Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ورود ۴ رقم جدید صادراتی مرکبات به حوزه باغبانی استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، عزیزاله شهیدی فر در نشست با مجمع نمایندگان مازندران که با محوریت بررسی تولید برنج و مرکبات در استان برگزار شد، با اشاره به نقش محوری این استان در تولید دو محصول برنج و مرکبات که نیمی از تولید کشور را شامل می شود، گفت: پروژه های زیرساختی نظیر زهکشی اراضی، تجهیز و نوسازی شالیزارها، اجرای سامانه های نوین آبیاری و بهسازی و لایروبی آببندان ها برای حوزه کشاورزی استان برنامه ریزی شده و در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه واردات برنج در فصل برداشت ممنوع است، از نمایندگان استان خواست بر اجرای دقیق این مصوبه نظارت لازم را داشته باشند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار اینکه واردات برنج با ارز ترجیحی انجام می شود، ادامه داد: با اجرای این کار شاهد اتفاقات خوبی در حوزه برنج استان خواهیم بود که قطعا به نفع کشاورزان استان است.

 شهیدی فر از روند افزایشی کشت ارقام پرمحصول و کیفی در سال های اخیر در استان خبر داد و گفت: بزودی شاهد خوداتکایی در تولید برنج کشور خواهیم بود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: امسال شاهد افزایش ۱۰ درصدی تولید برنج هستیم و پیش بینی می شود ۱۵۳۰ هزارتن برنج در استان تولید شود.

وی همچنین از افزایش ۱۰ درصدی تولید نارنگی در استان خبر داد و اظهارکرد: پیش بینی ما بر این است امسال ۲۸۰۰هزار تن مرکبات در مازندران تولید شود.

شهیدی فر به صادرات بی سابقه مرکبات و کیوی از مازندران به خارج از کشور خبر داد و گفت: همانطور که افزایش چشمگیر صادرات این محصولات را شاهد بودیم امیدواریم در قیمت این محصولات نیز شاهد افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشیم.

 وی تداوم ممنوعیت واردات محصولات باغی را از خواسته های اصلی این سازمان برشمرد و  افزود: بخش عمده ای از اقتصاد استان وابسته به تولید و بازار برنج و مرکبات است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت ۱.۵ میلیون تنی سردخانه ها، سورتینگ و انبارهای فنی استان، گفت: با این حجم از ذخیره سازی و نگهداری محصولات کشاورزی قادر به تنظیم بازار و قیمت محصولات در استان هستیم.

شهیدی فر به پایانه صادراتی روماک گستر در جویبار اشاره کرد و گفت: این پایانه ظرفیت ذخیره سازی ۱۴۰ هزار تن محصولات کشاورزی را دارد که سهم قابل ملاحظه ای در توسعه صادرات محصولات کشاورزی استان خواهد داشت.

وی تامین لجستیک لازم برای توسعه صادرات نظیر کامیون های یخچال‌دار را از خواسته های مهم صادرکنندگان و سازمان جهاد کشاورزی استان برشمرد.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از مدیریت مگس میوه در سال ۹۸ به عنوان یک اقدام جهادی نام برد که منجر به تولید سالم ۹۹.۵ درصدی محصولات باغی استان شد.

شهیدی فر از ورود ۴ رقم جدید صادراتی مرکبات به حوزه باغبانی استان خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته ۴۲۰ هزار تن محصول کشاورزی به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار از مازندران به ۱۳ کشور دنیا صادر شد.

وی با تقدیر از حمایت نمایندگان استان در پویایی و جهش تولید محصولات کشاورزی استان، از نمایندگان استان خواست نسبت به پیگیری تامین و مناسب سازی قیمت نهاده های دامی و کود شیمیایی در استان اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مرکبات صادرات مازندران برنج رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران محصولات کشاورزی کشاورزی استان استان خبر شهیدی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۱۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان نویدرضا فراهانی روز چهارشنبه گفت‌: تولید در گلخانه ۱۰ برابر تولید در فضای باز است از سویی دیگر این نوع کشت ارزش افزوده خوبی به همراه دارد.

وی ادامه داد: به دلیل رویکرد صادرات‌محور محصولات گلخانه‌ای با رونق این نوع کشت، امکان صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه فراهم شده و سود خوبی عاید گلخانه‌داران می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان به توسعه گلخانه‌ها در گلستان اشاره کرد و توضیح داد: سیاست توسعه گلخانه‌های کشور مبتنی بر مطالعاتی بود که توسط وزارت جهاد کشاورزی در اواسط دهه ۹۰ انجام شد و براساس آن پس از تصویب هیات دولت، توسعه کشت گلخانه‌ای در کل کشور کلید خورد.

فراهانی با اشاره به اینکه در سایه کمک‌های دولت، محصولات کشاورزی از فضای باز به فضای زیرپوشش گلخانه منتقل شدند، بیان کرد: گلستان به دلیل برخورداری از اقلیم‌های متفاوت از جمله مناطقی است که برای توسعه کشت گلخانه‌ای شناسایی شده و در راستای آن دولت برای توسعه گلخانه‌ها در مناطق مستعد، اعطای تسهیلات و صدور مجوز به متقاضیان کمک کرد.

وی به حمایت های جهاد کشاورزی از متقاضیان احداث گلخانه اشاره کرد و توضیح داد: انجام هر فعالیتی نیاز به دانش و تجربه دارد لذا علاقه‌مندان به این حوزه باید از حداقل اطلاعات و دانش در حوزه کشت گلخانه‌ای برخوردار باشند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان حداقل مساحت مورد نیاز برای احداث گلخانه در روستاها را چهار هزار متر مربع زمین اعلام کرد و گفت: حداقل سه هزار متر مربع از زمین باید زیر پوشش گلخانه ای برود.

فراهانی از علاقه‌مندان به احداث گلخانه‌ خواست؛ سطوح بالاتری را برای احداث گلخانه انتخاب کنند تا ضمن افزایش درآمد، در آینده امکان صادرات محصولات خود را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان پس از دریافت پروانه تاسیس گلخانه می‌توانند مجوز تغییر کاربری زمین و تامین انشعابات گاز، برق را دریافت کنند در کنار آن دولت برای حمایت از این افراد، ۸۰ درصد هزینه ساخت گلخانه را در قالب تسهیلات پرداخت می‌کند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه تسهیلات احداث گلخانه با بازپرداخت پنج ساله با یک سال تنفس به متقاضیان اعطا می‌شود، افزود: تسهیلات پرداختی برای احداث گلخانه، از محل تبصره ۱۸ و با کارمزد ۱۸ درصد به متقاضیان تعلق می‌گیرد.

وی از برپایی کارگاه‌های آموزشی مستمر در طول سال برای ارتقای دانش گلخانه‌داران خبر داد و گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون برای ۴۰۰ طرح گلخانه‌ای به مساحت ۱۰۴ هکتار تسهیلات اعطا شده و ۷۷ طرح گلخانه‌ای نیز به مساحت ۵۶ هکتار در دست ساخت است.

به گفته فراهانی؛ در یک سال گذشته با توجه به محدودیت منابع مالی، روند اعطای تسهیلات کُندتر شده اما باز هم حمایت های لازم از متقاضیان وجود دارد تا اعطای تسهیلات در اولین فرصت عملیاتی شود.

استان گلستان حدود ۹۲ هکتار گلخانه فعال دارد که ۱۴ هزار تن سبزی و صیفی‌جات از این بستر تولید می‌شود، همچنین بخشی از فضای گلخانه‌ای استان به پرورش درختچه‌ها و گل‌های زینتی اختصاص یافته است.

در حال حاضر محصولات گلخانه‌ای گلستان به ۱۰ کشور صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری ازطرح جامع زیرساخت اراضی در مازندران
  • بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • با ورود مستقیم کشاورزان به بورس برنج، دست سودجویان قطع می‌شود
  • وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌
  • نخستین نشاء برنج در مازندران
  • آغاز کار و تلاش شالیکاران مازندرانی با نشاء برنج
  • مرکبات مازندران در سبد صادراتی ۱۶ کشور جهان
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای