Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@02:31:13 GMT

سقف ضمانت‌نامه‌ها به ۲۱ میلیارد تومان افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۹۴۶۱

سقف ضمانت‌نامه‌ها به ۲۱ میلیارد تومان افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حسین‌نژاد در نشست خبری به مناسبت هفته تعاون، اظهار داشت: این صندوق تاکنون ۳ هزار میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای تعاونگران صادر کرده که کارمزد این ضمانت‌نامه‌ها نسبت به شبکه بانکی یک‌دوم است.

وی ادامه داد: سقف ضمانت‌نامه‌ها از یک‌و نیم میلیارد تومان به ۲۱ میلیارد تومان افزایش یافته که بر مبنای سیستم اعتبارسنجی به تعاونگران واگذار می‌شود به گونه‌ای که تعاونی‌های با درجه A با سفته و امضای مدیران تعاونی، ضمانت‌نامه صادر می‌شود و برای بدترین درجه‌بندی با رتبه D حداکثر ۳۰ درصد نسبت به صدور ضمانت‌نامه وثیقه می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق ضمانت تعاون گفت: از ۳ هزار میلیارد تومان که ضمانت‌نامه صادرشده حتی یک ریال سوخت نشده، البته درصد این رقم به عنوان خسارت پرداخت شده، چون اعتبارسنجی تعاونی‌ها با دقت انجام شده است.

حسین‌زاده گفت: برای شرکت‌های تعاونی زنان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان با سفته ضمانت می‌دهیم. برای جوانان، شرکتهای دانش‌بنیان و تعاونی‌های برتر تا سقف یک و نیم میلیارد تومان ضمانت‌نامه صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: سرمایه صندوق ضمانت صادرات امسال از محل سود انباشته ۴۵ میلیارد تومان اضافه می‌شود که این رقم ۳۰ درصد سرمایه قبلی است که اضافه شده و در حال ثبت است. همچنین یک رقم دیگری قرار است در دولت تصویب شود و به سرمایه این صندوق اضافه شود.

افزایش سپرده‌های مردمی در بانک توسعه تعاون به ۲۵ هزار میلیارد تومان

همچنین در این مراسم، عزیزالله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: این بانک با سرمایه ۵۰۰ میلیارد تومانی در مرداد سال ۸۸ راه‌اندازی شد که قرار بود سرمایه آن سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان اضافه شود که متأسفانه این کار انجام نشد و امروز سرمایه بانک رقم ناچیز یک‌هزار میلیارد تومان است که البته قرار است از محل تجدید ارزیابی دارایی به زودی ۱,۶۰۰ میلیارد تومان دیگر به سرمایه بانک اضافه شود و به ۲,۶۰۰ میلیارد تومان برسد که البته این سرمایه برای یک بانک توسعه‌ای در بخش تعاون به یک شوخی شبیه است، چون از بانک توسعه تعاون خوب حمایت نشده است.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با بیان اینکه مسیر ما با فعالان بخش تعاون یک مسیر یک طرفه است، گفت: انتظاراتی از بانک وجود دارد که تسهیلات بدهیم، اما متأسفانه این بانک حمایت نشده و سرمایه‌اش افزایش نیافته است. بانک توسعه تعاون حتی یک ریال اضافه برداشت از منابع نداشته و مطالبات معوق این بانک رقم ناچیز ۸ درصد است.

وی افزود: در حالی میزان تسهیلات بانک توسعه تعاون ۱,۷۵۰ میلیارد تومان است که این رقم در گذشته فقط ۲۰۰ میلیارد تومان بود.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با بیان اینکه منابع بانک توسعه‌ای باید از محل منابع دولت باشد و نه متکی به سپرده مردمی، گفت: بنابراین قیمت تمام شده برای بانک توسعه تعاون به خاطر سپرده‌های مردمی ۱۷ درصد است. سپرده‌های مردمی در بانک توسعه تعاون از ۲,۵۰۰ میلیارد تومان در گذشته، اکنون به ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

به گفته مهدیان، بانک توسعه تعاون ۴۵۰۰ نفر پرسنل در کشور دارد که ۷۱ درصد تسهیلات آن به بخش تعاون و ۲۹ درصد به سایر بخش‌ها پرداخت می‌شود.

مهدیان نرخ تسهیلات توسعه تعاون را ۴ درصد برای قرض‌الحسنه، ۶ درصد برای اشتغال روستایی و تا ۱۸ درصد برای سایر موارد طبق مصوبه شورای پول و اعتبار عنوان کرد.

کد خبر 5015982 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق ضمانت سرمايه گذاري تعاون بانک توسعه تعاون مهدی حسین نژاد تعاونی ویروس کرونا قیمت دلار تولید نفت قیمت نفت بازار سهام بورس بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت ایالات متحده امریکا دلار صادرات نفت وزارت جهاد کشاورزی قیمت سکه بهار آزادی قیمت یورو هزار میلیارد تومان بانک توسعه تعاون ضمانت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۹۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است

مسعود اکبری باقرآباد معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابور گفت: مشکل اصلی رکود در فعالیت معادن نیشابور مربوط به سرمایه در گردش است.

او افزود: لازم است تامین نقدینگی و سرمایه در گردش معادن راکد شهرستان با تسهیلات بانکی تامین شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابور ادامه داد: معادن فعال این شهرستان شامل مس، شن، سنگ مرمر، سنگ لاشه و معادن کوچک فیروزه است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • تجدید میثاق مدیرعامل و کارکنان بانک توسعه تعاون با آرمان‌های امام راحل
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • عکس| مالک جدید پرسپولیس ابهاماتش را شفاف سازی کرد
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید