Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز با بیان اینکه اهواز مملو از سکونتگاه‌های غیررسمی است، گفت: همیشه می‌گویند چرا اجازه داده شد چنین سکونتگاه‌هایی شکل بگیرند؛ اگر کودکی نیز در فاضلاب این مناطق بیافتد و دچار مشکلی شود، باز هم به ما انتقاد می‌شود و همیشه اتهامات به سوی مجموعه شهرداری و افرادی است که از شکل‌گیری این سکونت‌گاه‌ها جلوگیری نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا عالیپور در  یکصد و بیست و یکمین جلسه علنی شورای شهری اهواز که امروز (۱۱ شهریورماه) برگزار شد، با اشاره به موضوع روستای ابوالفضل اظهار کرد: باید توجه شود که در این منطقه، مستنداتی دال بر روستا بودن وجود ندارد. طبق گفته فرماندار اهواز در تقسیمات کشوری، روستا بودن این منطقه رد شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بیش از یک سال پیش، عملیات رفع تصرفات در حریم پدافند هوایی یا حریم زردشت موسوم به روستای ابوالفضل انجام شد اما متوجه شدیم بخشی از نیروهای اجراییات شهرداری اهواز به دلیل تطمیع یا تهدید حاضر به روشن کردن دستگاه لودر به منظور برچیدن مصالح نشده‌اند بنابراین جلساتی در این زمینه تشکیل شد و آرایی برای رفع تصرفات عدوانی برابر ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی صادر شد تا کار رفع تصرفات به نحو احسن انجام شود. در این راستا از شهرداری اهواز درخواست شد بنا بر تصمیم شورای تامین اقدام کند و با قوای کامل، نیرو و امکانات مناسب وارد شود.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز تصریح کرد: اکنون دقیق‌تر به این مسائل ورود کرده‌ایم و کار عملیات رفع تصرفات در حال انجام است. هم‌اکنون نیز رفع تصرفات در یکی از مناطق اهواز در حال انجام است.

عالیپور گفت: اهواز شهری است که تصرفات در آن شایع است و در برخی محله‌ها کلا این مساله رها است و کسی جلودار نیست؛ زیرا حجم تصرفات و سکونت‌گاه‌های غیررسمی به حدی است که اگر اقدامی انجام شود، محلی از اعراب ندارد.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز تصریح کرد: اهواز مملو از سکونت‌گاه‌های غیررسمی است و اکنون ۲۵۰ هزار تا ۳۵۰ هزار نفر در این سکونت‌گاه‌های غیررسمی سکونت دارند.

وی افزود: همیشه می‌گویند چرا اجازه داده شد چنین سکونتگاه‌هایی شکل بگیرند. اگر کودکی نیز در فاضلاب این مناطق بیافتد و دچار مشکلی شود، باز هم به ما انتقاد می‌شود. همیشه اتهامات به سوی مجموعه شهرداری و افرادی است که از شکل‌گیری این سکونت‌گاه‌ها جلوگیری نکرده‌اند.

عالیپور بیان کرد: تاکنون در حریم پدافند هوایی یا حریم زردشت موسوم به روستای ابوالفضل، ۱۸۰ مورد عملیات رفع تصرف، جمع‌آوری مصالح و جلوگیری از ساخت انجام شده است. به طور میانگین در یک هفته، سه تا چهار مورد عملیات جلوگیری از ساخت و ساز غیرقانونی انجام می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به دلجویی از امام جماعت این روستا در پی درگیری اخیر، گفت: امام جماعت منطقه از من درخواست کرد که نیروهای اجراییات از این منطقه خارج شوند که بیان کردیم اکیدا چنین کاری انجام نمی‌دهیم زیرا ما مجری قانون هستیم و تا زمانی که این افراد سند و یا پروانه ساختی ارائه ندهند، ساخت و ساز غیرمجاز دارند.

وی افزود: اگر نیروهای اجراییات از منطقه خارج شوند در مدت یک سال این منطقه به یک شهرک چند هزار واحدی تبدیل می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز تصریح کرد: میزان ساخت و ساز در سال ۸۴ در این منطقه، پنج تا شش مورد بوده که اکنون به ۱۳۰ تا ۱۴۰ قطعه تصرف شده تبدیل شده است اما تنها ۸۰ واحد احداث شده در این منطقه وجود دارد که در ۴۰ واحد از این تعداد، افراد سکونت دارند.

عالیپور بیان کرد: هشت نفر از ساکنان این منطقه ادعای مالکیت و حق ریشه داشتند اما احکامی دال بر باطل بودن ادعاهای آن‌ها داده شده است و در رأی مرحله بدوی، تجدید نظر و قطعی، احکامی دال بر باطل بودن ادعای آن‌ها صادر شده است. حتی حق ریشه آن‌ها نیز به رسمیت شناخته نشده است. تنها دادگاه به کسانی که در شرق این جاده حضور دارند، حق ریشه داده است که بنیاد مستضعفان حق ریشه آن‌ها را داده است.

وی افزود: در پی شکایت بنیاد مستضعفان برای رفع تصرف از منطقه حریم پدافند هوایی اهواز موسوم به روستای ابوالفضل، رای خلع ید بنیاد مستضعفان، مصوبه شورای تامین، رای کمیسیون ۱۰۰ ماده شهرداری اهواز و دستور دادستانی را داشتیم. به نوعی، رای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، رای قضائی محسوب می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: اجراییات شهرداری اهواز پشتوانه کافی ندارند اما می‌دانیم که رفتار نیروهای اجراییات نیز صحیح نبوده است، بنابراین در این راستا در منطقه حضور پیدا کردیم و از امام جماعت این منطقه دلجویی کردیم./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون خدمات شهری شهرداری اهواز نیروهای اجراییات روستای ابوالفضل گاه های غیررسمی سکونت گاه ها رفع تصرفات رفع تصرف حق ریشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم

سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که ایران به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذاریم.

کنعانی افزود: استمرار تلاش‌های دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

دولت ارمنستان اخیرا چهار روستای مرزی در منطقه «قزاق» در خاک جمهوری آذربایجان که مورد مناقشه با این کشور بود را به باکو واگذار کرد.

این روستا‌ها به مدت بیش از سه دهه در کنترل ارمنستان قرار داشتند.

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان نیز روز شنبه اعلام کرد نیرو‌های مرزبان روسیه‌ای مستقر در منطقه مرزی «تاووش» مابین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در پی روند جاری تعیین مرز و تحدید حدود بین دو کشور از این منطقه خارج می‌شوند.

سربازان مرزبان روسیه از سال ۲۰۲۱ طبق یک توافق دو جانبه در پشت مرز تاووش در خاک ارمنستان استقرار داشته‌اند.

پاشینیان در این ارتباط گفت: ایست بازرسی‌های روسیه در یک وضعیت برقرار شدند و اکنون اتفاقی که دارد می‌افتد این است که این وضعیت دستخوش تغییر بزرگی می‌شود و این تغییر بزرگ باید بر همه زمینه‌ها اثر بگذارد. معنی این صحبت این است که اکنون ما در اینجا یک خط مقدم نداریم بلکه یک مرز داریم و یک مرز علامت صلح است. این معنی‌اش این است که نیرو‌های مرزبانی ارمنستان و جمهوری آذربایجان خواهند توانست با همکاری با یکدیگر و با اتکا به خود از مرز محافظت کنند.

دیگر خبرها

  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • وزارت راه : ۴٩ درصد از جمعیت ایران بر روی فرونشست و مجاور آن سکونت دارد
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • ورودی بناهای تجاری غیر مجاز تهران مسدود شد
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیر مجاز در منطقه ۱۹ پایتخت
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • فاز سوم بوستان خضر در قم احداث می‌شود
  • عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت معابر شهری بروجن