Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل زندان های البرز، حسین فاضلی هریکندی روز چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل جدید زندان های استان البرز که در سالن اجتماعات دادگستری استان برگزار شد، افزود: دادگستری و سایر واحد های قوه قضائیه بیشترین ارتباط و تعامل را با ‏زندان ها دارند چون سرنوشت محکومین وظیفه هر دو حوزه است که این امر در استان البرز به نحو ‏مطلوبی صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:  در کشور ما بر خلاف دیدگاه غربی نگاه انسانی به زندانی وجود دارد و ‏بیشترین دستورالعمل ها و بخشنامه ها در حوزه زندان را، نظام مقدس جمهوری اسلامی و قوه قضائیه ‏داشته، حتی قبل از شیوع کرونا و بعد از آن دستورالعمل های متعددی در خصوص اعطا مرخصی و ‏استفاده حداکثری از نهادهای ارفاقی صادر شده که این افتخاری است برای نظام جمهوری اسلامی ‏ایران که نگاه انسانی به حوزه زندان دارد. 

   ‏حجتی پور سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع سازمان زندان های کشور در این مراسم  با اشاره به فرمایش تاریخی امام خمینی  (ره ) که  «زندان ها باید به دانشگاه تبدیل شود»،  گفت: این جمله ‏امام (ره) ریشه در مبانی دینی و اعتقادی دارد و به فلسفه مجازات در اسلام باز می گردد. هیچ جامعه ‏ای بدون قواعد و هنجار های شناخته شده و بدون قانون و مقرراتی که ضامن این هنجارهای اجتماعی ‏باشد قادر به ادامه حیات اجتماعی نخواهد بود.‏

وی افزود: هر قانونی نیاز به ضمانت اجرایی دارد و این ضمانت اجرایی است که قانون را مستحکم می ‏کند و جامعه را به تعبیری به مدینه فاضله تبدیل می کند. بالاترین و مهمترین ضمانت اجرایی قوانین و ‏مقررات یک جامعه ی متمدن، ضمانت کیفری است، که امروزه حبس و زندان به عنوان یک ضمانت ‏کیفری شناخته شده در همه مکاتب حقوقی دنیا تعریف شده است. ‏

حجتی پور ضمن اشاره به فلسفه مجازات در اسلام از دیدگاه شهید مطهری افزود: اجرای مجازات ‏حبس با هدف و بهانه انتقام نیست، بلکه بحث اصلاح و تربیت است و تحقق آیه شریفه «و من احیاها...» ‏است که شعار پرچم سازمان نیز می باشد. پس باید کاری کنیم که با اجرای مجازات حبس آن فلسفه ‏اصلاح و تربیت تحقق پیدا کند و بحث کمال آفرینی که فلسفه مجازات اسلامی است و از سوی شهید ‏والامقام مرتضی مطهری مطرح شده اجرا گردد.‏

در ادامه مراسم اسماعیل جمیاری مدیر کل جدید زندان های استان البرز ضمن تشکر از کلیه ‏مدیران پیشین این اداره کل گفت: ریاست سازمان سیاست ها و اولویت های ۶ ماهه دوم سال ‏‏۹۹  را در ۱۱ بند ابلاغ  کردند و ما وظیفه داریم که رسالت سازمانی را بر اساس این ۱۱ بند که قطعاً ‏برگرفته شده از سند تحول دستگاه قضا و مورد تأکید ریاست محترم قوه قضاییه است با استفاده از تمام ‏ظرفیت های موجود به کار ببندیم.‏

وی افزود: ۲ نکته در اجرای برنامه های ابلاغی ریاست محترم سازمان حایز اهمیت است؛ اول ‏اینکه ضمن استفاده از ظرفیتهای گروههای جهادی که مورد تأکید ریاست محترم سازمان است، باید ‏بپذیریم که زندانی شهروند است و صرف نظر از نوع جرم و میزان مجازات، حقوقی دارد و همه ‏دستگاه های اجرایی و مسئولین این دستگاه ها در ادای تکلیف به شهروندان طبق قانون باید همراه و ‏همگام با ما باشند.‏
وی در ادامه افزود: نکته دوم حلقه مفقوده ای است که بسیاری از آن غافل اند و آن خانواده زندانیان ‏است. خانواده زندانی در ارتکاب جرم زندانی هیچ گونه نقش و گاه اطلاعی هم نداشته پس باید آنها ‏تحت پوشش حمایتی قرار بگیرند و در این خصوص باید از کمیته امداد امام خمینی(ره) و بنیاد ‏مستضعفان تشکر کنیم اما این کمک ها کافی نیست و باید ذهن مسئولین و جامعه را به سمتی بکشانیم ‏که این خانواده ها شهروند هستند و به کمک خانواده های زندانیان بیایند و با این کار از تکرار چرخه ‏وقوع جرم جلوگیری کنیم.‎

 ‏در این مراسم از زحمات سید عبدالله مرتضوی قدردانی  و اسماعیل جمیاری به عنوان مدیر کل زندان های استان البرز معارفه شد.

برچسب‌ها دادگستری البرز فردیس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری البرز فردیس دادگستری البرز فردیس استان البرز زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه جامعه مدرسین در حمایت از اقدامات قانونی و حقوقی فراجا

به گزارش جام جم آنلاین،جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در در حمایت از اقدامات قانونی و حقوقی فراجا برای جلوگیری از آسیبهای افراد بی حجاب در جامعه بیانیه ای صادر کرد؛ متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
واجب شرعی حجاب، یکی از مهمترین موضوعاتی است که استحکام خانواده و در پی آن استحکام جامعه را تأمین می‌کند و از جمله مواردی است که برای همه لازم الاتباع است.
خدشه دیدن این ضرورت شرعی، بی‌شک تبعات سنگین و تأسف آوری را ایجاد می‌کند و بر همه مؤمنین لازم است برای صیانت از این پرچم افتخار و نشانه مسلمانی، مجاهدت کنند.
گرچه تبیین ضرورت حجاب و ترویج آن در بستر کار فرهنگی یک اولویت است؛ اما نمی‌توان از اقدامات قانونی و حقوقی در مقابله با متعرضان به این واجب الهی صرف‌نظر کرد. اکنون که دور تازه‌ای از برنامه‌های صیانت از عفاف و حجاب در مرحله اجرا قرار گرفته است، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر ضرورت اجرای دقیق این قانون، موارد ذیل را مورد تأکید قرار می‌دهد:
بد پوششی و عدم التزام به حجاب اسلامی، علاوه بر اینکه به فرد بی حجاب آسیب می‌رساند، جامعه را نیز در معرض فساد قرار می‌دهد، بنابراین نظام اسلامی نمی‌تواند و نباید در مقابله با این پدیده شوم بی‌تفاوت باشد؛ لذا لازم است همه دستگاه‌ها در اجرای کامل و فراگیر قوانین مربوطه، هماهنگ عمل کرده و بدون اعمال سلیقه، مرّ قانون را اجرا کنند.
دشمنان دین و اندیشه اسلامی، حجاب را یک نماد و پرچم اسلامی می‌دانند و با طرح‌ها و برنامه‌های متنوع فرهنگی، فکری و امنیتی به جنگ با آن آمده‌اند. شناخت محور‌های جنگ ترکیبی دشمن و داشتن برنامه‌های منسجم در مقابله با فتنه انگیزی‌ها و استفاده قوی و مستحکم از رسانه در تبیین و تأیید اقدامات مجریان قانون بسیار ضروری است.
فرماندهی انتظامی و مجریان قانون، مورد حمایت قطعی مردم، حوزه‌های علمیه و رسانه‌ها هستند و امیدواریم در مواجهه با برخی کاستی‌ها، نقد‌ها منصفانه و مصلحانه باشد تا این قانون الهی به بهترین وجه اجرا شود.
از همه مؤمنین و مؤمنات و ملتزمان به امر حجاب که قاطعانه تلاش‌های دشمنان را ناکام گذاشته‌اند و در مقابله با هجمه سنگین معارضان انقلاب اسلامی در صحنه تبیین و ترویج حجاب و عفاف، فعالانه حضور داشته‌اند، کمال تقدیر و تشکر را داریم و امیدواریم همه مسئولان فرهنگی و اجرایی، این هسته‌های فکری و فرهنگی مجاهد را حمایت کرده و مردمی بودن جریان ترویج پوشش اسلامی را قوّت بخشند.
حجاب، علاوه بر اینکه در اندیشه دینی ما مورد تأکید و وفاق همه مراجع، علماء و اندیشمندان متعهد است و ضروری شریعت بودن آن غیر قابل انکار است، در هویت فرهنگی و تاریخی ما نیز ریشه‌ی عمیقی دارد و در حوادثی، چون حادثه گوهرشاد، خون‌های بسیاری در حفظ و صیانت از آن ریخته شده است. از این رو باید در محافظت از این میراث دینی و هویتی، قاطعانه، عالمانه و مستمر گام برداشت و از اقدامات مقطعی و سطحی اجتناب کرد.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

دیگر خبرها

  • محمدیه به شهر بدون دخانیات تبدیل می‌شود
  • عزم جدی سپاه برای مقابله با اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها در فضای سایبر
  • مبنای قانونی اقدامات پلیس در برخورد با مسئله‌ی حجاب در قالب طرح نور چیست؟
  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • دستور استاندار البرز برای مقابله جدی با زمین‌خواری
  • اقدامات کره جنوبی برای مقابله با تنش‌های خاورمیانه
  • آمادگی دستگاه های اجرایی کرمان برای مقابله با سیل
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۱۳ هزار هکتار از اراضی دولتی در البرز
  • بیانیه جامعه مدرسین در حمایت از اقدامات قانونی و حقوقی فراجا
  • رشد ۵۸ درصدی مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در البرز