Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین از کهگیلویه و بویراحمد به  نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد ، فروردین سالجاری بود که رئیس کل دادگستری استان پیشنهاد کمک به خانواده هایزندانیان بی بضاعت را مطرح کرد.

دکتر نگین تاجی که  در این دیدارها، با همراهی معاونین و مدیرکل زندان های استان با این خانواده ها دیدار کرده بود، مشکلات و نارسائی های زندگی خانواده زندانیان را از نزدیک مشاهده نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شروع ماه محرم این حرکت خداپسندانه و خیرخواهانه که همواره مورد تأکیدات مقام معظم رهبری بوده است، در کمیته ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان به ریاست دادگستری استان پررنگتر شد.

آنچه که در پی می آید ماحصل گفتگوی خبرنگار میزان در استان با دکتر جعفر فراست معاون قضایی و دبیر هیأت بازرسی و نظارت بر حفظ حقوق شهروندی دادگستری کهگیلویه و بویراحمد است.

دکتر فراست دبیر بازرسی و نظارت بر حفظ حقوق شهروندی دادگستری استان در ابتدای این گفتگو، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت سید الشهداء(ع) با اظهار اینکه این حرکت خیرخواهانه در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا انجام گرفته است، گفت: در اجرای مصوبات کمیته ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان های استان، به منظور حمایت از خانواده های زندانیان بی بضاعت و جلوگیری از متلاشی شدن خانواده ها، در مواردی که سرپرست خانواده به دلیل ارتکاب جرم یا محکومیت مالی در زندان به سر می برد این حرکت خیرخواهانه انجام گرفته است.

دکتر فراست افزود: به پیشنهاد جناب آقای دکتر نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد ، « صندوق حمایت مالی از خانواده های زندانیان بی بضاعت » تشکیل و تعدادی از کارکنان قضایی و اداری به صورت داوطلب بخشی از حقوق ماهیانه خود را جهت شرکت مستمر در رزمایش کمک های مؤمنانه به صندوق مزبور اختصاص دادند.

وی با بیان اینکه شناسایی خانواده ی زندانیان بی بضاعت با همکاری اداره کل زندان های استان انجام می گیرد، اظهار داشت: پس از شناسایی، هیأتی متشکل از مسئولان قضایی استان از تعدادی از خانواده زندانیان نیازمند سرکشی نمودند.

دکتر فراست در خصوص مزیت های این اقدام افزود: در این بازدید علاوه بر تحویل بسته های معیشتی به خانواده های نیازمند، مسائل و مشکلات آنها در رابطه با پرونده شخص زندانی استماع گردید.

معاون قضایی دادگستری استان و دبیر بازرسی و نظارت بر حفظ حقوق شهروندی در پایان گفت: بازدید قضات کیفری از خانواده های زندانیان و مشاهده مشکلات معیشتی و عاطفی خانواده ها در طول مدت حبس سرپرست و همچنین برخی آثار مخرب زندان، در نهادینه سازی سیاست حبس زدائی و استفاده مؤثر از نهادهای ارفاقی، خصوصاً جایگزین های حبس تأثیر بسزائی خواهد داشت.

46

کد خبر 1428389

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه وبویراحمد کهگیلویه و بویراحمد زندانیان بی بضاعت دادگستری استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۱۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ رییس کل دادگستری خوزستان گفت: استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان به عنوان یک نهاد ارفاقی، در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، ۲۱ درصد افزایش یافته است.
در سال ۱۴۰۱، تعداد ۷۱۰ نفر از زندانیان واجدشرایط از پابند الکترونیکی بهره‌مند شدند که این رقم در سال گذشته به ۸۶۵ فقره رسید.
علی دهقانی با اشاره به اهمیت کاهش جمعیت کیفری در ایجاد فضای مناسب اصلاح و بازپروری مجرمان در ندامتگاه‌ها، افزود: با استفاده صحیح از مجازات‌های جایگزین حبس و نهاد‌های ارفاقی قانونی از جمله نظام نیمه آزادی، فرصت و فضای بیشتری برای اصلاح مجرمان حرفه‌ای که بیرون بودن آنان از زندان برای جامعه خطرناک است، فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه افرادی می‌توانند از این ارفاقات بهره‌مند شوند که در برنامه‌های اصلاحی زندان شرکت داشته و به تعهدات خود در زندان عمل کنند ادامه داد: در همین راستا جمعیت زندان‌ها باید به صورت مرتب رصد و پالایش و افراد واجد شرایط احصا شود.
استفاده از پابند الکترونیک در نظام نیمه‌آزادی فرصتی برای مرتکبین فراهم می‌کند که مجازات حبس خود را در کنار خانواده و در محل اشتغال خود بگذرانند و چنانچه فردی شرایط استفاده از این فرصت را قبل از انتقال به زندان داشته باشد، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد
  • هفت زندانی جرائم غیرعمد استان هرمزگان با مشارکت کارکنان و مشتریان خیر بانک مسکن آزاد شدند
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیشگام در تکریم معلمان
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت
  • افزایش ۳۳ درصدی استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان در البرز