Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-03-29@11:54:29 GMT

مازندران کماکان در وضعیت قرمز

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۶۵۱۹

آفتاب‌‌نیوز :

 سیدعباس موسوی رئیس این دانشگاه در مورد آخرین وضعیت بیماران کرونایی مازندران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری هستند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران، وی افزود: در همین مدت تعداد ۶۴ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را درمنزل ادامه خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: هم اکنون۵۴۴ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی مشکوک به کرونا براساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۱۵۴ نفر باعلائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

موسوی با بیان اینکه عزاداری های محرم امسال در استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه بود که این مسئله نشان از درک بالای مردم مازندران دارد و جای تقدیر است، گفت: وضعیت استان با وجود کاهش تعداد بستری شده ها کماکان قرمز است و نباید رعایت نکات بهداشتی وفاصله گذاری اجتماعی کمرنگ شود.

وی افزود: امیدواریم حضورپرشمار مسافران در تعطیلات گذشته موجب خلق موج سوم کرونا در استان طی هفته های آتی نگردد.

*وضعیت کرونا در بابل

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل،در حال حاضر ۲۰۳ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بستری هستند.

بر اساس این گزارش در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹بیمارجدید بستری و ۶ بیمار هم ترخیص شدند، همچنین ۴۲ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

به گزارش ایسنا تا امروز ۷۴۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مازندران کرونا ویروس علوم پزشکی مازندران دانشگاه علوم پزشکی بیمار مشکوک مشکوک به کرونا بستری هستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات چشمگیر دانشگاههای علوم پزشکی مازندران در ایام نوروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، استاندار مازندران عصر دیروز در نشست با روسا و هیئت رئیسه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و حضور روسای بیمارستان‌های مازندران به صورت وبیناری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه خدمات دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این ایام بسیار چشمگیر بوده است از ورود ۹ میلیون و ۷۳۳ هزار گردشگر به استان خبر داد و خاطرنشان کرد: از آنجا که ظرفیت‌های امکانات استانی با ورودی گردشگران هم ترازی ندارد؛ مدیریت این حجم از ورودی بسیار دشوار است و حجم کار بر دوش نیرو‌های درمانی و اورژانس خواهد افتاد که کار جهادی می‌کنند.


حسینی‌پور تصریح کرد: با وجود تمام کمبود‌ها قطار سلامت استان با سرعت در حال حرکت رو به جلو است که نشان از موفقیت دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل و تمامی مراکز درمانی تحت پوشش است.


استاندار مازندران با تاکید بر اینکه خدمات حوزه سلامت اگر خدشه‌ای دارد به سرعت مطالبات و اعتراضات و گلایه‌مندی‌ها را در بر خواهد داشت، بیان کرد: از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همین بس که در حوزه سلامت اقدامات موثری صورت گرفت و قبل از انقلاب ۴۰۶ پزشک داشتیم که امروز به بیش از ۲۰۰۰ پزشک رسیده است.
وی عنوان کرد: تعداد بیمارستان‌های قبل از انقلاب ۲۱ بیمارستان بود که هم اکنون به ۴۹ بیمارستان رسیده است.
مقام عالی دولت در استان با اشاره به فعالیت بیش از ۵۰۰ داروخانه در استان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران برای سلامت جامعه اهمیت ویژه‌ای قائل است و در کنار همه این اقدامات کار ناکرده نیز وجود دارد.
حسینی‌پور اعلام کرد: ما باید ببینیم در جهش تولید چه سهمی داریم و در سال گذشته در سفر رئیس جمهور به مازندران از مجموعه ۱۷ هزار میلیارد ریال بودجه سفر مجموعا ۹۶۰ میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل اختصاص یافت.
وی افزود: این اعتبارات در موضوعات مختلفی هزینه شد که هم اکنون هر دو دانشگاه باید بنحوی عمل کنند که بودجه بیشتری را در سفر آینده کسب کنیم.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در گزارشات با تفکیک درصد حضور خدمات به گردشگران را مشخص کنیم بهتر می‌توانیم رایزنی کنیم.
مقام عالی دولت در استان گفت: همانا شعار سال، جهش تولید با مشارکت مردمی می‌تواند جهش مشارکت مردمی در توسعه مراکز خدمات درمانی برای توریسم سلامت باشد.
حسینی‌پور عنوان کرد: با میدانی که برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با شعار سال باز شده است دانشگاه‌های علوم پزشکی با بیمارستان‌های دولتی بیشتر مورد توجه توریسم خارجی قرار خواهند گرفت که باید این بخش را تقویت کنیم و از محل این درآمد می‌توانیم کاستی پرداختی به پرسنل را جبران کنیم.
وی تاکید کرد: پیوست اقتصادی دو دانشگاه را با توجه به ظرفیت بالای نیروی انسانی باید ایجاد کنیم و حتی اعزام نیرو به کشور‌های همسایه و حتی جذب دانشجویان بین‌الملل می‌تواند در این مقوله مهم و کارگشا باشد که باید مورد توجه قرار گیرد.
مقام عالی دولت در استان گفت: مهم‌ترین چالش فعلی همخوان نبودن زیرساخت‌های درمانی مازندران با بهره برداران ملی است و حتما باید در جهت توسعه زیرساخت‌های مراکزمان تلاش کنیم.
حسینی‌پور گفت: گردشگری تندرستی می‌تواند نقش برجسته دو دانشگاه را نشان خواهد داد و حتما باید هماهنگی لازم و تعامل میان این دو دانشگاه مازندران و بابل، گردشگری و معاونت اقتصادی استانداری شکل بگیرد.
حسینی‌پور با اشاره به افزایش تلاش جهت دریافت بودجه ملی از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل، عنوان کرد: دریافت تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری و حمایت وزارتخانه باید فراگیرتر شود.
وی اعلام کرد: توجه و تامین دارو و ملزومات بیماران خاص نیز یکی از نکات بسیار مهم است و باید در استان داروی داخلی و خارجی به میزان کافی موجود باشد و دارو باید برای بیماران قابل دسترس باشد.
استاندار مازندران با بیان اینکه کاهش کمبود دارو در استان مازندران از ۲۰۰ قلم دارو به ۷۰ قلم جای تقدیر دارد؛ خاطرنشان کرد: پسماند بیمارستانی نیز جزو دغدغه‌های اصلی ما است و باید پسماند‌های بیمارستانی علاوه بر بی خطر سازی به صورت ۱۰۰ درصد منهدم شود.
مقام عالی دولت در استان گفت: باید نظارت بر پسماند بیمارستانی و مطب‌ها افزایش یابد و جدی‌تر دنبال شود.
وی افزود: دو دانشگاه مازندران و بابل باید بار‌ها و بار‌ها در کنار هم بنشینند و از هر گونه واگرایی پرهیز کنند و همکاری‌های راهبردی باید بین این دو دانشگاه اتفاق افتد.
استاندار مازندران مطرح کرد: تعداد پروژه‌های نیمه تمام دو دانشگاه مازندران و بابل باید به یک عدد منطقی کاهش یابد و از ظرفیت‌های موجود باید استفاده شود.

دیگر خبرها

  • خدمات چشمگیر دانشگاههای علوم پزشکی مازندران در ایام نوروز
  • افزایش نظارت‌ بر پسماند بیمارستانی در مازندران
  • تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران
  • مراجعه ۱۰ هزار بیمار به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مراجعه ۱۰ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • جوان ۲۳ ساله دشتستانی ناجی جان چهار بیمار نیازمند به عضو شد
  • افزون بر ۶ هزار بیمار به اورژانس مراکز درمانی شاهرود مراجعه کردند
  • ۲۲ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مازندران
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!