Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یک میلیون و ۲۰۰ صندلی خالی در دانشگاه‌های کشور وجود دارد.

به گزارش ایرنا، غلامحسین رحیمی، ۱۳ شهریور ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل پارک علم و فناوری خراسان شمالی برگزار شد، با اشاره به اینکه در سال ۹۲، چهار میلیون و ۸۰۰ دانشجو در کشور وجود داشت، بیان کرد: در حال حاضر این آمار به بیش از سه میلیون دانشجو کاهش یافته و یک میلیون و ۲۰۰ صندلی خالی در تمام دانشگاه‌های کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رشد کیفی دانشگاه‌در سال‌های گذشته بسیار چشمگیر بوده است، اظهار کرد: در این سال‌ها مشخص شد توسعه علمی کشور به دوش دانشگاه‌هایی است که در حال حاضر نیز دارای دانشجو هستند.

رحیمی با اشاره به اینکه تاکنون ۹۰ مؤسسه از ۱۲۰ مؤسسه، در طرح آمایش آموزش عالی، ساماندهی شده‌اند، افزود: در طرح ساماندهی مراکز آموزش عالی هیچ مؤسسه‌ای حذف نمی‌شود و در حال حاضر نیازی به ایجاد دانشگاه جدید نداریم و باید دانشگاه‌های موجود را به سمت ارتقاء کیفی هدایت کنیم.

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: دانشگاه بجنورد به عنوان دانشگاه مادر استان با استانداردهای آموزش عالی فاصله دارد و تصمیم براین است که حمایت‌های لازم از این دانشگاه برای رسیدن به استانداردهای آموزشی انجام شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی مهندسی اسفراین و کشاورزی شیروان به دانشگاه بجنورد ملحق می‌شوند، تصریح کرد: دانشگاه اسفراین به عنوان پردیس فنی مهندسی دانشگاه بجنورد و دانشگاه شیروان به عنوان پردیس کشاورزی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

رحیمی با اشاره به اینکه وضعیت دانشگاه کوثر بجنورد در دست بررسی است، اظهار کرد: دانشگاه کوثر بجنورد منحل نمی‌شود اما اگر بخواهد به صورت مستقل به کار خود ادامه دهد باید حمایت‌های استانی از این دانشگاه نیز وجود داشته باشد.

وی با تأکید براینکه منابع وزارت علوم برای تکمیل و تجهیز دانشگاه کوثر بجنورد کافی نیست، اظهار کرد: کسانی که مخالف الحاق دانشگاه کوثر هستند اعتبارات لازم را روی میز بگذارند در غیر این صورت چشم‌انداز دانشگاه کوثر بجنورد با استانداردهای آموزش عالی فاصله بسیاری خواهد داشت.

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: آموزش عالی خراسان شمالی از لحاظ کیفی وضعیت خوبی ندارد و در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی و.... فقیر است.

رحیمی در رابطه با پارک‌های علم و فناوری، بیان کرد: ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد که دو پارک مربوط به دستگاه‌های اجرایی و ۴۱ پارک مربوط به وزارت علوم است و در حال حاضر ۱۵۰ مرکز رشد در کل کشور وجود دارد که سیاست وزارت علوم نیز گسترش این مراکز است.

وی با تأکید براینکه به دنبال گسترش بی رویه پارک‎‌های علم و فناوری نیستیم، اظهار کرد: حدود شش هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که باید این آمار افزایش پیدا کند.

رحیمی با بیان اینکه بیش از ۲۰ پژوهشگاه در کشور وجود دارد، ادامه داد: این پژوهشگاه‌ها سرمایه‌های نظام هستند و با شیوع کرونا در کشور نیز خیلی خوب با بحران خودمان را تطبیق دادیم.

لینک کوتاه: asriran.com/0037rw

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر علوم دانشگاه دانشجو دانشگاه کوثر بجنورد کشور وجود علم و فناوری حال حاضر آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۷۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهارکرد: سیاست ما در وزارت ارتباطات این است که اولویت اپراتورها توسعه شبکه باشد. اگر اپراتورهای تلفن همراه پولی دارند باید نخست به این بخش (توسعه شبکه) اختصاص دهند.

وی افزود: من نه خریدارم نه فروشنده که بخواهم خرید دیجی‌کالا از سوی همراه اول را تأیید یا تکذیب کنم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان اینکه سال گذشته در تعامل وزارت علوم با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پنجره واحد برای دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد که تا کنون بیش از ۲۶۰ دانشگاه عضو آن شده‌اند، اظهار کرد: این اقدام مشترک در ارزیابی اتحادیه بین‌المللی مخابرات به عنوان یکی از طرح‌های برتر انتخاب شد که مایه خوشحالی و افتخار است.

زارع پور تاکید کرد: انشاءلله امسال مانند سال گذشته مسیر هوشمندسازی دولت را دنبال خواهیم کرد؛ در حال حاضر ۷۰ درصد خدمات دولت از طریق پنجره هوشمند دولت به مردم ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه ماهواره‌های متعددی در ساخت داریم و ماهواره‌هایی آماده پرتاب داریم، گفت: سعی می‌کنیم ماهواره‌های سنجشی متعددی را داشته باشیم، یعنی چند ماهواره تصویربرداری در فضای کشور داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • نمایندگی پارک علم و فناوری قزوین در کشور بلاروس تاسیس می‌شود
  • بزرگترین مزیت جمهوری اسلامی وجود نیروی جوان و نخبه است
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • سرپرست دانشگاه گیلان منصوب شد
  • صندلی‌های خالی دانشگاهی عمدتا در رشته‌های اشباع‌شده هستند