Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-24@10:40:26 GMT

ایجاد محیط امن حمل و نقل زنان در شب با هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۵۹۴۳

سیستم حمل و نقل نیوساوت ولز استرالیا در پی آن است تا حمل و نقل برای زنان را در ساعات شب ایمن‌تر کند. بنابراین از ایده ای برای یک تکنولوژی جدید مطرح شده است که می تواند برای این چالش شهری راه حلی بیابد.

به گزارش «انرژی امروز» عوامل متعددی وجود دارند که باعث می شوند زنان در جوامع مختلف بعد از غروب آفتاب در سیستم های حمل و نقل شهری احساس امنیت نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه نیوساوت ولز استرالیا راهی برای این مشکل یافته است.

بر همین اساس پروژه ای با استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی اتوماتیک رفتارهای تهدیدآمیز در سیستم حمل و نقل عمومی راه اندازی شده است که از پایگاه داده و الگوریتم های خاصی برای ایجاد ایمنی اصولی استفاده می کند. در این سیستم پلتفرم جدیدی برای ایمنی عمومی و کمک رسانی تعریف شده است.

قرار است این تکنولوژی در شش ماه آینده به طور گسترده در سیستم حمل و نقل عمومی این شهر به کار گرفته شود.

مسوولان شهری می گویند 9 نفر از هر 10 نفر زن استرالیایی از آزار در خیابان ها رنج می برند. بنابراین انها از شرکت ها و دانشگاه های سراسر کشور خواستند تکنولوژی جدید برای حل مشکل زنان بیابند.

در مناقصه ای که به همین دلیل برگزار شده بود دانشگاه ولونگانگ، پلتفرم به اشتراک گذاری داده های She’s a Crowd، متخصصان تکنولوژی های ایمنی گاردین LifeStream و Cardno/UNSW برنده شدند.

این تکنولوژی قرار است بخشی از چالش سیستم حمل و نقل عمومی این شهر برای ایجاد محیط امن حمل و نقل عمومی برای زنان به ویژه در ساعات پایانی شب و بعد از غروب آفتاب باشد.

برچسب هااسترالیا هوش مصنوعی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: استرالیا هوش مصنوعی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو حمل و نقل عمومی سیستم حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به داد حیوانات در تصادفات جاده‌ای رسید

در برزیل، جایی که هر ثانیه حدود ۱۶ حیوان وحشی در اثر تصادفات جاده‌ای تلف می‌شوند، یک دانشجوی علوم کامپیوتر راه‌حلی مبتکرانه ارائه کرده است: استفاده از هوش مصنوعی برای هشدار به رانندگان در مورد حضور حیوانات. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  در برزیل، کشوری پهناور در آمریکای جنوبی با تنوع زیستی بالا، شبکه گسترده جاده‌ای این کشور، تهدیدی جدی برای گونه‌های مختلف حیوانی است که مجبورند در مجاورت فزاینده با انسان‌ها زندگی کنند.

براساس گزارش مرکز بوم‌شناسی جاده‌ای برزیل (CBEE)، سالانه حدود 475 میلیون جانور مهره‌دار، عمدتاً گونه‌های کوچکتر مانند کاپیبارا، آرمادیلو و صاریغ در اثر تصادفات جاده‌ای تلف می‌شوند.

"گابریل سوتو فرنته" دانشجوی علوم کامپیوتر با مشاهده این کشتار وحشتناک دست به کار شد. این دانشجوی 25 ساله ابتدا پنج‌گونه با جثه متوسط و بزرگ که به احتمال زیاد قربانی تصادفات رانندگی می‌شوند را شناسایی کرد: پوما، مورچه‌خوار غول‌پیکر، تاپیر، گرگ یالدار و جگواروندی (نوعی گربه وحشی).

سوتو که در حال گذراندن مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه سائوپائولو (USP) است، یک پایگاه داده با هزاران تصویر از این حیوانات ایجاد کرد و یک مدل هوش مصنوعی را برای شناسایی آنها به صورت لحظه‌ای ایجاد کرد.

چین 4500 شرکت "هوش مصنوعی" دارد

طبق نتایج تلاش‌های وی که به تازگی در مجله Scientific Reports منتشر شده است، آزمایش‌های متعدد انجام شد و با موفقیت همراه بود. سوتو برای اجرایی‌شدن این پروژه می‌گوید دانشمندان به "حمایت شرکت‌های مدیریت جاده‌ها" نیاز دارند، از جمله دسترسی به دوربین‌های ترافیکی و برخی برنامه‌های ناوبری که هشدار لحظه‌ای را به رانندگان منتقل کند.

این امید وجود دارد که این فناوری با کاهش برخورد با حیات وحش، جان انسان‌ها را نیز نجات دهد.

به گفته باجر، تابلوهای هشدار به رانندگان برای مراقبت از عبور حیوانات تأثیر کمی دارند و به طور متوسط تنها منجر به کاهش سه درصدی سرعت می‌شوند.

همچنین پل‌ها و تونل‌های عبور حیوانات برای انتقال ایمن آنها از یک طرف جاده به طرف دیگر و حصارهایی برای نگه داشتن آنها وجود دارد اما به گفته باجر، همه این موارد برای مقابله با ابعاد مشکل کافی نیستند.

وی در سال 2014 به همراه سایر متخصصان بوم‌شناسی، برنامه‌ای به نام Urubu راه‌اندازی کرد که هزاران کاربر اطلاعاتی را به آن وارد کردند و امکان شناسایی نقاط داغ تصادفات جاده‌ای را فراهم آورد.

این پروژه به ایجاد آگاهی عمومی کمک کرد و حتی الهام‌بخش لایحه‌ای در مورد عبور و مرور ایمن حیوانات شد که در انتظار رأی گیری در کنگره است. کمبود بودجه باعث تعطیلی این برنامه در سال گذشته شد، اما باجر قصد راه‌اندازی مجدد آن را دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی های ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • «پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد
  • پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی به داد حیوانات در تصادفات جاده‌ای رسید
  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود
  • هوش مصنوعی اپل برای زندگی روزمره از راه می رسد
  • ایتالیا کمبود پزشک را از خارج جبران می‌کند
  • اثرات اتوماسیون و هوش مصنوعی بر مشاغل آینده