کرده و به تبع آن اقدام به ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سامانه فروش مواد آموزشی کنند.

مرتضایی ادامه داد: به دلیل ضرورت دسترسی همگانی به کتاب درسی به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی و تاثیر گذار در فرآیند یاددهی – یادگیری دانش آموزان و درخواست‌های مکرر ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و والدین دانش آموزان، همچنین وجود مسایل دیگری نظیر مشخص نشدن نتایج سنجش دانش آموزان ورودی اول ابتدایی و آزمون‌های مدارس خاص پایه‌های دوره‌های اول و دوم متوسطه، طبق مصوبه کارگروه ستادی برنامه ریزی و توزیع کتاب‌های درسی مقرر شد، این فرآیند تا روز دوشنبه ۱۰ شهریور ماه تمدید شود.

کمبود معلم؛ چالشی بدون حساب و کتاب در وزارتخانه‌ای عیالوار

کمبود بیش از ۱۹۰ هزار معلم در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ بحرانی است که نشان از وجود ضعف و خلاء اساسی و دیرین در برنامه‌ریزی منابع انسانی آموزش‌وپرورش دارد؛ البته علاوه بر بحران کمبود معلم، بحران کیفیت تأمین معلم هم چالش دیگری در حوزه منابع انسانی آموزش‌وپرورش به شمار می‌رود.

از ۳۹۴ هزار نیرو جذب‌شده در ۱۰ سال گذشته بیش از ۱۹۷ هزار نفر آنان که معادل ۵۰ درصد نیروی جذب‌شده در آموزش‌وپرورش هستند، بدون در نظر گرفتن کیفیت و شیوه‌‏های علمی سنجش صلاحیت‌‏های حرفه‏‌ای بکارگرفته شده‌ و بعد از چندسال اشتغال به استناد مجوز‌ها و مصوبات موردی استخدام شده‌‏اند؛ در این شیوه نیاز واقعی مناطق از حیث تعداد، دوره تحصیلی، جنسیت و رشته تدریس عموماً نادیده گرفته‌شده است.

حجت الله بنیادی پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش و استاد دانشگاه فرهنگیان در این باره به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گفت که برخی از این افراد در زمان استخدام از نظر مدارج تحصیلی، شرایط سنی و شاخص‏‏‌های معلمی نیز از حداقل‌های لازم برخوردار نبوده‌اند؛ به‌گونه‌ای که درصد قابل‌توجهی از آن‌ها در زمان استخدام بیشتر از ۴۶ سال سن داشته یا با مدرک تحصیلی دیپلم استخدام شده‌اند.

دو راهی رفتن به مدرسه و ترک تحصیلی موقتی در سال تحصیلی کرونایی

شروع سال تحصیلی امسال با شیوع کرونا و جولانش حال و هوای دیگری به خود گرفته است و دانش آموزان که جزو اولین گروه‌های مشمول قرنطینه و تعطیلی بودند، قرار است بعد از چندین ماه تعطیلی با توجه به سه سناریو آموزش و پرورش طبق سه وضعیت قرمز، زرد و سفید به طور غیرحضوری، نیمه حضوری و حضوری سال تحصیلی آینده را سپری کنند.

اما همین اوضاع و احوال دو راهی دشواری برای خانواده‌ها ایجاد کرده است؛ برخی امسال قید مدرسه رفتن را زده اند، برخی دلخوش به رعایت پروتکل‌های بهداشتی فرزندانشان را راهی مدرسه خواهند کرد، برخی هم در این میانه همچنان بلاتکلیف مانده اند؛ حالا بماند که شلوغی کلاس‌های مدارس دولتی، نام نویسی در غیردولتی ها حتی با وجود شهریه‌های سنگین را رونق بخشیده از طرفی مجازی شدن کلاس‌ها برخی ها را از غیردولتی روانه مدارس دولتی کرده است.

بارگذاری کامل محتوای آموزش مجازی دوره ابتدایی در شبکه شاد

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی درباره تمهیدات آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریور اظهار کرد: با توجه به مجازی بودن بخشی از محتوای آموزشی و نیاز به ابزار‌های الکترونیکی پویش «هر تبلت یک مدرسه» را داریم که خیرین شامل افراد حقیقی و حقوقی وارد آن شده‌اند.

او ادامه داد: شاید هزینه ساخت یک مدرسه برای هر کسی میسر نباشد هر چند که جامعه خیرین مدرسه‌ساز در این زمینه اقدامات خوبی داشته اند، اما اکنون با یک تبلت می‌توانیم مدرسه را در دستان دانش آموزان بگذاریم.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه شماره حسابی را اعلام کردیم که علاقه‌مندان به کمک آن امکان دسترسی به تبلت را داشته باشند، گفت: سازمان‌ها و نهاد‌هایی اعلام آمادگی کردند تا برای دانش آموزانی که امکان دسترسی به تبلت را ندارند، ابزار لازم را تامین کنند ضمن آنکه در مدارس دانش آموزان با این شرایط شناسایی شدند.

حکیم زاده درباره بارگذاری کتاب درسی در شبکه شاد گفت: همه محتوای درسی در دوره ابتدایی در این شبکه بارگذاری شده است، در دوره متوسطه هم بیش از ۹۰ درصد محتوا آماده است و برای سه ماه اول آموزش مطالب بارگذاری شده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش مجازی بازگشایی مدارس معلمان خرید خدمات آموزشی برگزاری کلاس برگزاری کلاس ها کلاس های درس آموزش و پرورش دانش آموزان برنامه ریزی شبکه شاد سال تحصیلی حکیم زاده ثبت نام شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۸۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟

بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش امسال حقوق معلمان حق التدریس دوبرابر افزایش خواهد یافت. به گزارش اقتصاد آنلاین، حقوق معلمان آموزش و پرورش از موضوعات مهمی است که در صدر اخبار قرار دارد. میزان حقوق دریافتی فرهنگیان به عوامل مختلفی از جمله امتیاز رتبه بندی، سابقه کار، مدرک تحصیلی و ... بستگی دارد. این روز‌ها افزایش دوبرابری حقوق بخشی از معلمان تبدیل به خبر داغ رسانه‌ها شده است؛ اما حقوق کدام معلمان تغییر می‌کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین، بر اساس اعلام آموزش و پرورش افزایش دو برابری حقوق شامل معلمان حق‌التدریس خواهد شد و بر اساس آن نرخ‌های کنونی تدریس ساعتی تا میزان دو برابر افزایش خواهد یافت. در آموزش و پرورش عده‌ای به صورت حق‌التدریس مشغول به کار هستند بر اساس آخرین اعلام این وزارت خانه حقوق معلمان حق التدریسی با مدرک کاردانی در ازای هر یک ساعت تدریس ۱۸ هزار تومان، میزان حقوق معلمان حق التدریسی با مدرک کارشناسی در ازای هر یک ساعت تدریس ۲۰ هزار تومان، میزان حقوق معلمان حق التدریسی با مدرک کارشناسی ارشد در ازای هر یک ساعت تدریس ۲۳ هزار تومان و میزان حقوق معلمان حق التدریسی با مدرک دکتری تخصصی و حرفه‌ای در ازای هر یک ساعت تدریس ۲۳ هزار تومان است. این ارقام همواره با اعتراض معلمان حق‌التدریس مواجه بوده است به طوری که آموزش و پرورش افزایش حقوق دو برابرای معلمان حق التدریس را در دستور کار قرار داده است.

در همین رابطه علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به موافقت سازمان اداری و استخدامی با افزایش مبلغ حق‌التدریس، از افزایش دوبربرای حقوق این معلمان خبر داد.

وی در این باره گفته بود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

یکی از موضوعات دیگر در آموزش و پرورش کمبود معلم است که بنابر اعلام سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با افزایش میزان حقوق احتمال ضریب به اشتغال معلمان برای اضافه تدریس بیشتر می‌شود که می‌تواند نیاز‌های آموزش و پرورش برای تدریس را تامین کند.

همچنین سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد. بر این اساس حقوق معلمان رسمی با توجه به افزایش حقوق کارمندان محاسبه خواهد شد، اما مبلغ اضافه تدریس و حقوق معلمانی که فقط به صورت حق التدریس در آموزش و پرورش مشغول به کار هستند افزایش دو برابری خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • آموزش و پرورش دلگان با خاطیان قیچی کردن لباس دانش‌آموزان برخورد می‌کند
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی