Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل پتروشیمی لردگان با تایید افزایش مقطعی غلظت آمونیاک پساب خروجی از این مجتمع که در مراحل پیش راه اندازی و راه‌اندازی‌ غیرطبیعی نیست، گفت: استفاده تعداد اندکی از کشاورزان از این پساب باوجود نصب تابلوهای هشدار دهنده وقوع برخی اقدام‌های تخریبی علیه شرکت را در پی داشت، از این پس با تمهیدهای اندیشیده شده این اتفاق تکرار نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شانا به نقل از شرکت کود شیمیایی اوره لردگان، محسن محمودی با بیان اینکه این مجتمع در آستانه راه‌اندازی است، اظهار کرد: به‌دلیل انجام مراحل پیش راه‌اندازی و راه‌اندازی و رسیدن پساب آب آمونیاکی به آب بارانی، دریک‌ نوبت غلظت آمونیاک در پساب خروجی از مجتمع افزایش یافت.
وی افزود: این اتفاق در مراحل پیش راه‌اندازی که هنوز تولید به استاندارد موردنظر نرسیده‌اند و دستگاه‌ها در حال آزمایش هستند، ممکن است پیش آید و امری غیرطبیعی نیست که متاسفانه این اتفاق رخ داد.
مدیرعامل شرکت کودشیمیایی لردگان تصریح کرد: ما تابلوهای هشداردهنده درباره آشامیدنی نبودن آب در اطراف این لاگون نصب کرده بودیم، اما پساب ورودی به این لاگون خاکی، نوعی کود ارزشمند برای درختان و زمین‌های کشاورزی است و تعداد انگشت شماری از کشاورزان و باغداران گاه با تغییر مسیر پساب ورودی به این لاگون، از پساب مجتمع برای آبیاری درختان و زمین‌های کشاورزی خود استفاده می‌کردند.
محمودی گفت: همزمانی افزایش غلظت پساب و راهیابی این پساب به مخزن بارانی و تکرار چندباره تغییر مسیر پساب ورودی به این لاگون توسط تعداد معدودی از باغداران و کشاورزان برای آبیاری درختان و مراتع و استفاده یک گله گوسفند از این آب، سبب شد 30 راس گوسفند تلف شوند که اگر این افزایش غلظت و استفاده از این پساب برای آبیاری رخ نمی‌داد یا حداقل استفاده دام‌ها از این پساب، 2 ساعت پس از خروج از مسیر لاگون، به‌دلیل تبخیر شدن آمونیاک انجام می‌شد، این مشکل به وجود نمی‌آمد.
وی با تاکید بر اینکه از ابتدای ساخت این مجتمع، لحاظ کردن بالاترین استانداردهای محیط‌ زیستی مدنظر بوده و مهندسان و کارشناسان ایرانی در زمان تحریم با بالاترین استانداردها موفق به ساخت و تکمیل این پروژه شدند و تاکنون این مجتمع مشکلی اینچنینی برای منطقه به وجود نیاورده است، گفت: با تمهیدهای اندیشیده شده و همراهی شورای تامین، حفاظت از این لاگون موقت خاکی تا زمان احداث لاگون دائمی افزایش می‌یابد.
وی در پایان یادآور شد که در کمترین زمان ممکن آسیب‌های وارده به این دامداران را جبران می‌کنیم و برای جلوگیری از تکرار آن، سختگیرانه‌ترین تدابیر را به کار خواهیم بست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید

تولید پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید و افزایش ۳۲ درصدی درآمد شرکت نسبت به سال ۱۴۰۱ ثبت شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی غدیر، این شرکت پس از ثبت رکورد بی‌سابقه تولید به مقدار ۱۱۰ درصد ظرفیت اسمی در سال ۱۴۰۱، پارسال نیز موفق به ثبت رکورد تولید با بیش از ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی شد.

همچنین پتروشیمی غدیر با درآمدزایی ۴,۵۹۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ و افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ توانسته مقدار سود خالص و فروش این شرکت را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.

جلوگیری از ارزبری ۱۰۰ میلیون دلاری با اتکا به توان داخل از موفقیت‌های شرکت پتروشیمی غدیر است که می‌تواند در آینده کمک شایانی به افزایش درآمد و سودآوری این شرکت داشته باشد.

کاهش مصرف انرژی، ثبت بالاترین رکورد تولید در تولید وینیل کلراید مونومر (VCM) و پلی وینیل کلراید (PVC)، فروش با نرخی بیش از نرخ جهانی، ایجاد تنوع در سبد محصولات از ۲ به ۶ محصول، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی خوراک از ۱۰ به ۲۷ هزار تن، تولید تجاری گرید S۷۰ و S۷۰ medical، ثبت شاخص بهره‌وری تولید به مقدار ۲۰۳ تن به ازای هرنفر، افزایش میانگین ظرفیت دریافتی کلر و اهتمام ویژه برای راه‌اندازی طرح‌های VCM۲، کلرآلکالی و غدیر ۲ از دیگر دستاوردهای شرکت پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • احیای پتروشیمی آبادان کلید خورد
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • عدم راه اندازی مجتمع بنکداران مواد غذایی همدان
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • پیش بینی افزایش دما و غلظت آلاینده‌ها در خوزستان
  • پیش‌راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام آغاز می‌شود
  • احیای پتروشیمی آبادان توسط شستا کلید خورد
  • آغاز اجرای طرح تکمیل فاضلاب شهرستان کاشان
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • آبگیری و راه‌اندازی مزارع پرورش آرتمیا در مجتمع فسندوز چهار برج آغاز شد