Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@20:22:38 GMT

مرعشی: ۷۰ درصد ظرفیت صنایع پیچ و مهره غیر فعال است

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۶۹۰۲

مرعشی: ۷۰ درصد ظرفیت صنایع پیچ و مهره غیر فعال است

به گزارش پارسینه؛ کمبود مواد اولیه بخش صنعت پیچ و مهره امشب ۱۶ شهریور ماه در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور نورالدین مهری رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره و مرعشی عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان پیچ و مهره مورد بررسی قرار گرفت.

نورالدین مهری رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره با اشاره به اینکه در کشور به ۱۰۰ هزار تن پیچ و مهره نیاز داریم گفت: مفتول به صورت شمش و بعد به صورت میلگرد در اختیار تولید کننده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه مفتول در هفت ماه گذشته دو و نیم برابر گران شده است افزود: پیچ و مهره را یا به صورت وارداتی و یا از تولید کننده تامین می‌کنیم لذا پیچ و مهره باید به صورت ارزان در اختیار ما قرار بگیرد.

مهری ادامه داد: ۱۰۰ هزار تن پیچ و مهره مصرف سالیانه کشور است، ولی متاسفانه برخی تولیدکنندگان به هیچ عنوان پیچ و مهره ارائه نمی‌دهند. شاید برخی شرکت‌ها توان تولید نداشته باشند، توان تولیدی برخی از شرکت‌ها ۴ هزار تن است. اگر پیچ و مهره به وفور در بازار باشد دلیلی برای واردات آن وجود ندارد.

افزایش تولید فولاد آلیاژی در کشور   علیرضا چایچی مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران با اشاره به اینکه میزان تولید پیچ و مهره افزایش یافته است اظهار کرد: ۵۵ تا ۶۰ هزار تن نیاز فولادی بازار است، در سال جاری بیش از ۲۲ هزار تن را می‌توانیم به صورت مستقیم تامین کنیم و ما بقی را از طریق سایر شرکت‌ها به صورت مشارکتی می‌توان تامین کرد.

او با اشاره به اینکه امکان تأمین نیاز کشور از سوی شرکت ما وجود دارد لذا ۳۰ درصد نیاز فولاد‌های آلیاژی را می‌توانیم به صورت مستقیم تولید کنیم ادامه داد: به نظر می‌رسد امکان تامین ۷۰ درصد با مشارکت ما و شرکت نبرد کاران وجود دارد.

چایچی با اشاره به اینکه برنامه تامین و عرضه فولاد آلیاژی به این گونه است که ۸۰ درصد عرضه توسط شرکت انجام می‌شود و ۲۰ درصد توسط عاملین فروش صورت می‌گیرد افزود: امسال نسبت به سال گذشته ۱۵ هزار تن نیاز بازار را تامین کردیم و تا پایان سال از ۲۲ هزار تن عبور خواهیم کرد، ما به دنبال تامین بازار داخلی هستیم.

او افزود: امسال در بخش فولاد آلیاژی افزایش ظرفیت و افزایش فروش داشتیم برخی از کارخانه‌های تولید کننده پیچ و مهره دچار مشکلاتی به دلیل  کمبود مواد  اولیه هستند. اگر زنجیر‌ها را پشت سر هم بگذاریم میزان عرضه کاملا مشخص است و لذا مشکل از ما نیست. برنامه‌های تولید ما دو و سه ماه است و بر اساس سفارش مشتریان کار را انجام می‌دهیم ما می‌توانیم ۳۰ درصد نیاز بازار را تامین کنیم.

کمتر از ۳۰ درصد پیچ و مهره‌های خودروسازان تامین می‌شود   سید اسماعیل مرعشی عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان پیچ و مهره با اشاره به اینکه کمتر از ۳۰ درصد پیچ و مهره‌های خودروسازان تامین می‌شود اظهار کرد: پیچ و مهره شامل افزایش قیمت شده است، در صنعت پیچ و مهره افزایش قیمت در فاصله زمانی ۹۸ تا ۹۹ حدود ۷۰ درصد بوده است لذا در مذاکراتی که با مشتریانمان مانند خودروسازان داریم طی بررسی‌های صورت گرفته، تاثیر پذیری این صنعت در نهاده‌های تولید، نرخ حدود ۷۰ درصد را نشان می‌دهد.

او با اشاره به اینکه در بازار کمبود جنس وجود دارد عنوان کرد: در ماه اردیبهشت، ماده اولیه یکی از صنایع کیلویی ۹۵۰۰ تومان بود، اما الان به ۱۹ تا ۱۹۵۰۰  تومان رسیده است لذا تورم در حوزه مواد اولیه حدود ۱۰۰ درصد است.

این عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان پیچ و مهره با اشاره به اینکه همه نهاد‌های تولید مانند دستمزد و انرژی صد در صد افزایش قیمت نداشته است افزود: تولید کنندگان پیچ و مهره به دو گروه تقسیم شدند، اول تولیدکنندگانی هستند که نیاز عمومی بازار را تامین می‌کنند و دوم تولید کنندگانی هستند که نیاز خودروسازان را تامین می‌کنند، اگر بازار تقاضایی داشته باشد ما منعی برای عرضه نداریم.

مرعشی با اشاره به اینکه ما مشکلی برای عرضه نداریم ادامه داد: هزینه‌های سرباری برای تولید کننده وجود دارد، عدم تامین به موقع مواد و عدم امکان تامین مواد اولیه به طور کلی باعث شده تا تولیدکنندگان برای تولید و تامین روزمره صنایع کشور مانند صنایع خودرو دچار مشکل شوند.

او تصریح کرد: به هر نمایندگی که مراجعه می‌کنیم حتی برای وعده‌های سه چهار ماهه نمی‌توانند قول تامین مواد را بگیریم، لذا با تغییرات قیمتی که در سال ۹۹ اتفاق افتاده خطوط تولید خوابیده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فولاد آلیاژی گفتگوی ویژه خبری پارسی خبر فولاد آلیاژی پیچ و مهره تولید کننده ۷۰ درصد هزار تن ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: فعال شدن صنایع راکد در لرستان و رفع مشکلات بیکاری نگاه ویژه دولت را می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی روز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در آئین تکریم و معارفه استاندار لرستان بیان کرد: مسئولیت در نگاه اسلام سختگیرانه است.

وی با اشاره به اینکه فرهاد زیویار انسانی اخلاق‌مدار و نجیب است، افزود: زیویار تمام توان خود را در مأموریتی که داشتند به کار گرفتند و تلاش‌های پیدا و پنهان در نزد خداوند متعال ثبت و ضبط است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی گفت: لرستان با وجود ظرفیت‌های فراوان و نیروهای انسانی متعهد و متخصص به علل داخلی و بیرونی در وضعیت موجود قرار گرفته است و تا وضعیت مطلوب فاصله دارد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر برنامه‌ریزی صحیح برای خروج استان از وضعیت موجود گفت و آرزوی موفقیت برای شفقت استاندار جدید لرستان گفت: با توجه به ظرفیت‌های لرستان اگر برنامه‌ریزی درستی صورت پذیرد می‌تواند به گونه‌ای عمل کرد که بیکاران استان‌های دیگر هم در این استان مشغول به کار شوند.

امام جمعه خرم‌آباد افزود: در لرستان ۳۵ هزار میلیارد تومان صنایع راکد وجود دارد و بارها در تریبون نماز جمعه اعلام کردیم و برای فعال کردن آن نیاز به توجه ویژه دارد، همچنین مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور باید با تخصیص اعتبار فعال شوند و انتظار می‌رود استاندار جدید با ارتباط وسیع خود با مرکز بتواند در راه رفع این مشکلات اقدام کند و نگاه دولت به استان لرستان عوض شود.

وی با اشاره به اینکه گره‌ها در استان لرستان به دست مرکزنشینان حل می‌شوند، افزود: مردم لرستان، مردمی ولایتمدار و علاقه‌مند به نظام اسلامی هستند و امیدواریم تدابیری اندیشه شود که عمر خدمتگزاری استانداران ما به معدل خوبی برسد.

کد خبر 747319

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان