Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک انگل به نام توکسوپلاسموسا گوندی وجود دارد که مغز جوندگان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ شیوع بیماری زامبی ممکن است و تنها تکامل یک ویروس یا انگل خاص می‌تواند آن را به واقعیت بدل کند.

زامبی شدن یکی از بزرگ‌ترین ترس‌های تمدن بشری است که از فیلم‌های متعدد هالیوودی نشأت گرفته و دانشمندان بر این باورند که وقوع چنین بیماری ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه باور اینکه مردگان از خاک برخاسته و زندگان را خواهند خورد غیرممکن است، اما دانشمندان بر این باورند که یک انگل می‌تواند بر عملکرد مغز تاثیر گذاشته یا یک ویروس دچار تکامل شده و زامبی شدن را محقق کند.

یک انگل به نام توکسوپلاسموسا گوندی (toxoplasmosa gondii) وجود دارد که مغز جوندگان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این انگل می‌تواند با تغییراتی که در مغز جوندگان به وجود می‌آورد، رفتار آن‌ها را تغییر داده و به موجوداتی نترس تبدیل کند که در نهایت کشته شدن جونده مورد نظر به دست شکارچیانش را در پی داشته و بدین ترتیب به بدن شکارچی (مثلا گربه) منتقل شود، همان چیزی که ظاهراً انگل به دنبال آن است.

این انگل در واقع طوری مغز و رفتار‌های موش را تغییر می‌دهد که او را به سمت گربه می‌برد تا او را بخورد. چیزی که دانشمندان را نگران ساخته شباهت‌های فراوان بین انسان و موش هاست، همان دلیلی که باعث شده دارو‌های جدید قبل از استفاده در انسان، عمدتاً روی موش‌ها آزمایش شوند.

دانشمندان بر این باورند که نیمی از جمعیت انسانی جهان این نسخه از انگل را به شکل کیست‌هایی بی خطر در مغز خود دارند. با این وجود به دلیل نقص‌هایی در سیستم ایمنی بدن، این انگل گاهی اوقات غالب شده و بیماری‌هایی مانند شیزوفرنی و تمایلات خودکشی را ایجاد می‌کند.

مطالعات محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد که این انگل از آنچه که تاکنون تصور می‌شود قوی‌تر است. وندی اینگام، از مشارکت کنندگان این تحقیق، می‌گوید که تیم او انگل مذکور موجود در مغز موش را بررسی کرده اند، همان انگلی که در نهایت باعث می‌شود موش‌ها هیچ ترسی از شکارچی خود نداشته و به او نزدیک شوند.

وی هشدار می‌دهد که توکسوپلاسما یک انگل بسیار خطرناک است: «این باور که این انگل بیشتر از خود ما در مورد مغزمان می‌داند و این توانایی را دارد که تغییرات مورد نظر خود را در رفتار‌های پیچیده جوندگان اعمال کند، بسیار حیرت انگیز است. توکسوپلاسما کار فوق العاده‌ای در تشخیص شیوه کارکرد مغز پستانداران داشته است تا مکانیزم انتقال خود را از طریق چرخه‌های پیچیده حیات بهبود ببخشد».

دیگر کارشناسان، اما بر این باورند که ممکن است ویروس‌ها عامل تبدیل شدن انسان به زامبی در یک حادثه آخرالزمانی باشند. دکتر بن نیومن، استاد ویروس شناسی دانشگاه ردینگ، بر این باور است که یک ویروس مانند ویروس هاری می‌تواند دچار جهش و تکامل شده و در نهایت بر بشریت پیروز شود.

وی درباره علت تبدیل شدن انسان‌ها به زامبی چنین گفته است: «انگل‌هایی آن بیرون وجود دارند که به ایجاد زامبی‌های واقعی که راه می‌روند نزدیک شده اند، اما جادوگران واقعی که در زیرزمین مادر طبیعت زندانی شده اند ویروس‌ها هستند. ویروس‌های بسیار بیشتری از آن که بتوانیم کشف کنیم آن بیرون وجود دارند و من فکر می‌کنم که جایی آن بیرون در طبیعت اتفاقی در حال رخ دادن است. اگر به هاری نگاه کنید، به طور کامل رفتار‌های سگ را تغییر می‌دهد. با گاز گرفتن منتقل شده، به دیوانگی و تشنج منتهی شده و بدین ترتیب در واقعیت چندان هم بعید نیست».

منبع: روزیاتو

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس زامبی انگل بر این باورند ویروس ها یک انگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۵۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان دریافتند که دوز پایین استامینوفن هم می‌تواند به قلب آسیب بزند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف دوزهای پایین استامینوفن که معمولا بی‌خطر تلقی می‌شوند، می‌توانند تغییراتی در پروتئین‌های بافت قلب ایجاد کنند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند که این دارو رایج ضددرد و تب‌بر، پروتئین‌های موجود در بافت قلب موش‌ها را دستخوش تغییر می‌کند.

دکتر گابریلا ریورا از این دانشگاه می‌گوید: «ما دریافتیم که مصرف منظم استامینوفن در غلظت‌هایی که ایمن تلقی می‌شوند – معادل ۵۰۰ میلی‌گرم در روز برای بزرگسالان – باعث تغییر بسیاری از مسیرهای انتقال پیام در قلب می‌شود.»

وی ادامه داد: «ما انتظار داشتیم که دو یا سه مسیر تغییر کند، اما بیش از ۲۰ مسیر انتقال پیام مختلف را تحت تأثیر دیدیم. این نتایج باعث شد که من در صورت مصرف استامینوفن، از کمترین دوز مؤثر و برای کوتاه‌ترین مدت زمان ممکن استفاده کنم.»

استامینوفن یکی از رایج‌ترین داروهای مصرفی است. مطالعات پیشین نشان داده‌اند که مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند مشکلاتی برای قلب ایجاد کند. اما مطالعه جدید که در اجلاس فیزیولوژی آمریکا در لانگ بیچ، کالیفرنیا ارائه شد، به بررسی تأثیرات مصرف این دارو در دوزهای دیگر پرداخت.

محققان به گروهی از موش‌ها آب ساده و به گروه دیگر آب حاوی معادل ۵۰۰ میلی‌گرم استامینوفن در روز دادند. سپس بافت‌های قلبی موش‌ها را آنالیز کردند تا تغییرات پروتئینی را که نشانگر عملکرد قلب است، مشاهده کنند.

پس از هفت روز، موش‌هایی که استامینوفن دریافت کرده بودند، تغییرات قابل‌توجهی در سطح پروتئین‌های مرتبط با مسیرهای زیست‌شیمیایی درگیر در کارکردهای مختلفی از جمله تولید انرژی، مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها و تجزیه پروتئین‌های آسیب‌دیده، نشان دادند.

محققان اضافه کردند که مصرف بلندمدت دوزهای متوسط تا بالای استامینوفن می‌تواند در نتیجه استرس اکسیداتیو (عدم تعادل بین رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن) یا تجمع سموم تولید شده در حین شکسته شدن این دارو، مشکلاتی برای قلب ایجاد کند.

اگرچه بدن معمولاً می‌تواند این سموم را قبل از آسیب رساندن پاکسازی کند، اما دکتر ریورا گفت که ممکن است در صورت مصرف مداوم دوزهای متوسط تا بالا در مدت زمان طولانی، بدن نتواند با این پاکسازی مقابله کند.

با این حال، وی تأکید کرد که این مطالعه روی موش‌ها انجام شده و برای تعمیم نتایج به انسان، تحقیقات بیشتری لازم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری اسلامی تداوم حملات اسرائیل را جنایت علیه بشریت خواند
  • کشف گور یک «زامبی» ماقبل تاریخی در آلمان
  • گل قهرمانی استقلال را مهرداد بزند!
  • هشدار دامپزشکی تربت‌حیدریه به دامداران در خصوص مبارزه با انگل‌های خارجی
  • من هنوز منتظرم سینیور امباپه حرف بزند
  • مواجهه ماهواره روسی و فضاپیمای ناسا از بیخ گوش بشریت گذشت!
  • روایتی از یک آخرالزمان اَنگل‌زده در سریالی کره‌ای
  • سریال کره‌ای «انگل: خاکستری»؛ روایتی تماشایی از یک آخرالزمان اَنگل‌زده
  • محققان دریافتند که دوز پایین استامینوفن هم می‌تواند به قلب آسیب بزند
  • با این وضعیت استقلال قید قهرمانی را بزند