Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک‌پاسارگاد در دوران شیوع ویروس کرونا، گام‌های مؤثری در راستای بهبود وضعیت اقتصادی هم‌میهنان برداشته‌است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد اعلام کرد: این بانک در اوایل شیوع ویروس کرونا، با توجه به بروز مشکلات اقتصادی برای برخی از هم‌میهنان، همکاری خوبی با فعالان اقتصادی به ویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک، در زمینه‌ی بازپرداخت تسهیلات دریافتی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساعدت از طریق اعطای مهلت سه ماهه و یا عدم دریافت جرایم متعلقه به مشمولین طرح انجام گرفت.

بانک‌پاسارگاد همچنین در ماه‌های تیر و خرداد سال جاری، مطابق با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت 10 میلیون ریالی را به افرادی که از طریق حساب خود در این بانک، یارانه دریافت می‌کنند، در دستور کار قرار داد که طی آن در 4 مرحله، در مجموع مبلغ 1.166.340 میلیون ریال به تعداد 116 هزار و 634 خانوار تسهیلات پرداخت کرد.

بر اساس این خبر، بانک‌پاسارگاد در گام بعدی، با هدف کمک و حفظ اشتغال افراد، به یاری صاحبان کسب و کارهای آسیب‌دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا که توسط نهادهای نظارتی شناسایی و معرفی شدند، شتافت. در این راستا در مجموع، بالغ بر 1.750 میلیارد ریال، در قالب یک هزار و 853 فقره پرونده تسهیلاتی پرداخت کرد.

این بانک‌ در ادامه‌ی اقدامات خود، در راستای فراهم‌سازی مقدمات طرح اعطای تسهیلات به مستاجران کم درآمد در شرایط اقتصادی تحمیل شده بر کشور ناشی از شیوع ویروس کرونا اقدام کرده‌است.

گفتنی است بانک پاسارگاد در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود از روزهای نخست شیوع بیماری کرونا، علاوه بر ایجاد امکانات لازم جهت ویزیت مجازی بیماران از طریق دستگاه تله‌مدیسین در پایگاه‌های تشخیص سیار، 70 دستگاه ترمومتر، 350 هزار ماسک N95 و 10 هزار واحد لباس مخصوص بیماران کرونایی به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اهدا کرد. این بانک همچنین اعلام کرده‌است که از هر پروژه‌ی تحقیقاتی و تولیدی برای ساخت واکسن بیماری کرونا و همچنین تولید دارو برای این بیماری، حمایت مادی و معنوی خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا بانک پاسارگاد ویروس کرونا بانک پاسارگاد شیوع ویروس کرونا بانک پاسارگاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۹۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه

عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت : اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه در این نشست برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • حمل ریلی شمش از فولاد پاسارگاد به بلغارستان برای نخستین بار در راه آهن فارس
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا