Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - «احمد میدری»، معاون رفاه اجتماعی در دیدار ویدئو کنفرانسی با «انارکریم اف» معاون رفاه اجتماعی وزارت کار و حمایت اجتماعی جمهوری آذربایجان، زمینه های همکاری دو وزارتخانه را گسترده دانست و بر همکاری بیشتر تاکیدکرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این گفت و گو بر تبادل تجربیات در مواجهه با ویروسکرونا و سیاست های دو کشور در خصوص اقشار آسیب پذیر جامعه،اجرایی کردن مفاد اسناد منعقدهمیان دو وزارتخانه، همکاری در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای و استانداردسازی مشاغل،همکاریدر زمینه توانمند سازی افراد دارای معلولیت، تامین اجتماعی، بیمه روستائیان و کشاورزانو پایگاه اطلاع رسانی اقشار تحت پوشش و همکاری در زمینه گردشگری سلامت، تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمد میدری با اشاره به گفت و گوی اخیر وزرای دو کشور، بر اجرایی شدنمفاد اسناد همکاری منعقد شده میان دو وزارتخانه تاکید و اظهار امیدواری کرد موضوعاتهمکاری های مشترک هرچه سریع تر عملیاتی شود.
وی با تاکید بر ضرورت همکاری کشورها در شرایط کرونایی گفت: روابط ایرانو آذربایجان در این شرایط گسترش خواهد یافت و امیدوارم مشکلات ناشی از این ویروس رابه راحتی مهار کنیم.
معاون رفاه اجتماعی افزود: کشور ما هم تجربیات و موفقیت های زیادی درزمینه کنترل و مهار کرونا به دست آورده است.
میدری افزود: در حوزه بهداشت و رفاه اجتماعی 750میلیون دلار افزایش اعتبار داشتیم و بیش از یک میلیارددلار تسهیلات ارزان قیمت در اختیار خانواده های نیازمند قرار دادیم.
معاون رفاه اجتماعیبا اشاره به گستردگی فعالیت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: تبادلتجربیات در زمینه تامین اجتماعی، سوابق بیمه ای، گردشگری درمانی، تبادل نیروی کار وتنظیم موافقت نامه در این خصوص، آموزش های فنی و حرفه ای، استانداردسازی مدارک فنیو حرفه ای و برگزاری دوره های مهارت ، همکاریو تبادل تجربه در زمینه بیمه های روستائیان، عشایر و کشاورزان از زمینه های مشترک دووزارتخانه است.
میدری گفت: با توجه به افزایش نرخ بیکاری در جهان طبعا کشورها تمایلچندانی برای جذب نیروی کار خارجی از خود نشان نمی دهند ولی در برخی موارد شاهد بودیمنیروی کار خارجی آمار اشتغال را افزایش می دهد و معتقدم تبادل نیروی کار فنی و تخصصیمی تواند مزیت های زیادی برای دو کشور به همراه داشته باشد.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: تبادل هیئتهای کارشناسی و گفت و گوهای ویدئو کنفرانسی می تواند روند عملیاتی شدن موضوعات همکاریمیان دو وزارتخانه را تسریع کند.
کریم اف، معاون وزیر کار جمهوری آذربایجان نیز در این گفت و گو تاکید کرد:در چند سال گذشته دیدار های متعددی میان مدیراندو وزارتخانه صورت گرفته است و این نشان از پویایی روابط دارد.
وی افزود: دو وزارتخانه حوزه های عملکرد تقریبا یکسانی دارند و امیدوارمبا تبادل هیئت های کارشناسی بتوان تجربیات طرفین را به نحو مطلوب در اختیار یکدیگرقرار داد.
کریم اف خاطر نشان کرد: موضوع تبادل نیروی کار ماهر مشخصا در حوزه مسئولیتهای وزارت اقتصاد و هیئت دولت جمهوری آذربایجان است و هر سه سال یکبار دراین خصوص تصمیماتلازم اتخاذ می شود.
معاون رفاه اجتماعی وزارت کار و حمایت اجتماعی آذربایجان با بیان اینکهدر دوران همه گیری ویروس کرونا، مشاغل رسمی هیچگونه آسیبی ندیده اند گفت: در بخش مشاغلغیررسمی به اقشار آسیب دیده کمک های نقدی به مبلغ 110 دلار پرداخت شد و هم اکنون بالغ بر 600 هزار نفر از اینکمک های نقدی برخوردار هستند.
وی همچنین با ارزشمند خواندن تجربیات ایران در زمینه اقشار آسیب پذیر،روستائیان و عشایر افزود: مشترکات فرهنگی وتاریخی میان دو کشور می تواند ظرفیت های همکاری را گسترش دهد .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون رفاه اجتماعی رفاه اجتماعی دو وزارتخانه نیروی کار دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۹۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید امیدی صبح سه شنبه در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته کار و کارگر اظهار کرد: هفته کارگر امسال با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» از فردا با تجدید میثاق آرمان‌های امام خمینی آغاز و تا ۱۱ اردیبهشت نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این هفته بیش از ۴۰۰ برنامه برگزار خواهد شد که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به دیدار کارگران با مقام معظم رهبری، نشست خبری، همایش پیاده روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، بازدید دانش آموزان از واحدهای تولیدی اشاره کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: مراسم هفته کارگر امسال از چندین هفته قبل با فراخوان جشنواره امتنان آغاز شده است و از دهم مهر تا یکم آذرماه سال گذشته ۴۴۰ نفر کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.

انتخاب یک کارگر نخبه ملی از استان مرکزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به انجام ۱۰۸ بازدید میدانی توسط کمیته ارزیابی تصریح کرد: ارزیابی‌ها منجر به انتخاب ۸ واحد، ۳ کارگر و ۲ گروه کار نمونه به تعداد ۸ نفر شد که این افراد تجلیل می‌شوند همچنین امسال برای نخستین بار یک کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده‌اند.

امیدی بیان کرد: تعداد شاغلان استان مرکزی در سال ۱۳۹۶ بالغ بر ۴۲۵ هزار نفر بوده و تا سال ۹۹ روند نزولی داشته است به طوری که ۵۱ هزار فرصت شغلی در این بازه زمانی از دست رفته است اما خوشبختانه از سال ۱۴۰۰ این مهم روند صعودی داشته و تا سال ۱۴۰۲، ۱۵ هزار و ۷۲۰ به تعداد شاغلان این استان اضافه شده است.

رتبه نخست استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال زایی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال زایی رتبه نخست و دوم را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

امیدی نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ را ۷ و هشت دهم درصد برشمرد و گفت: بر اساس میانگین گیری این نرخ در سال ۱۴۰۲ با ۸ درصد کاهش به ۷ درصد تقلیل یافته است.

وی اضافه کرد: ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان مرکزی نسبت به سال ۹۹ بالغ بر ۶.۵۶ درصد افزایش داشته است، همچنین تعداد بیمه شدگان اجباری نیز در پایان بهمن سال قبل نسبت به پایان بهمن سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۷.۱۷ درصد افزایش داشته و در این بازه زمانی ۱۰ هزار نفر نیز بازنشسته شده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ نرخ مشارکت اقتصادی استان ۳۶.۶ درصد بود که این نرخ بر اساس میانگین گیری سال گذشته ۳۶.۳ درصد شده است و این مهم مورد توجه باشد که به دلیل سخت و زیان آور بودن مشاغل، کارگران زودتر از موعد از محیط کار خارج می‌شوند و این مهم از دلایل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی است.

تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی به ۱۴۸۲ مورد افزایش یافت

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد کارگاه‌های فعال در پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به پایان بهمن ۱۴۰۱، با ۶.۲۵ درصد معادل ۱۴۸۲ کارگاه افزایش یافته است.

امیدی تاکید کرد: سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۴۵۶۵ نفر بیمه بیکاری دریافت می کرده‌اند که پایان سال گذشته به ۲ هزار و ۹۴۲ نفر رسیده است همچنین برای ۴۵۸۷ نفر نیز، مجوز مشاغل خانگی صادر شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: سال گذشته، ۱۹ هزار و ۶۰۷ شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد در حالی که تعهد ایجاد اشتغال ۱۰ هزار و ۹۹۶ فرصت شغلی بود که در این راستا ۸۶۱۱ شغل بیشتر ایجاد شد.

امیدی عنوان کرد: در بهار پارسال رقم شاخص پایش محیط کسب و کار استان مرکزی ۵ و ۱۷ صدم درصد بوده و در این شاخص رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6086140

دیگر خبرها

  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک»
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • تبادل ظرفیت‌های متقابل زمینه تأمین منافع و افزایش قدرت ایران و پاکستان است
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ