Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@13:15:01 GMT

صادرات محصولات کشاورزی مازندران به ۱۳ کشور جهان

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۱۹۵۹

صادرات محصولات کشاورزی مازندران به ۱۳ کشور جهان

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزاله شهیدی فر بعدازظهر شنبه در نشست با مجمع نمایندگان مازندران که با محوریت بررسی تولید برنج و مرکبات در استان برگزار شد، با اشاره به نقش محوری این استان در تولید دو محصول برنج و مرکبات که نیمی از تولید کشور را شامل می‌شود، گفت: پروژه‌های زیرساختی نظیر زهکشی اراضی، تجهیز و نوسازی شالیزارها، اجرای سامانه‌های نوین آبیاری و بهسازی و لایروبی آببندان ها برای حوزه کشاورزی استان برنامه ریزی شده و در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه واردات برنج در فصل برداشت ممنوع است، از نمایندگان استان خواست بر اجرای دقیق این مصوبه نظارت لازم را داشته باشند.

وی با اظهار اینکه واردات برنج با ارز ترجیحی انجام می‌شود، ادامه داد: با اجرای این کار شاهد اتفاقات خوبی در حوزه برنج استان خواهیم بود که قطعاً به نفع کشاورزان استان است.

شهیدی فر از روند افزایشی کشت ارقام پرمحصول و کیفی در سال‌های اخیر در استان خبر داد و گفت: بزودی شاهد خوداتکایی در تولید برنج کشور خواهیم بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: امسال شاهد افزایش ۱۰ درصدی تولید برنج هستیم و پیش بینی می‌شود یک میلیون و ۵۳۰ هزارتن برنج در استان تولید شود.

وی همچنین از افزایش ۱۰ درصدی تولید نارنگی در استان خبر داد و اظهار کرد: پیش بینی ما بر این است امسال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن مرکبات در مازندران تولید شود.

شهیدی فر به صادرات بی سابقه مرکبات و کیوی از مازندران به خارج از کشور خبر داد و گفت: همانطور که افزایش چشمگیر صادرات این محصولات را شاهد بودیم امیدواریم در قیمت این محصولات نیز شاهد افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشیم.

وی تداوم ممنوعیت واردات محصولات باغی را از خواسته‌های اصلی این سازمان برشمرد و افزود: بخش عمده‌ای از اقتصاد استان وابسته به تولید و بازار برنج و مرکبات است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت ۱.۵ میلیون تنی سردخانه‌ها، سورتینگ و انبارهای فنی استان، گفت: با این حجم از ذخیره سازی و نگهداری محصولات کشاورزی قادر به تنظیم بازار و قیمت محصولات در استان خواهیم بود.

شهیدی فر به پایانه صادراتی روماک گستر در جویبار اشاره کرد و گفت: این پایانه ظرفیت ذخیره سازی ۱۴۰ هزار تن محصولات کشاورزی را دارد که سهم قابل ملاحظه‌ای در توسعه صادرات محصولات کشاورزی استان خواهد داشت.

وی تأمین لجستیک لازم برای توسعه صادرات نظیر کامیون‌های یخچال‌دار ار از خواسته‌های مهم صادرکنندگان و سازمان جهاد کشاورزی استان برشمرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از مدیریت مگس میوه در سال ۹۸ به عنوان یک اقدام جهادی نام برد که منجر به تولید سالم ۹۹.۵ درصدی محصولات باغی استان شد.

شهیدی فر از ورود ۴ رقم جدید صادراتی مرکبات به حوزه باغبانی استان خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته ۴۲۰ هزار تن محصول کشاورزی به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار از مازندران به ۱۳ کشور دنیا صادر شد.

وی با تقدیر از حمایت نمایندگان استان در پویایی و جهش تولید محصولات کشاورزی استان، از نمایندگان استان خواست نسبت به پیگیری تأمین و مناسب سازی قیمت نهاده‌های دامی و کود شیمیایی در استان اقدام کنند.

کد خبر 5016215

منبع: مهر

کلیدواژه: جهادکشاورزی مازندران کشاورزی محرم 99 ویروس کرونا هفته دولت شیراز مراسم عزاداری ماه محرم عاشورا بوشهر آمار کرونا بازگشایی مدارس کرمانشاه مجلس شورای اسلامی گرگان قزوین رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران محصولات کشاورزی کشاورزی استان شهیدی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۱۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد بی‌سابقه جوجه‌ریزی در مازندران

معاون هماهنگی و امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: مازندران با ثبت ۱۷ میلیون و ۴۳۷ هزار قطعه در فروردین ماه در کشور و استان رکورد بی‌سابقه جوجه‌ریزی ماهانه این استان را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریان‌پور، امروز_یکشنبه دوم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به رکود جوجه‌ریزی در این استان اظهار کرد: این اقدام اولین گام بلند کشاورزی مازندران در راستای تحقق برنامه‌های جهش تولید مدنظر مقام معظم رهبری در بخش کشاورزی است.

وی با بیان اینکه رکورد بی‌سابقه جوجه‌ریزی ماهانه این استان با ثبت ۱۷ میلیون و ۴۳۷ هزار قطعه در فروردین ماه در کشور و استان شکسته شد، افزود: این مقدار معادل ۱۲.۸ درصد جوجه‌ریزی کشور است.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۳ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ از این تعداد جوجه‌ریزی استحصال شود.

خیریان پور با اعلام اینکه در این مدت سه شهرستان از مازندران به در جایگاه برتر تولید جوجه قرار گرفتند، گفت: ساری با دو میلیون و ۷۱۱ هزار و ۳۵ قطعه رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

وی عنوان کرد: آمل با بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رتبه دوم و بهشهر با یک میلیون و ۵۴۸ هزار و ۳۲۰ قطعه رتبه سوم قرار گرفتند.

کد خبر 746675

دیگر خبرها

  • متن کامل گزارش نهایی تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • رکورد بی‌سابقه جوجه‌ریزی در مازندران
  • لزوم شناسنامه‌دار کردن محصولات باغی برای توسعه صادرات
  • کشور‌های همسایه مقصد ۸۰ درصد صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران
  • مرکز فناوری هسته‌ای کشاورزی در اردبیل راه‌اندازی می‌شود
  • شرق مازندران نیازمند پایانه صنعتی دام است