Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین رحیمی با اشاره به اینکه در سال ۹۲، چهار میلیون و ۸۰۰ دانشجو در کشور وجود داشت، بیان کرد: در حال حاضر این آمار به بیش از سه میلیون دانشجو کاهش یافته و یک میلیون و ۲۰۰ صندلی خالی در تمام دانشگاه‌های کشور وجود دارد. ناطقان:  غلامحسین رحیمی، ۱۳ شهریور ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل پارک علم و فناوری خراسان شمالی برگزار شد، با اشاره به اینکه در سال ۹۲، چهار میلیون و ۸۰۰ دانشجو در کشور وجود داشت، بیان کرد: در حال حاضر این آمار به بیش از سه میلیون دانشجو کاهش یافته و یک میلیون و ۲۰۰ صندلی خالی در تمام دانشگاه‌های کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه رشد کیفی دانشگاه‌در سال‌های گذشته بسیار چشمگیر بوده است، اظهار کرد: در این سال‌ها مشخص شد توسعه علمی کشور به دوش دانشگاه‌هایی است که در حال حاضر نیز دارای دانشجو هستند.

رحیمی با اشاره به اینکه تاکنون ۹۰ مؤسسه از ۱۲۰ مؤسسه، در طرح آمایش آموزش عالی، ساماندهی شده‌اند، افزود: در طرح ساماندهی مراکز آموزش عالی هیچ مؤسسه‌ای حذف نمی‌شود و در حال حاضر نیازی به ایجاد دانشگاه جدید نداریم و باید دانشگاه‌های موجود را به سمت ارتقاء کیفی هدایت کنیم.

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: دانشگاه بجنورد به عنوان دانشگاه مادر استان با استانداردهای آموزش عالی فاصله دارد و تصمیم براین است که حمایت‌های لازم از این دانشگاه برای رسیدن به استانداردهای آموزشی انجام شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی مهندسی اسفراین و کشاورزی شیروان به دانشگاه بجنورد ملحق می‌شوند، تصریح کرد: دانشگاه اسفراین به عنوان پردیس فنی مهندسی دانشگاه بجنورد و دانشگاه شیروان به عنوان پردیس کشاورزی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

رحیمی با اشاره به اینکه وضعیت دانشگاه کوثر بجنورد در دست بررسی است، اظهار کرد: دانشگاه کوثر بجنورد منحل نمی‌شود اما اگر بخواهد به صورت مستقل به کار خود ادامه دهد باید حمایت‌های استانی از این دانشگاه نیز وجود داشته باشد.

وی با تأکید براینکه منابع وزارت علوم برای تکمیل و تجهیز دانشگاه کوثر بجنورد کافی نیست، اظهار کرد: کسانی که مخالف الحاق دانشگاه کوثر هستند اعتبارات لازم را روی میز بگذارند در غیر این صورت چشم‌انداز دانشگاه کوثر بجنورد با استانداردهای آموزش عالی فاصله بسیاری خواهد داشت.

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: آموزش عالی خراسان شمالی از لحاظ کیفی وضعیت خوبی ندارد و در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی و.... فقیر است.

رحیمی در رابطه با پارک‌های علم و فناوری، بیان کرد: ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد که دو پارک مربوط به دستگاه‌های اجرایی و ۴۱ پارک مربوط به وزارت علوم است و در حال حاضر ۱۵۰ مرکز رشد در کل کشور وجود دارد که سیاست وزارت علوم نیز گسترش این مراکز است.

وی با تأکید براینکه به دنبال گسترش بی رویه پارک‎‌های علم و فناوری نیستیم، اظهار کرد: حدود شش هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که باید این آمار افزایش پیدا کند.

رحیمی با بیان اینکه بیش از ۲۰ پژوهشگاه در کشور وجود دارد، ادامه داد: این پژوهشگاه‌ها سرمایه‌های نظام هستند و با شیوع کرونا در کشور نیز خیلی خوب با بحران خودمان را تطبیق دادیم. منبع: ایسنا برچسب ها: معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم ، دانشگاه ها ، صندلی خالی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم دانشگاه ها صندلی خالی دانشگاه کوثر بجنورد کشور وجود کشور وجود علم و فناوری حال حاضر دانشگاه ها آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، حامد خراسانی معاون امور آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور آزمون سراسری اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور یک‌هزار و ۴۶۸ داوطلب در دو دانشکده پزشکی و دانشکده مهارت و کارآفرینی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت‌ سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد روز پنج‌شنبه میزبان ۸۶۱ داوطلب در دو رشته علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی است که از این تعداد ۵۰۵ داوطلب خانم و مابقی آقا هستند.

معاون امور آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد افزود: روز جمعه نیز ۶۰۷ داوطلب خانم رشته علوم تجربی در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد در ماراتن کنکور سراسری با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

خراسانی گفت: آزمون سراسری علوم انسانی، ریاضی و فنی و تجربی در شیفت صبح روزهای ۵ شنبه و جمعه رأس ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود و درب‌های حوزه‌های امتحانی رأس ۷:۳۰ بسته خواهد شد که لازم است داوطلبان نیم ساعت قبل از بسته شدن درهای حوزه‌های آزمون در محل دانشگاه حضور داشته باشند؛ چراکه از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در حوزه‌های امتحانی ممانعت خواهد شد.

وی با تأکید بر داشتن کارت شناسایی معتبر برای ورود به حوزه آزمون متذکر شد: هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی مربوطه، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس‌دار، چند مداد سیاه، تراش، مداد پاکن و یک سنجاق یا سوزن همراه داشته باشد و از آوردن هرگونه وسایل اضافی از جمله کیف دستی، دستگاه‌های الکترونیکی (تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند و...)، ماشین حساب و یادداشت خودداری کند.

خبرنگار : متین لنگری

انتهای خبر /

کد خبر: 1228228 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد آزمون سراسری

دیگر خبرها

  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  • اسلامی: ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود