Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرادعلی تاتار روز یکشنبه در نشست با فرماندار خانقین و مسوولان مرز خسروی و منذریه عراق در محل پایانه مرز خسروی افزود: مرز رسمی و بین المللی خسروی هفت ماه به دلیل شیوع بیماری کرونا تعطیل شد اما از یک ماه قبل با موافقت طرف عراقی به صورت محدود و با صادرات روزانه ۱۰۰ کامیون کالا به طور مجدد فعالیت خود را از سر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با توجه به از سرگیری فعالیت صادرات از خسروی نیاز به سامان دهی و روان سازی مبادلات تجاری بود که این نشست به منظور تسهیل در امر صادرات برگزار شد.

فرماندار قصرشیرین از پذیرش طرف عراقی مبنی بر افزایش کالاهای صادراتی تا ۵۰۰ کامیون به صورت روزانه و همچنین افزایش کامیون ها برای تخلیه و بارگیری و افزایش  تعداد کارگران از سوی طرف عراقی در این رابطه خبرداد.

تاتار گفت: صادرات در مرز رسمی خسروی برخلاف رویه مرز رسمی پرویزخان است زیرا تخلیه و بارگیری در داخل خاک عراق و در منذریه انجام می شود از این رو نیازمند هماهنگی است و برخی کالاها نیز با محدودیت صادرات مواجه هستند که نیازمند همکاری بیشتر طرف عراقی برای رفع بلاتکلیفی صاحبان بارها در مرز خسروی است.

وی گفت: هم اکنون ساعت کاری صادرات از صبح تا ۱۸ هر روز بدون وقفه است ولی به دلیل نبود امکانات تخلیه و بارگیری کافی و همچنین تعداد کم نیروها نیاز است در این خصوص عراق همکاری بیشتری انجام دهد که البته ما در تامین تسهیلات حاضریم کمک کنیم و بخشی از تخلیه و بارگیری در داخل خسروی انجام شود.

تاتار مشکل دیگر را عدم حضور به موقع کارکنان عراقی مستقر در مرز منذریه بیان کرد که باعث معطلی زیاد برای تجار ایرانی و تعلل در صادرات می شود.

 وی عودت برخی کالاها به ایران را مشکل دیگر در رویه صادرات دانست و از طرف عراقی خواست تا لیست کالاهای ممنوعه را در اختیار طرف ایرانی قرار دهد که باعث اختلال در روند صادرات نشود.

نماینده عالی دولت در قصرشیرین خواستار هماهنگی بین مرزبانان ۲ طرف برای رفع محدودیت تردد تجار ۲ طرف در محدوده مرز برای هماهنگی بیشتر در امر صادرات و تسریع و تسهیل در انجام مبادلات مرزی شد و گفت: صدور کارت تردد می تواند این مشکل را رفع کند.
او همچنین اعلام کرد: مسوول گمرک عراق شرایطی را فراهم کند تا بخشی از کالاها در خسروی تخلیه شود و از این رو آمادگی کامل را برای استقرار دستگاه های لیفتراک در این مرز داریم.

                                                                                       

آماده همکاری برای رفع مشکلات موجود هستیم

فرماندار خانقین استان دیاله عراق نیز گفت: بیشتر مشکلات مربوط به طرف خانقین است ما معضلاتی در زمینه امنیت در منطقه داشتیم و این کار مشکلاتی در گذشته را برای ما به وجود آورد.

دلیر حسین افزود: هدف از برگزاری این نشست با حضور مسوولان مرز و گمرک و دیگر متولیان مرزی رفع مشکلات موجود است.

وی اظهار داشت: طرف ایرانی مشکلات را طی نامه ای به ما ابلاغ کند که برخی از این مشکلات را به دولت مرکزی اعلام کردیم ولی در زمینه ظرفیت ناوگان حمل و نقل مشکلاتی داریم.

 او ادامه داد: با توجه به کمبود کارگران در طرف عراقی این تعداد را افزایش می دهیم و همچنین با اختلاف بین ساعت ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق، هماهنگی لازم را برای توافق بر ساعتی مشخص برای شروع فعالیت طبق نظر طرف ایرانی انجام می دهیم که ساعت کاری توافق شده ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۸ و ۳۰ دقیقه به وقت ایران خواهد بود و در این زمان فعالیت ها متوقف نمی شود.

                                                                                         

حمل یکسره کالا به عراق تا بغداد، تردد افراد با گذرنامه های سیاسی در مرز خسروی، پذیرش  افراد دارای۲ تابعیت  ایرانی- عراقی با رعایت پروتکل های بهداشتی از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.      

برچسب‌ها ویروس کرونا قصرشیرین توسعه صادرات مرز خسروی صادرات غیر نفتی پروندهٔ خبری اقتصاد پساکرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قصرشیرین توسعه صادرات مرز خسروی صادرات غیر نفتی ویروس کرونا قصرشیرین توسعه صادرات مرز خسروی صادرات غیر نفتی تخلیه و بارگیری مرز خسروی طرف عراقی مرز رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست

تین نیوز

پرداخت مخارج و هزینه های سنگین بارگیری آهن آلات بدعتی است که با وجود آنکه بر عهده رانندگان کامیون نیست اما به آنها تحمیل و تبدیل به معضلی جدید برای آنان شده است.

به گزارش تین نیوز، رانندگان کامیون فعال در حمل آهن آلات با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی تاکید کردند: رانندگان کامیون به اجبار باید برای حمل بارهای آهن آلات ( حمل از انبار و کارخانجات کوچک) بخشی کمتر یا بیشتر از کرایه خود را به عنوان هزینه واسطه گری و انبارداری پرداخت کنند.

آنان افزودند» این مخارح ابتدا توسط رانندگان کامیون پرداخت می شود و سپس در مقصد گیرنده  کالا، مبلغی را با محاسبه مجموع این هزینه ها به حساب راننده واریز می کند که شاید از نظر اداره مالیات کرایه راننده در نظر گرفته شود در صورتی که  حدود 40 درصد واریزی به حساب راننده مربوط به پورسانت و هزینه انبارداری، بارچینی، فرستنده کالا و شرکت حمل و نقل است.

به گفته آنان، برای مثال، بار ورق فلزی از اصفهان برای استان یزد حمل شده کرایه آن حمل حدود 6 میلیون و 500 هزار تومان مشخص شده است ولی راننده برای بارگیری و انبارداری 8 میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کرده و در مقصد 15 میلیون و 100 هزار تومان به حساب راننده واریز شده که فقط 6 میلیون و 500 هزار تومان آن متعلق به راننده است.

همچنین کالای دیگری توسط تریلی از شهری به شهر دیگر حمل شده، هزینه انبارداری حدود 12 میلیون پول از راننده درخواست شده که راننده چنین پولی را برای پرداخت نداشته است، در صورتی که کرایه حمل این بار خیلی کمتر است.

رانندگان کامیون در ادامه با اشاره به موارد یاد شده، عنوان کردند: آیا این واریزی ها به کارت راننده از دید اداره دارایی و مالیات درآمد راننده محسوب و حساب بانکی راننده به عنوان حساب تجاری مورد ارزیابی قرار می گیرد؟

آنان تاکید کردند: مگر راننده دلال بین فرستنده و گیرنده کالا است که باید این هزینه های نامتعارف را به شرکت حمل و نقل یا فرستنده کالا پرداخت کند، در بارنامه درج شود و از گیرنده کالا در مقصد بگیرد؟

رانندگان کامیون خاطرنشان کردند: چرا مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، انجمن های مربوطه و اتحادیه کارخانجات تولیدی و سازمان اصناف برای این معضل و کلاف سردرگم فکری اساسی  نمی کنند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • ◄ چرا کرایه حمل و نقل بار ثابت ماند؟/ شاخص تن کیلومتر چه زمانی بروزرسانی می شود؟
  • دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای عراقی وی در سن‌پترزبورگ
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • محموله صادراتی اسرائیل در مرز بازرگان توقیف شد + جزئیات
  • اولین عرضه خودرو در بورس کالا در سال ۱۴۰۳
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • ۳۰ دستگاه کامیون کشنده در بورس کالا عرضه می‌شود