Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به این که سیستان و بلوچستان همواره در حوزه مسائل دینی و فرهنگی در کشور و جهان اسلام الگو و جریان ساز بوده است، امسال نیز در برگزاری عزاداری اباعبدالله(ع) با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی پیشگام بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در این چند ماه اخیر، همه‌ ما در معرض آزمون دشواری، چون ابتلا به یک بیماری خطرناک و آزمونی قرار گرفته‌ایم؛ شیوع مرگبار بیماری ناشناخته‌ای که عجز و ناتوانی بشر را به رخ کشیده و روال روزمره‌ی حیات فردی و اجتماعی را در سراسر جهان دچار اختلال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تعطیلی موقت مشاهد مشرفه، مساجد، محافل و مجالس دینی به‌ جهت کنترل بیماری کرونا یکی از پیامدهای این آزمون و بلای سخت است؛ امری که گرچه کام جان‌های تشنه‌ محبین اهل‌بیت(ع) را تلخ کرد، اما تبلور عقلانیت دینی و نشانه‌ رعایت مقتضیات زمان در شئون مذهبی بود.

بلیه ای که امکان دارد مدت ها با زندگی ما همراه باشد و از این روست که  ارائه راه و رسم زندگی هوشمندانه در دنیای با کرونا در همه شئوونات زندگی و از آن جمله حیات معنوی اهمیت ویژه ای می یابد.

مداحان الگویی برای اجرایی کردن پروتکل های بهداشتی

در همین راستا، حجت الاسلام و المسلمین عیسی بزمانی، امام جمعه شهرستان ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: برگزاری مراسم اهل بیت(ع) یکی از مسائل مهم است که نباید به فراموشی سپرده شود اما در کنار آن رعایت دستورات بهداشتی نیز نکته بسیار مهمی است که همگان به آن تاکید داریم و در ایام محرم، با همه مسئولیت هایی که وجود داشت ما شاهد سخت گیری های وافری در مراسم عزاداری امام حسین (ع) بودیم.

وی افزود: کلیه مراسم های اقامه ماتم و عزا ابا عبدالله الحسین (ع) از سوی عزاداران با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی اجرایی شد.

امام جمعه اهل تشیع ایرانشهر ادامه داد: جلسات توجیهی که مختص هئیت های مذهبی، مداحان، روحانیون گذاشته شده بود، با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شدند و این افراد نقش به سزایی در انجام دستورالعمل های وزارت بهداشت در راستا بیماری کرونا داشتند و به عنوان الگویی برای مردم محسوب می شدند.


وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری مدال تشکر در رعایت پروتکل های بهداشتی بر گردن مردم آویخت و متولیان حوزه سلامت و وزیر بهداشت از تلاشگران مذهبی، روحانیون، اصحاب خدمتگزار فرهنگ عاشورایی قدردانی کردند که با همدلی و همکاری در اجرای مراسم های عزاداری امام حسین(ع) به خوبی توانستند عمل کنند و بدرخشند.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان به نقل از پایگاه خبری سازمان دامپزشکی سیستان و بلوچستان، غلامرضا سرگزی ‌ضمن تبریک فرا رسیدن هفته سلامت با  شعار جهانی "سلامت من حق من" به فعالان سلامت کشور، در تشریح نقش دامپزشکی در بهداشت صنعت طیور و سلامت جامعه، اظهار داشت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده، نقش سازمان دامپزشکی کشور در "اقتصاد مردم محور" همگام با "سلامت جامعه" بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسایل اقتصادی همزمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صعنت ضروری است، زیرا بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام که سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید کند، می‌تواند ضربه اقتصادی تأثیرگذار به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند، بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امریست که به طور مستمر در جریان است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: تولید گوشت مرغ با کیفیت و سالم که تامین کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی باشد نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است؛ از این رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها به بهبود و ارتقاء سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی افزود: با هدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها، تالاب‌ها و ... در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور(GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

سرگزی اظهار داشت: در همین راستا در سال 1402، کارشناسان دامپزشکی استان بر بیش از 23 میلیون و 682 هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش 20 درصدی داشته است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود و به منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران عزیز توصیه می‌شود نکات امنیت زیستی را رعایت کنند.

وی ادامه داد: اولین و مهم‌ترین عامل در حفظ سلامت طیور، رعایت بهداشت و ضدعفونی محیط طیور است. توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود.

سرگزی اضافه کرد: انجام واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور، رعایت مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه با توجه به اینکه در هر گرم مدفوع پرنده آلوده به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان می‌تواند باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: روستائیان نسبت به نگهداری طیور خود در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز اقدام کنند. هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات وحش را با قید فوریت به نزدیکترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش گردد تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی شود.

وی تصریح کرد: اداره‌کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از 875 هزار قطعه طیور بومی و بالغ به 519 میلیون قطعه جوجه  توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به طور قطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • برگزاری مراسم سه شنبه های شهدایی و تجلیل از فعالان قرآنی در ایلام
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • ۳ اولویت اجرایی جایزه جوانی جمعیت/ ضرورت معرفی الگوهای فرزندآوری در جامعه
  • برنامه‌ریزی‌ استان مرکزی برای نیمه خرداد
  • واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان