Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، چند سالی است که بسیاری از سازمان‌ها و نهادهای دولتی، نیمه‌دولتی و غیره به‌منظور تأمین نیرو در حوزه حمل‌ونقل از خدماتی تحت عنوان رانندگان استیجاری استفاده می‌کنند.

فعالیت بیش از یک‌صد راننده استیجاری در شهرداری رشت

شهرداری رشت نیز چند سالی است با بکار گیری بیش از یک‌صد راننده استیجاری از این نوع خدمت بهره‌مند‌است، در این میان برخی از دستگاه‌ها که از چنین خدماتی در حوزه حمل‌ونقل استفاده می‌کنند با اقداماتی ازجمله تحت پوشش بیمه قراردادن رانندگان استیجاری و همچنین عقد قرارداد با فعالین این حوزه تحت عناوین تعاونی، شرکتی و غیره سعی کردند مشکلات معیشتی و دغدغه‌های آنان را برطرف و تا حدودی  امنیت شغلی برای این افراد فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصوبه شورا درباره تعیین تکلیف رانندگان استیجاری شهرداری رشت 

شورای اسلامی شهر رشت نیز پس از مدت‌ها حرف‌وحدیث و وعده‌ووعید، طی مصوبه‌ای موافقت خود را با تعیین تکلیف رانندگان استیجاری شهرداری رشت و ادامه فعالیت آنان در قالب تعاونی اعلام کرد و این لایحه به‌منظور بررسی و تائید نهایی به فرمانداری رشت ارسال شد.

موافقت کمیسیون حل اختلاف استانداری گیلان با مصوبه شورای رشت

این لایحه پس از ارسال به فرمانداری رشت مورد مخالفت واقع شد و درنهایت این مصوبه به‌منظور تصمیم‌گیری نهایی به کمیسیون حل اختلاف استانداری ارسال و با تائید کمیسیون حل اختلاف لازم‌الاجرا شد.

شهرداری رشت خود را ملزم به اجرای مصوبات نمی‌داند

باگذشت بیش از چندین ماه از تائید این مصوبه در کمیسیون حل اختلاف استانداری گیلان، متأسفانه تاکنون هیچ اقدام مشخصی از بابت ساماندهی رانندگان استیجاری شهرداری رشت مشاهده نشده و گویا شهرداری رشت خود را ملزم به اجرای این مصوبه نمی‌داند.

اعضای شورا پیگیر اجرای مصوبات نیستند

یکی از رانندگان استیجاری شهرداری رشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با ابراز گلایه از عدم اجرای مصوبه شورا مبنی بر تعیین تکلیف رانندگان استیجاری شهرداری اظهار کرد: شهردار رشت نسبت به اجرای این مصوبه توجهی ندارد و گویا تصویب این مصوبه توسط اعضای شورا فقط یک‌ شوی تبلیغاتی بود و حتی اعضای شورای شهر رشت نیز پیگیر اجرای این موضوع نیستند.

رانندگان استیجاری شهرداری رشت فاقد بیمه هستند

وی که تأکید داشت نامش فاش نشود، افزود: چندین ماه است که کمیسیون حل اختلاف استانداری گیلان، موافقت خود را با مصوبه شورا مبنی بر تعیین تکلیف رانندگان استیجاری شهرداری رشت اعلام کرده اما هیچ عزمی از این بابت مشاهده نمی‌شود و ما همچنان با همان شرایط گذشته و بدون دریافت مزایایی همچون بیمه و حداقل حقوق دریافتی مشغول فعالیت هستم.

تعیین تکلیف رانندگان نورچشمی  به‌صورت پنهانی

این راننده شهرداری رشت با تأکید بر اینکه مصوبه شورا عایدی برای رانندگان استیجاری شهرداری به همراه نداشت، گفت: البته برخی از رانندگان نورچشمی طی این مدت به‌صورت پنهانی شرایط قرارداد و فعالیتشان تغییر کرده و در حال حاضر در مجموعه‌های مختلف شهرداری رشت ازجمله کارخانه کود آلی و یا تحت عنوان نگهبان مشغول فعالیت هستند.

بی‌توجهی شهردار رشت به مصوبات در سایه سکوت شورانشینان

وی با انتقاد از بی‌توجهی شهردار رشت نسبت به اجرای این مصوبه در سایه سکوت شورانشینان بیان کرد: شهرداری رشت به‌جای اینکه با اجرای این مصوبه به تعیین تکلیف وضعیت رانندگان استیجاری بپردازد، اخیراً اعلام کرده که قصد دارد به‌زودی از رانندگان استیجاری در قالب راننده آژانس، برای ادامه فعالیت استفاده کند و به‌طور حتم با این اقدام حقوق و مزایای رانندگان که در حال حاضر نیز دریافتی‌های حداقلی دارند بسیار کاهش پیدا می‌کند.

عملکرد ضعیف شورا

این راننده عملکرد اعضای شورا پیرامون اجرایی شدن مصوبات را بسیار ضعیف دانست و گفت: اعضای شورا طی چند ماه اخیر بارها از شهردار رشت طرح سؤال کردند اما در هیچ‌کدام از این جلسات درباره عدم تعیین تکلیف رانندگان استیجاری شهرداری رشت سؤالی مطرح نشد و این موضوع نشان‌دهنده بی‌اهمیت بودن این مهم برای شورانشینان است.

رفع مشکل بیمه و قرارداد رانندگان استیجاری شهرداری رشت

فرهام زاهد نائب رئیس شورای اسلامی شهر رشت طی گفت‌وگویی پیرامون تعیین تکلیف وضعیت رانندگان استیجاری شهرداری رشت گفته بود: خواسته تمامی اعضای شورا رفع مشکل قرارداد و بیمه راننده‌های استیجاری و ادامه فعالیت آنان در قالب شرکت تعاونی است.

در گزارشی که در دوازدهم خردادماه سال جاری در خبرگزاری فارس گیلان تحت عنوان (سرگردانی رانندگان استیجاری شهرداری رشت / نامه کمیسیون حل اختلاف استانداری کجاست)  به مشکلات این قشر از جامعه اشاره شد و طی آن اعضای شورا نیز در مصاحبه‌هایی به لزوم تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر رانندگان استیجاری شهرداری رشت در قالب تعاونی تأکید داشتند، اما متأسفانه باگذشت چندین ماه این موضوع، تاکنون به سرانجام نرسیده و تعیین تکلیف رانندگان استیجاری شهرداری رشت همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بی‌توجهی شهردار نسبت به مصوبات، نشان‌دهنده ضعف شورا است

با توجه به وظیفه نظارتی شورا درباره عملکرد شهردار، انتظار می‌رود منتخبین مردم رشت در پارلمان محلی نسبت به عدم اجرای مصوبات ازجمله مصوبه تعیین تکلیف رانندگان استیجاری شهرداری رشت ورود کنند.

به‌طور یقین بی‌توجهی شهردار رشت نسبت به مصوبات شورا، نشانه ضعف شورانشینان است و این ضعف عملکرد موجب تضییع حقوق بیت‌المال و آسیب دیدن شهر و شهروندان ازجمله کارکنان شهرداری رشت که با عناوین مختلف در این مجموعه مشغول فعالیت هستند می‌شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: رشت شهرداری تعیین تکلیف گیلان شورای شهر رشت شهرداری رشت بی توجهی شهردار رشت اجرای این مصوبه اعضای شورا مصوبه شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۴۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!

شهردار کرمانشاه گفت: به دلیل عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ و اصلاحیه بودجه ۱۴۰۲ در شورای کرمانشاه، امور شهری بلاتکلیف مانده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نادر نوروزی امروز در حاشیه نشست با اعضای شورای شهر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بودجه شهرداری کرمانشاه در سال گذشته 4550 میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: این بودجه در شورای شهر مصوب شد و همانند سایر شهرها کل بودجه محقق نخواهد شد.

وی با بیان اینکه بخشی از بودجه به صورت نقدی و غیرنقدی محقق شد، عنوان کرد: این بودجه برای فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، خدمات شهری و امور داخلی شهرداری مصرف شده است.

نوروزی با اشاره به اینکه در سال گذشته 130 هزار تن و در سال 1401 حدود 150 هزار تن آسفالت در شهر کرمانشاه اجرا شده است، گفت: برنامه آسفالت کرمانشاه پنج ساله تنظیم شده که هر سال 20 درصد اجرا شود و بیش از 2000 کوچه و 300 خیابان اصلی روکش آسفالت و لکه‌گیری انجام شده است.

وی بیان کرد: برخلاف ادعای برخی از اعضای شورای شهر اعتبار پروژه‌های عمرانی به طور کامل هزینه شده و درخواست افزایش آن را داریم اما بودجه عمرانی با دریافت از سرفصل‌های دیگر افزایش یافته است و این ادعاها ناشی از عدم آگاهی یا داشتن اطلاعات اشتباه است.

بودجه فرهنگی کرمانشاه یک درصد کل بودجه است!

وی افزود: در زمینه برنامه‌های فرهنگی تمام بودجه مصرف نشده و بودجه تعریف شده 22 میلیارد تومان بوده که 13 میلیارد تومان هزینه شده و با توجه به تردد زائران اربعین و شهر خلاق و مراسم مختلف جشنواره‌های مختلفی در سال گذشته اجرا شد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی گسترده‌تری برای امسال در نظر گرفته شده و درخواست ما افزایش بودجه فرهنگی است، عنوان کرد: بودجه فرهنگی باید پنج درصد بودجه کل باشد در حالی که بودجه پیشنهادی برای امسال 6800  میلیارد تومان بوده و شورای اسلامی شهر آن را به 6300 میلیارد تومان تقلیل داده است.

وی با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهر کرمانشاه بسیار محدود است، گفت: بودجه فرهنگی شهر اصفهان و همدان پنج درصد کل بودجه است و این میزان برای کرمانشاه کمتر از یک درصد است و این در حالی است که به ما ایراد گرفته می‌شود چرا به این میزان هزینه شده است.

شهردار کرمانشاه افزود: بودجه فرهنگی باید نسبت به سرانه یک میلیون نفر جمعیت باشد و بودجه تعریف شده از سوی شورای شهر به این منظور 24 میلیارد تومان است و این در حالی است که برای انجام کار اساسی در حوزه فرهنگی به 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

نوروزی با اشاره به اینکه لایحه بودجه در دی ماه و در موقعیت مقرر به شورا ارائه شده، اما در مهلت مقرر توسط شورا تصویب نشده است، گفت: براساس قانون شهردار در چنین مواردی می‌تواند از استاندار درخواست کند و من نامه را تقدیم استاندار کردم و به فرماندار ارجاع دادند و فرماندار در هفتم اسفند سال گذشته جلسه فوق‌العاده برگزار کردند و کلیات بودجه 1403 مصوب شد.

وی افزود: ریاست شورا مصوبه کلیات بودجه را تا 28 اسفند ماه به فرمانداری ارسال نکرد و سپس رئیس شورا 10 روز بعد از تصویب اولیه رأی‌گیری دیگری انجام داده و دو دوازدهم بودجه را به تصویب رسانده است. بنابراین دو مصوبه برای بودجه وجود داشته که مورد دوم غیرقانونی بوده و در هیئت تطبیق فرمانداری به این مصوبه ایراد گرفته و غیرقانونی دانسته شده اما به جهت ضرورت و پیشبرد امور شهری رد نشده و درعین حال تخلف آن در هیئت حل اختلاف رسیدگی می‌شود.

شهردار کرمانشاه افزود: از دی ماه تاکنون هنوز وضعیت بودجه مشخص نشده و تمام پیمانکاری‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه زیباسازی و عمرانی و برگزاری انتخابات و مراسمات پایان سال با مشکلاتی مواجه است و همچنین برای خرید قیر برای آسفالت سال جدید منتظر ابلاغ بودجه هستیم.

نوروزی با بیان اینکه خدمات شهری دو منطقه از کرمانشاه شامل منطقه پنج و هفت با 3000 هکتار به بخش خصوصی واگذار می‌کنیم که نیرویی استخدام نشود عنوان کرد: ماشین‌آلات شهرداری نیز فرسوده هستند و برای همه این موارد یا هر گونه امور مالی در شهرداری نیازمند کد بودجه هستیم و تا بودجه نهایی نشود نمی‌توان از کد بودجه استفاده کرد و همه مناقصه‌ها به تأخیر می‌افتد.

فرمانداری و استانداری به موضوع عدم تصویب لایجه بودجه ورود کنند

وی گفت: مکاتباتی با رئیس شورای شهر و فرماندار انجام شده و استاندار ابلاغ کردند که وضعیت بودجه حداکثر تا 15 اردیبهشت ماه تعیین تکلیف شود و من امروز برای این موضوع در جلسه شورای شهر شرکت کردم. براساس قانون طرح دوفوریتی با حضور شهردار باید به رأی گذاشته شود و چنانچه رأی بیاورد بلافاصله باید در صحن مطرح شود و از ریاست شورا درخواست کردم اما نپذیرفتند و طرح بلاتکلیف باقی ماند و این در حالی است که ما با شورا مشکلی نداریم و در کمیسیون‌ها شرکت کرده‌ایم.

نوروزی در رابطه با ابهامات ایجاد شده در زمینه هزینه‌های شهرداری گفت: ریاست شورای شهر بودجه غیرنقدی را محاسبه نکرده و تحقق بودجه حدود 70 درصد است در حالی که رئیس شورا 50 درصد را عنوان می‌کند.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه به کل بودجه و حتی از تحقق نیز هیچ رقمی اضافه نشده و حتی کمتر از کل بودجه هزینه شده است افزود: سازمان فرهنگی درآمدی ندارد که محقق شود و باید از محل درآمد مناطق برای آن هزینه شود و این نشان می‌دهد بودجه گلوبال است و براساس ردیف‌هایی که شورا اجازه می‌دهد می‌توانیم مصرف کنیم و ما نیز همین کار را انجام دادیم.

استنکاف رئیس شورای شهر از رأی‌گیری اصلاحیه لایحه بودجه

شهردار کرمانشاه با اشاره به اینکه عدم طرح لایحه بودجه از سوی رئیس شورا استنکاف است زیرا من درخواست لایحه دوفوریتی را داشتم گفت: رئیس شورا اصرار دارد لایحه دوفوریتی اصلاحیه بودجه را به کمیسیون ارجاع دهد در حالی که این خلاف قانون است و زمانی که لایحه دوفوریتی رأی بیاورد بلافاصله باید در جلسه به رأی گذاشته شود. در این مرحله مراجع بالاتر باید رسیدگی کنند زیرا دو لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه 1402 و لایحه بودجه 1403 بلاتکلیف مانده است و این در حالی است که لایحه 1403 باید تا 30 بهمن ماه مصوب می‌شد که ادعا کردند کلیات آن مصوب شده و به ما ابلاغ نشد و بعد هم گفتند دو دوازدهم آن مصوب شده است.

وی با اشاره به اینکه بازی کردن با الفاظ و مانع تراشی کردن مانع حقیقت نمی‌شود گفت: مدعی نیستیم اقدامات انجام شده در شهر کرمانشاه بدون ایراد بوده و کسی که چنین ادعایی داشته باشد اصلاح پذیر نیست.

شهردار کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام شده در 26 شهرک حاشیه‌ای شهر کرمانشاه افزود: ایجاد تقاطع همسطح در هشت ماه و ساخت معابر کمربندی شهر از جمله اقدامات عمرانی انجام شده است و اکنون نیز در حال فعالیت روی پل قره‌سو هستیم که گره ترافیکی جنوب به شمال شهر رفع شود و 50 درصد پیشرفت دارد. قطار شهری که 10 سال متوقف بوده اکنون 1000 میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده و با شتاب پیش خواهد رفت.

ورشکستگی شهرداری کرمانشاه صحت ندارد

وی عنوان کرد: دارایی‌های شهرداری چندین برابر بدهی‌های آن است و طلبی که رئیس شورا عنوان می‌کنند مربوط به بانک ملت است که البته ما خود را بدهکار نمی‌دانیم و طرح دعوا شده و بیش از 2000 میلیارد تومان طلب بانک ملت در تعهدات دولت است. به بدهکاری شهرداری کرمانشاه به بانک ملت در 20 سال گذشته رسیدگی نشده و با سود بدهی به بیش از 2000 میلیارد تومان رسیده اما ما این رقم را جزو تعهدات کرمانشاه نمی‌دانیم. در دو سال گذشته نه تنها  از بانک تسهیلاتی دریافت نکرده‌ایم بلکه بدهی گذشته از جمله بدهی 220 میلیارد تومانی به بانک شهر نیز تسویه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • بازگشت حسن یزدانی در هاله‌ای از ابهام
  • تشکیل شورای راهبردی سلامت با مصوبه شورا
  • رعایت قوانین و حفظ کیان شورا سرلوحه اقدامات شهردار باشد
  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • هزینه کرد شهرداری این شهر بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا