Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@00:02:51 GMT

لبنیات سرطان زاست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۱۳۶۷

سرطان یکی از بیماری های سخت است که امروزه به دلیل رژیم غذایی نامناسب و مصرف زیاد لبنیات رو به افزایش است به خصوص میان بانوان که شیر گاو مصرف می کنند. ناطقان: دلایل زیادی وجود دارد که چرا نباید لبنیات را جزء رژیم غذایی خود قرار دهیم اما آیا ترس از افزایش احتمال ابتلا به سرطان یکی از آن هاست؟ تحقیقات جدید نشان می دهد که نوشیدن یک لیوان شیر به صورت روزانه به طرز عجیبی احتمال ابتلا به سرطان سینه را در خانم ها افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات جدید نشان می دهد خانم هایی که شیر گاو می نوشند، 80 درصد در مقایسه با خانم هایی که شیر سویا می نوشند، احتمال ابتلای بیشتری به سرطان سینه دارند.

سرطان
مقایسه زنانی که شیر سویا می نوشند با بانوانی که شیر گاو می نوشند

تقریباً 52800 خانم در هفت سال مطالعه تحقیقاتی مورد آزمایش قرار گرفته شده اند و وضعیت سلامتی خانم هایی که شیر گاو می نوشیدند با خانم هایی که شیر سویا می نوشیدند، مقایسه شد.

جزئیات مهمی در مورد آن ها مورد بررسی قرار گرفت. از همه خانم ها درخواست شد که پاسخ نامه مربوط به جزئیات رژیم غذایی خود را پر کنند و همچنین از تعدادی از آن ها نمونه های ادرار گرفته شد. نتایج واقعاً عجیب بود. بیش از هزار نفر از شرکت کنندگان در انتهای این مطالعه به سرطان سینه مبتلا شده بودند. آن ها به این نتیجه رسیدند خانم هایی که روزانه شیر گاو می نوشند 50 درصد احتمال ابتلای بیشتری به سرطان دارند. نوشیدن 2 الی 3 فنجان شیر گاو در طول روز نیز خطر ابتلا به سرطان را در آن ها تا 80 درصد افزایش می دهد.

شیر سویا

اگر بخواهیم تقریبا یک درصد میانگین برای ابتلای به سرطان سینه را در خانم ها بعد از مصرف شیر برآورد کنیم، به طور کلی با هر میزان مصرف شیر خطرات آن به صورت میانگین برابر با 12 درصد است اما اگر خانم ها بیش از حد شیر بنوشند، خطر ابتلای آنها می تواند به 50 الی 80 درصد هم برسد.

اما خانم هایی که هیچ نوع مصرف شیر گاوی ندارند و فقط شیر سویا می نوشند، هیچ علایمی از ابتلا به سرطان را از خودشان نشان نمی دهند


منبع:نمناک
برچسب ها: لبنیات ، ناطقان ، شیر ، سرطان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: لبنیات ناطقان شیر سرطان ابتلا به سرطان سرطان سینه احتمال ابتلا شیر سویا شیر گاو شیر گاو خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی از جمله علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان است، گفت: مصرف بعضی داروها می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود.

علی قطبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه تشخیص بیماری پارکینسون را می‌توان یکی از دشوارترین تشخیص‌ها در علوم اعصاب دانست، اظهار کرد: دو مشکل اساسی شامل افتراق بیماری پارکینسون از بیماری‌هایی دارای علائم مشابه و پارکینسون ثانویه در تشخیص بیماری پارکینسون نقش دارد.

وی با اشاره به بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون افزود: آسیب عروق مغز، آنسفالیت (عفونت مغزی و التهاب‌های نسجی مغز)، افزایش مایع مغزی نخاعی، لرزش اسنشیال، افسردگی، پارکینسون ناشی از دارو، پارکینسون ناشی از فلزات سنگین و سوپرانوکلئارپالسی پیش‌رونده، از جمله بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون شناخته می‌شوند.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با بیان اینکه مصرف بعضی داروها و قرار گرفتن در معرض بعضی از سموم و فلزات سنگین مانند منگنز می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود، تصریح کرد: بیماری پارکینسون در سه مرحله خفیف، متوسط و پیشرفته تقسیم‌بندی می‌شود.

قطبی ادامه داد: در مرحله خفیف بیماری، علائم آزاردهنده است، اما به طور معمول مانع انجام بسیاری از فعالیت‌ها نمی‌شود و می‌تواند از داروها برای کنترل علائم استفاده کرد؛ علائم این مرحله از بیماری پارکینسون شامل خم نشدن راحت زانوها، ناتوانی در تغییر حالت چهره، احساس سنگینی در پاها، ریزتر و کوچک‌تر شدن دست‌خط و سفت شدن دست‌ها و پاها است.

وی با بیان اینکه دیگر علائم مرحله خفیف این بیماری شامل داشتن علائم در یک سمت بدن و خمیده شدن وضعیت، حالت بدنی و طرز ایستادن است، گفت: بیشتر اوقات علائم بیماری پارکینسون در مرحله متوسط بین سه تا هفت سال اتفاق می‌افتد که از جمله آنها می‌توان به تغییر در نحوه صحبت کردن، خشکی و سفتی راه رفتن و احتمال سقوط یا افتادن روی زمین، اشاره کرد.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه دیگر علائم مرحله متوسط پارکینسون شامل مشکل در تعادل و هماهنگی عضلات، کوچک و درهم شدن گام‌ها، مشکل در بلع و کندی حرکات است، اضافه کرد: در مرحله پیشرفته بیماری، بیمار پارکینسون به تخت یا ویلچر محدود می‌شود و ناتوانی در تنها زندگی کردن، مشکلات شدید در وضعیت گردن، کمر و باسن و نیاز به کمک دیگر افراد برای انجام فعالیت‌های روزمره در این بیماران دیده می‌شود.

قطبی با بیان اینکه بیماری پارکینسون بیشتر در سنین بالای ۶۵ سال دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: علائم و نشانه‌های پارکینسون با شروع زودرس یا پارکینسون در جوانان شامل انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی و کنترل نشده است.

کد خبر 746766

دیگر خبرها

  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند