Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه؛ هوشنگ بازوند با اشاره به سرمایه گذاری و ورود قرارگاه خاتم برای تعیین تکلیف پروژه پالایشگاه آناهیتا بعد از ۱۴ سال گفت : این طرح عظیم مزایای بسیاری از جمله تأمین فرآورده‌های نفتی و صادرات را به همراه دارد و برای رونق کسب و کار در کرمانشاه بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : طرح احداث پالایشگاه آناهیتا با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزاربشکه در روز واقع در کیلومتر ۱۵ جاده کرمانشاه- همدان به مساحت ۵۷۱ هکتار علاوه برایجاداشتغال مستقیم وغیر مستقیم برای هزاران نفر از جوانان این منطقه و تأمین نیاز‌های فرآورده‌های با کیفیت مطلوب نفتی منطقه غرب کشور، امکان صادرات به کشور‌های همسایه غربی را نیز فراهم خواهد نمود.

بازوند افزود : ضمنأ با ایجاد شهرک تخصصی نفت و گاز آناهیتا در منطقه و تولید فرآورده‌های پتروشیمیایی جانبی و جذب سرمایه گذاران تخصصی محصولات پالایشگاه نیز باعث تحول شگرفی در صنعت در استان‌های غربی کشور خواهد شد و مزایای مهمی از جمله خودکفایی منطقه غرب کشور در تولید و تامین فرآورده‌های مصرفی نفتی با کیفیت یورو پنج طی ۱۰ سال آینده، پالایش روزانه ۱۵۰ هزار بشکه نفت خام، تولید محصولات پالایشی، جلوگیری از خام فروشی نفت و تبدیل آن به فرآورده‌های با ارزش افزوده بیشتر، رشد و توسعه صنایع استان و مناطق همجوار، ایجاد تحول بزرگ اقتصادی در منطقه، امکان صادرات فرآورده‌های نفتی به کشور‌های همسایه و تأمین بخشی از خوراک طرح از طریق واردات و تولید مواد اولیه و فرآورده‌های پتروشیمی موردنیاز صنایع جنبی مناطق غربی کشور را دارد. گاز مایع، ریفرمیت، بنزین سوپر، بنزین معمولی، سوخت موتور جت، نفت سفید، نفت گاز، نفت کوره، قیر و گوگرد جامد از جمله محصولات پالایشگاه نفت آناهیتا است.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه پالایشگاه کرمانشاه پروژه عمرانی اعتبارات عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۶۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهرخوانده اصفهان میزبان عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان

کراکوف ، خواهرخوانده لهستانی اصفهان، میزبان بزرگترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان است که در یک کلیسا واقع شده و اندازه آن بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بزرگ‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان در کلیسای موسوم به «خداوند عیسای شبان خوب» در شمال شهر کراکوف نصب شده است. به طور خاص، پنجره شیشه‌ای رنگی شامل ۲۷ بخش عمودی است که صحنه‌های مختلف کتاب انجیل را نشان می‌دهد.

مساحت کل مجموعه ۴۲۶ متر مربع است که کمی بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است. نمایش عمومی این اثر هنری که دو سال طول کشید، با صدمین سالگرد تأسیس کلیسای پرادنیک چروونی انجام شد.

کراکوف و ارتباط آن با سنت شیشه‌های رنگی

مجموعه شیشه‌های رنگی «با صلیب به سمت نجات» نامیده می‌شود و در مرکز طراحی‌های آن حضرت مسیح قرار دارد. اضافه شدن این پنجره جدید به کراکوف، شهرت این شهر لهستانی را به عنوان مقصدی برای تماشای هنر شیشه‌های رنگی افزایش می‌دهد. کراکوف همچنین دارای یک موزه اختصاصی شیشه‌های رنگی است و جالب است بدانید که اولین کارخانه شیشه‌های رنگی لهستان در سال ۱۹۰۷ در این شهر تأسیس شد و اکنون محل موزه است.

دانستنی‌هایی از کراکوف کراکوف از سال ۱۰۳۸ تا ۱۵۹۶ پایتخت لهستان بود، زمانی که زیگیسموند سوم واسا دربار سلطنتی خود را به ورشو منتقل کرد که سپس به پایتخت تبدیل شد. کراکوف همچنین از سال ۱۸۴۶ تا ۱۹۱۸ پایتخت دوک‌نشین بزرگ کراکوف بود. کراکوف در بخش جنوبی لهستان، روی رودخانه ویستولا، در دره‌ای در دامنه کوه‌های کارپات واقع شده است. این شهر دومین منطقه پرجمعیت لهستان است و یکی از قدیمی‌ترین شهرهای لهستان محسوب می‌شود که قدمت بعضی قسمت‌های آن به قرن هفتم بازمی‌گردد. در سال ۱۹۷۸ یونسکو اولین مکان‌ها را برای فهرست میراث جهانی جدید خود تأیید کرد و شهر کراکوف به عنوان «اولین شهر» در این فهرست گنجانده شد. کراکوف به عنوان شهر ادبی یونسکو شناخته می‌شود زیرا در زمینه ادبیات تاریخ گسترده‌ای دارد. کراکوف بزرگترین میدان بازار قرون وسطایی اروپا را در خود جای داده است. قدمت این میدان به قرن سیزدهم باز می‌گردد و خانه‌های تاریخی اطراف آن را احاطه کرده‌اند. امروزه این میدان مکانی پر جنب و جوش پر از کافه‌ها، رستوران‌ها و موزه‌ها است.

کد خبر 747731

دیگر خبرها

  • عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان رونمایی شد
  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد
  • خواهرخوانده اصفهان میزبان عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر