Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی استان قم با اشاره به اینکه بانک ها بیشترین نقش در ایجاد تورم را دارند، گفت: رونق تولید و صادرات باعث ایجاد اشتغال می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل خاکی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا با اشاره به راه حل خروج توقف تولید، اظهار داشت: کمبود مواد اولیه در کشور باعث عدم رونق تولید شده است که ما را در سال 1399 با مشکلات وارداتی هم روبرو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: رئیس جمهور در نظر دارد کشور را بدون اتکا به نفت اداره کند،کار بسیار سختی را پیش رو داریم و عدم تامین نقدینگی برای واحدهای تولیدی، مشکلات بسیار زیادی سر راه واردات و صادرات کشور ایجاد کرده و مانع از رونق تولید شده است.
رئیس اتاق بازرگانی استان قم در ادامه با اشاره به چند پیشنهاد برای تصمیم سازان کشور، گفت: باید ارز حاصل از صادرات تولیدی های بخش خصوصی را به خود آنها واگذار کرد تا بتوانند به صورت صددرصد از آن بهره برداری نمایند.
رونق تولید و صادرات باعث ایجاد اشتغال می شود
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه آمار در بانک مرکزی ثبت می شود باید تولیدکنندگان متعهد شوند ارز خود را جهت تأمین مواد اولیه و ماشین آلات خط تولید خود استفاده کنند بدین ترتیب هم صادرات رونق میگیرد و هم خطوط تولید فعال‌تر می‌شوند و مشکلات در حوزه های مختلف نیز بسیار کمتر می‌شود.
خاکی با اشاره به دیگر پیشنهادات در خصوص رونق تولید، گفت: شرکت های دارای طرح های توسعه ای از پرداخت مالیات تا ۵ سال معاف شوند و کار فرمایان موقتاً از پرداخت بیمه سهم کارفرما برای مدتی در سال معاف گردند که با اجرای این طرح ها در آینده ای نزدیک رونق تولید را خواهد دید.
وی در ادامه با اشاره به سیاست های تورمی اضافه کرد: اگر نگاه ما در شرایط تورمی به همه ابعاد جامعه باشد به نظر می‌رسد بیشترین تاثیرگذاری این شرایط از صاحبان پول و ثروت است که متاسفانه عوامل بازدارنده ای وجود ندارند.
بانک ها بیشترین نقش در ایجاد تورم را دارند
رئیس اتاق بازرگانی استان قم بااشاره به اینکه بانک ها بیشترین نقش در ایجاد تورم را دارند، گفت: باید از درآمدهایی مانند خرید و فروش زمین، سکه، ساختمان و دلار مالیات دریافت شود.
وی اضافه کرد: امروز دولت باید از کارخانه ها و شرکت ها حمایت کند چرا که این مسله هم در ایجاداشتغال و درآمد برای مردم سهم دارد و هم تاثیر بسیاری بر روی اقتصاد سالم کشور ایفا خواهد کرد. اجازه بدهید تولید کنیم و صادرات داشته باشیم در نهایت بتوانیم اشتغال ایجاد کنیم.
خاکی در ادامه با اشاره به سهام عدالت، ادامه داد: سهام عدالت که دولت تصمیم گرفت به قشر آسیب پذیر جامعه بدهد کار بسیار خوبی است و امیدوار پول های سرگردان جامع به سمت خرید سهام برود تا شرکت‌ها بتوانند خطوط تولید خود را توسعه و ایجاد اشتغال و ایجاد ثروت  برای جامعه داشته باشند.
 تامین کسری بودجه دولت با پیش فروش نفت به مردم
وی با اشاره به پیش فروش نفت به مردم، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد این آخرین راه برای نجات از شرایط نقدینگی دولت است که برای آن برنامه ریز ی کرده است تا کسری بودجه خود را تامین کند.
رئیس اتاق بازرگانی استان قم بیان داشت: خوب یا بد بودن این طرح حتماً نظر کارشناسان را نیاز دارد آنچه مشخص است در دولت به این جمع‌بندی رسیده اند که در شرایط کنونی برای جمع آوری پول های سرگردان که هر ازگاهی به سمت ملک، سکه و... می رود از این روش استفاده کنند.
وی تصریح کرد: جمع کردن نقدینگی از بازار و سوق دادن به سمت خرید نفت می‌تواند کمک خوبی برای برنامه‌های دولت باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس اتاق بازرگانی استان قم ایجاد اشتغال رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز:‌ صادرات نفت ایران بیشترین رقم در ۱۰ ماه گذشته شد

صادرات نفت خام ایران در ماه مارس ۲۰۲۴ به خاطر تقاضای بالای چین به طور متوسط برابر با ۱.۶۱ میلیون بشکه در روز بوده است، یعنی بالاترین طی ۱۰ ماه گذشته. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، ایران به عنوان سومین تولید کننده بزرگ اوپک حدود 3 میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کند که 3 درصد از کل تولید نفت جهان را تشکیل می‌دهد.

با توجه به نگرانی‌های موجود در مورد مختل شدن عرضه نفت ایران و تاثیر آن بر قیمت نفت به خاطر تنش‌های خاورمیانه، در ادامه به برخی حقایق در مورد صنعت نفت این کشور می‌پردازیم:

تحریم‌ها و اوپک

تولید نفت ایران مدت‌هاست هدف امواج متمادی تحریم‌ها قرار گرفته است. آمریکا از زمان خروج دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور از قرارداد اتمی ایران در 2018 ،بارها تحریم‌هایی جهت محدود کردن صادرات نفت ایران و کاهش درآمد کشور وضع کرده است.

صادرات نفت ایران در زمان ریاست جمهوری ترامپ کاهش شدیدی داشت.

اما صادرات نفت این کشور در زمان بایدن رو به افزایش بوده چون بسیاری عقیده دارند دولت بایدن سختگیری کافی را در اجرای این تحریم‌ها نداشته و ایران توانسته به راحتی آنها را دور بزند. چین حالا بزرگترین خریدار نفت ایران است.

با وجود اینکه ایران عضوی از اوپک و ائتلاف اوپک پلاس است، اما از طرح کاهش تولید این گروه جهت حمایت از بازار نفت معاف شده است.

رویترز: بایدن تحریم‌های نفتی ایران را تشدید نمی‌کندتولید نفت ایران به 3میلیون و 250هزار بشکه در روز رسید

افزایش تولید

طبق گزارش موسسه کپلر، صادرات نفت خام ایران در ماه مارس به خاطر تقاضای بالای چین در سال گذشته و سال جاری میلادی به طور متوسط برابر با 1.61 میلیون بشکه در روز بوده است، یعنی بالاترین رقم طی 10 ماه گذشته. ایران در آن ماه 1.68 میلیون بشکه در روز نفت صادر کرد که بالاترین رقم از 2018 بود.

قرارداد اتمی و تاثیرات آن

کاهش تحریم‌ها در 2018  به دنبال بسته شدن قرارداد اتمی، صادرات نفت ایران را به اوج رساند. صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران در ماه مه 2018 به 2.8 میلیون بشکه در روز رسید، یعنی بالاترین میزان صادرات از سال 2013.

طبق گزارش کپلر، صادرات نفت خام ایران در ماه مه 2018 برابر با 2.51 میلیون بشکه در روز بود. اطلاعات اوپک نشان می‌دهد صادرات ایران در آن زمان به طور متوسط برابر با 2.54 میلیون بشکه در روز بوده، یعنی بالاترین رقم از 2011.

طبق گزارش اوپک، تولید نفت ایران در دهه 1970 به بالاترین رقم رسیده بود و در سال 1974 رکورد 6.02 میلیون بشکه در روز ثبت شده است. این رقم برابر با بیش از 10 درصد تولید نفت دنیا در آن زمان است.

ترامپ و بایدن

آمریکا در ماه مه 2018 تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ به طور یک جانبه از قرارداد اتمی برجام بیرون رفت و تحریم‌های جدیدی علیه صنعت نفت ایران با هدف صفر کردن فروش نفت این کشور وضع کرد.

ایران ارائه اطلاعات در مورد صادرات نفت خود را متوقف کرده اما بررسی ردیابی نفتکش‌ها نشان می‌دهد صادرات نفت این کشور در دو سال بعد از آن به شدت کاهش یافته و در برخی ماه‌های 2020 به کمتر از 200 هزار بشکه در روز رسیده است،  یعنی پایین‌ترین رقم از 1980.

جو بایدن در اواخر 2020 برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد.

چین در سه ماهه اول 2021 واردات نفت ایران را تا حدود 800 هزار بشکه در روز در ماه ژانویه و تقریباً یک میلیون بشکه در روز در ماه مارس افزایش داد.

ایران و آمریکا در 2021 بر سر میز مذاکره جهت بستن یک قرارداد اتمی جدید بازگشتند. صادرات ایران طی 2022 افزایش یافت و آن سال را با بیش از یک میلیون بشکه در روز به پایان رساند.

تحلیلگران عقیده دارند افزایش صادرات نفت ایران تا حدی نتیجه موفقیت این کشور در دور زدن تحریم‌های آمریکاست.

ایران سال‌هاست از طریق انتقال کشتی به کشتی یا خاموش کردن فرستنده نفتکش‌ها تحریم‌های آمریکا را دور می‌زند. البته برخی تحلیلگران عقیده دارند افزایش صادرات ایران تا حدی نتیجه کوتاهی آمریکا در اجرای سختگیرانه تحریم‌هاست.

انتهای پیام/28

 

دیگر خبرها

  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • رونق صادرات در جزیره جهانی قشم| تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • سمنان مهد ظرفیت‌ها است/ تلاش برای رونق تولید
  • رویترز:‌ صادرات نفت ایران بیشترین رقم در ۱۰ ماه گذشته شد
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد
  • ورود ۸۰ میلیون یورویی سرمایه‌گذار آلمانی برای مدیریت پسماند
  • همدان امسال متعهد ایجاد اشتغال ۱۷۶۷۰ نفر است
  • پارسال برای ۲۴ هزار و ۵۰۴ نفرشغل ایجاد شده است.