Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین دارایی با بیان اینکه در شهرستان نهاوند ۲۷ هزار دانش آموز تحصیل می کنند، گفت: برای بازگشایی مدارس طبق شیوه نامه اعلامی وزارت آمادگی داریم و از این جهت نگرانی وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین دارایی، رئیس آموزش و پرورش نهاوند در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان، گفت: سند تحول بنیادین به عنوان یک نقشه راه است که بر اساس تعهد، اخلاق، تربیت بدنی و ذهنی، وجدان کاری بناشده است و تربیت دانش آموز در شان انقلاب اسلامی هدف این برنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به دیدار اخیر رهبر انقلاب با روسای آموزش و پرورش که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد اشاره کرد و اظهار داشت: موارد مهمی در این دیدار در مورد نقش فرهنگیان و اموزش و پرورش در مسیر پیشرفت کشور توسط رهبر انقلاب بیان شد و این بیانات بسیار راه گشا بود.

رئیس آموزش و پرورش نهاوند افزود: ایشان معلمان را افسران سپاه پیشرفت کشور دانستند و تاکید داشتند که نگاه باید به آموزش و پرورش زیربنایی باشد و هرچقدر هزینه کنیم برای آینده کشور سرمایه گذاری کرده ایم.

وی در ادامه به بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: شبکه شاد دغدغه والدین برای استفاده فرزندان از فضای مجازی را کاهش داده است و شبکه ای بومی با ظرفیت بالا است که هم تعلیم دارد و هم جنبه تربیتی و درسی دارد.

دارایی ادامه داد: امسال با توجه به شرایط کرونایی بازگشایی متفاوتی داریم چون هم تعلیم و تربیت باید داشته باشیم و هم بهداشت و سلامت دانش اموزان را حفظ کنیم.

وی با اشاره به برنامه های آموزش و پرورش برای دانش آموزانی که گوشی ندارند، اظهار داشت: برنامه هایی برای دانش آموزان که دسترسی به گوشی ندارند تدارک دیده شده است و درس نامه و برنامه های تلویزیونی برای این افراد در نظر گرفته شده است.

رئیس آموزش و پرورش نهاوند افزود: در این شهرستان ۲۳۲ واحد آموزشی با ۲۷ هزار دانش آموز فعالیت می کنند و برای بازگشایی نگرانی نداریم.

وی گفت: همه موارد بحث و بررسی شده و متناسب با شیوه نامه ارسالی از وزارت خانه اماده بازگشایی هستیم و با کمک والدین می خواهیم از دغدغه والدین کم کنیم و البته به کمک انها هم نیاز داریم.

دارایی با بیان اقدامات انجام شده در مدارس اظهار داشت: فاصله گذاری رعایت شده و تصمیمات ستاد کرونا اجرا می شود و جلساتی برگزار شده و هر آنچه لازم بوده مقدمات آن اجرا شده است و بازرسان به صورت مستمر از مدارس سرکشی دارند.

رئیس آموزش و پرورش نهاوند عنوان کرد: شیوه نامه بازگشایی بر اساس تصمیم وزارت خانه بهداشت و آموزش و پرورش تدوین شده و برای بازگشایی در شرایط سفید و زرد و فرمز برنامه ریزی شده است.

وی در پایان گفت: به کمک خیرین برای تهیه ماسک و ضدعفونی و لوازم التحریر نیاز داریم و با حفط شان و کرامت دانش اموزان نیازمند کمک خای خیرین در اختیار آنها قرار می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۷۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی