Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: برخی منابع دیپلماتیک تاکید کردند که با وجود درخواست تشکیلات خودگردان فلسطین برای برگزاری جلسه فوق العاده اتحادیه عرب با هدف اعلام مخالفت با عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی، اعتراض بحرین مانع از این کار شده است.
به گزارش خرداد به نقل از شفقنا، شبکه خبری «المیادین» بامداد امروز (پنج شنبه) از برخی منابع دیپلماتیک نقل کرده که اتحادیه عرب شاهد تلاش هایی در راستای جلوگیری از پرداختن به مسئله فلسطین و قانع کردن فلسطینیان به پذیرش طرح پیشنهادی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا برای سازش با رژیم صهیونیستی موسوم به «معامله قرن» شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته منابع مذکور که نام آنها فاش نشده، برخی کشورهای جهان عرب مانع از اقدام تشکیلات خودگردان فلسطین در اتحادیه عرب در راستای بررسی یا محکومیت توافق اخیر میان امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط دو جانبه می شوند و از طریق نفوذ خود و پشتیبانی کشورهای ثروتمند نیز دست به گستاخی و تهدید علیه فلسطینیان می زنند.
این منابع در گفت و گو با المیادین ضمن تاکید بر این که آن چه در اتحادیه عرب در جریان است، یک نبرد سهمگین پنهانی به شمار می آید، اظهار داشتند: فلسطین در حال نبرد علیه تلاش های در راستای ساکت کردن خود و جلوگیری از مخالفت با عادی سازی است.
منابع دیپلماتیک در ادامه همچنین تصریح کردند: درخواست فلسطین برای برگزاری جلسه فوق العاده اتحادیه عرب جهت اعلام مخالفت با عادی سازی امارات، به دلیل اعتراض بحرین پذیرفته نشد؛ پس از آن نیز فلسطین خواهان قرار دادن بند مخالفت با عادی سازی در حاشیه جلسه عادی اتحادیه در نهم ماه جاری (چهارشنبه هفته آینده ۱۹ شهریور) شد.
منابع مذکور در این باره افزودند: بحرین درخواست فلسطین برای قرار دادن بند مخالفت با عادی سازی در حاشیه جلسه عادی اتحادیه عرب را نپذیرفت و تهدید کرد که به نوبه خود، بندی برای حمایت از عادی سازی و تشویق معامله قرن قرار خواهد داد.
این منابع دیپلماتیک با بیان این که برخی کشورهای جهان عرب در تلاش هستند تا تصمیم گیری فلسطینیان را در دست بگیرند و آنها را به زور وارد معامله قرن کنند، تاکید کردند: هدف از این کار، باز کردن در به روی اسرائیل است تا در کشورهای عربی هر کاری می خواهد انجام دهد بدون آن که این کشورها نامی از فلسطین ببرند.
این در حالی است که پیشتر برخی رسانه های رژیم اشغالگر به نقل از منابع خود گزارش داده بودند که انتظار می رود بحرین نیز در آینده نزدیک از عادی سازی روابط خود با این رژیم خبر دهد و «گیلی کوهن»، کارشناس امور سیاسی کانال سراسری تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان ۱۱) نیز در این باره گفته که منامه قصد دارد پس از برگزاری مراسم امضای پیمان عادی سازی روابط تل آویو و ابوظبی در کاخ سفید در اواسط ماه جاری میلادی، تصمبم خود برای عادی سازی روابط را علنی کند.
یادآور می شود که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «محمد بن زاید آل نهیان»، ولیعهد ابوظبی سه هفته پیش، در بیانیه مشترکی اعلام کردند که بر سر برقراری روابط کامل میان این رژیم و امارات به توافق رسیدند و در همین راستا نیز قرار شده هیئت هایی از دو طرف برای امضای توافقنامه های دو جانبه در زمینه های مختلف از جمله برقراری پروازهای مستقیم و احداث سفارتخانه های متقابل، با یکدیگر دیدار کنند در حالی که پیش بینی می شود توافق نهایی برای عادی سازی روابط در کاخ سفید به امضا برسد. برچسب ها: اتحادیه عرب ، امارات ، اسرائیل

منبع: خرداد

کلیدواژه: اتحادیه عرب امارات اسرائیل مخالفت با عادی سازی منابع دیپلماتیک عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی اتحادیه عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، رابرت فیچو، نخست‌وزیر اسلواکی روز سه‌شنبه از اجرای سیستم مهاجرتی جدید اتحادیه اروپا در کشورش امتناع کرد. نشانه‌ای جدید از شدت‌گیری تنش‌ها در روابط میان این کشور و اتحادیه اروپا در مورد سیاستی که توافق بر سر آن پس از تلاش‌های فراوان و اصلاحات گسترده به نتیجه رسیده است.

پیمان مهاجرتی جدید اتحادیه اروپا که هفته گذشته توسط پارلمان اروپا تصویب شد، وعده کوتاه کردن مراحل امنیتی و پناهندگی و افزایش بازگشت کسانی را که درخواست پناهجویی آنها رد شده، می‌دهد. 

این توافق پس از هشت سال اختلاف نظر میان ۲۷ کشور عضو این اتحادیه و به منظور ایجاد تعادل بین کشورهای ورودی مانند ایتالیا و کشورهای ثروتمندتر مثل آلمان حاصل شده است. 

این توافق که از سوی اتحادیه اروپا به عنوان یک پیروزی بزرگ در رفع نگرانی‌های شهروندان پیش از انتخابات پارلمان اروپا در ماه ژوئن معرفی شده، به کشورهایی که تمایلی به میزبانی هیچ یک از تازه واردان عمدتا مسلمان ندارند، اجازه می‌دهد به جای آن هزینه پرداخت کنند.

فیچو پس از بازدید از وزارت امور خارجه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ما به صراحت می گوییم که شما نمی‌توانید به کشوری چون اسلواکی دستور دهید که یا باید ۳۰۰ مهاجر را که هیچ اطلاعی در مورد آنها نداریم بپذیریم، یا برای هر کدام ۲۰ هزار  یورو بپردازیم. این همبستگی نیست، این دیکته است.» 

برای لازم‌الاجرا شدن در کل اتحادیه اروپا، باید تمام کشورهای عضو آن‌را امضا کنند. اعضا برای این امر دو سال فرصت خواهند داشت. 

خبرگزاری رویترز گزارش داده که انتظار می‌رود در زمان رای‌گیری برای این توافق که احتمالا در اوایل ماه مه خواهد بود، اکثریت کشورهای اروپایی به آن رای مثبت دهند. 

اتحادیه اروپا، بلوک ثروتمندی با حدود ۴۵۰ میلیون نفر جمعیت بعد از بحران مهاجرت در سال ۲۰۱۵ که بیش از یک میلیون سوری از طریق دریای مدیترانه وارد این بلوک شدند، بار دیگر در سالهای اخیر با چنین بحرانی رو به رو شده و تلاش‌ها برای محدود کردن ورود غیرقانونی پناهجویان از کشورهای آفریقایی و شمال آفریقا ادامه دارد. 

بر اساس داده‌های سازمان ملل متحد از آغاز سال جاری میلادی حدود ۵۰۰ هزار نفر به صورت غیرقانونی وارد اتحادیه اروپا شده‌اند. 

اظهارات فیچو پس از آن بیان می‌شود که لهستان نیز قوانین مربوط به تقسیم وظایف میزبانی از پناهجویان و مهاجرانی که خارج از گذرگاه های مرزی معمولی وارد می شوند را بین کشورهای اتحادیه اروپا رد کرد.

یک سخنگوی دولت مجارستان هفته گذشته گفته بود که بوداپست نیز با این بسته مخالف بوده و این طرح محکوم به شکست است. 

ورشو، براتیسلاوا و بوداپست برای به شکست کشاندن این توافق به تنهایی از آرای کافی برخوردار نیستند. کشورهای عضوی که قوانین مشترک را نقض می‌کنند، می‌توانند از سوی کمیسیون اتحادیه اروپا مورد شکایت قرار گیرند و در نهایت توسط دادگاه عالی اتحادیه اروپا و دیگر نهادهای قضایی این اتحادیه جریمه شوند. 

فیچو از زمانی که برای چهارمین بار قدرت را در اسلواکی به دست گرفت، علیه برخی از سیاست‌های اتحادیه اروپا از جمله در مورد جنگ روسیه در اوکراین و همچنین تلاش برای تعامل بیشتر با چین صحبت کرده است.

در عین حال، تغییرات او در قوه قضاییه در داخل، نگرانی‌هایی را در مورد آسیب رساندن به دموکراسی در اسلواکی ایجاد کرده است، چیزی که می‌تواند به جریان سرمایه‌های اتحادیه اروپا به این کشور تقریباً ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری در شرق اروپا آسیب برساند.

 

دیگر خبرها

  • انفجار مهیب در حمله موشکی حزب الله به یک پایگاه اسرائیلی+ فیلم/مقام ارشد اسرائیلی: ما به اوج رسوایی نزدیک هستیم نه پیروزی!/مخالفت گروه هفت با حمله نظامی اسرائیل به رفح
  • نماینده روسیه در شورای امنیت : آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است
  • بعد از عملیات وعده صادق «بی‌حجابی» را عادی سازی کنید/ زیباکلام: تنبیه رژیم صهیونیستی کار اشتباهی است!
  • سیل امارات مانع اعزام تیم ملی جودو به هنگ کنگ شد
  • برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت سمیکو
  • همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • افشاگری وال استریت ژورنال از موضع امارات و عربستان در جریان حمله ایران به اسرائیل
  • درخواست مقام ارشد اسرائیل برای عادی سازی روابط با عربستان
  • عضو ارشد کابینه جنگ اسرائیل؛ دنبال کودتای بزرگ هستیم | درخواست مهم از عربستان