Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-25@02:06:56 GMT

برگزاری نشست ستادی ساماندهی حمل ونقل دانش‌آموزان

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۱۱۶۷

 همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، نشست ستادی ساماندهی حمل‌ونقل دانش‌آموزان با حضور دبیر شورای عالی ترافیک شهرهای کشور و مدیرکل حمل‌ونقل وزارت کشور محمدیان یزدی، ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور و رئیس اداره انجمن اولیاومربیان استان البرز در دفتر انجمن اولیاومربیان برگزار شد.

مدیرکل دفتر انجمن اولیاومربیان در این نشست با اشاره به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا و ضرورت حفظ سلامتی و تأمین امنیت جسمی، تربیتی و روانی دانش‌آموزان در خودروهای تحت پوشش شرکت‌های پیمانکاری دارای پروانه حمل‌ونقل از شهرداری‌ها و بخشداری‌ها خواستار نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ‌ شده از سوی وزارت کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورعلی عباسپور تصریح کرد: نظر به اهمیت رفت‌وآمد دانش‌آموزان روستایی با تشکیل کارگروه استانی حمل‌ونقل دانش‌آموزان تمهید مقدمات تأمین خودروهای موردنیاز اندیشیده می‌شود.

وی ادامه داد: مدیران مدارس از ظرفیت انجمن اولیاومربیان مدرسه برای نظارت بر رعایت نرخ نامه ابلاغی شورای اسلامی هر شهر و رعایت پروتکل بهداشتی توسط رانندگان استفاده کنند.

نماینده وزارت کشور نیز در این نشست گفت: وزارت کشور آماده همکاری تنگاتنگ با وزارت آموزش‌وپرورش در این زمینه است، لذا این وزارتخانه برای تأمین خودروی مورد نیاز در شرایط فعلی که مدارس در برخی از روزهای هفته بر اساس پروتکل بهداشتی آموزش حضوری دارند در حال بررسی برای روش‌های مکمل (شرکت‌های تاکسی‌تلفنی) در کنار روش سنتی تأمین خودروهای حمل‌ونقل است تا خانواده‌ها روش‌های متنوعی برای رفت‌وآمد فرزندانشان به خانه و مدرسه داشته باشند.

همچنین؛ مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور نیز بر ارتقای سامانه پایش ناوگان حمل‌ونقل دانش‌آموزی «سپند» تأکید و اظهار کرد: این سامانه برای استفاده ادارات انجمن اولیاومربیان استان‌ها و مناطق و مدیران مدارس و والدین آماده ‌شده است.


 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ترافیک دانش آموزان حمل ونقل وزارت کشور عباسپور سرویس مدارس حمل ونقل دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت

  ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی هم که از ستادهای باسابقه در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به شمار می‌رود،درراستای این مهم توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشوروتلاش برای رشدفناورانه این بخش رادرصدر مأموریت‌های خود قرار داده است.
ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی از جمله ستادهایی است که بیش از یک دهه مشغول فعالیت است که البته در طول این سال‌ها با تحولات و ادغام‌هایی همراه بوده. فعالیت‌های مرتبط با حوزه حمل‌ونقل پیشرفته در بخش‌های مختلفی همچون حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی، هوایی و یکپارچه‌سازی آنها همسو با توسعه فناوری‌های فضایی ازجمله وظایف این ستاد است. 

ریشه‌های عمیق ستاد در خاک توسعه فناورانه کشور
شکل‌گیری اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی به سال۱۳۸۷برمی‌گردد.سیدجلال موسوی، قائم مقام این ستاد درباره تاریخچه فعالیت ستاد به پیشران توضیح می‌دهد: درسال ۸۷ستاد فناوری هوافضا درمعاونت علمی و فناوری شکل گرفت و در ادامه این ستاد در سال ۱۳۹۲ به ستاد فناوری هوایی و هوانوردی تغییر نام داد. وظیفه اصلی آن سیاست‌گذاری‌های اجرایی و راهبردی حوزه هوافضا در سطح کشور بود.تقریبا در همان سال ۱۳۹۲ نیز ستاد فناوری دریایی و درسال ۱۳۹۳ هم مرکز ملی فضایی ایران به حکم رئیس‌جمهور وقت تاسیس شد. موسوی تصریح می‌کند:«ستاد فناوری هوایی و هوانوردی و ستاد فناوری دریایی و مرکز ملی فضایی تا سال۱۳۹۷به صورت مستقل فعالیت داشتند وسپس باهم ادغام شدند. علاوه براین سه، مأموریت حوزه خودرویی، حوزه ریلی و حوزه ژئوماتیک هم درحیطه وظایف ستاد جدید قرارگرفت وستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته از این شش رکن تشکیل شد. 

توسعه حمل‌ونقل‌؛ مهم‌ترین دغدغه‌
دربین حیطه گسترده فعالیت‌های ستاد،همکاری باسازمان‌های فعال درحوزه حمل‌ونقل ازمهم‌ترین فعالیت‌های ستادبه شمار می‌رود. موسوی توضیح می‌دهد: از بزرگ‌ترین زیرساخت‌های هر کشور حمل‌ونقل است. توسعه این زیرساخت عظیم از مهم‌ترین اهداف ستاد است. قصد داریم این زیرساخت را بزرگ‌تر کنیم و اقتصاد را با استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان با هوشمندی، بومی‌سازی و ارتباط نوآورانه با دنیا را یک پله ارتقا دهیم. بخش حمل‌ونقل از حوزه‌های مهم مرتبط با اقتصاد دانش‌بنیان است. بسیاری از این صنایع و تولیدات داخلی وقتی به بحث حمل‌ونقل می‌رسند،توجیه اقتصادی پیدا می‌کنند.حمل‌ونقل عمومی ازبخش‌های اساسی فعالیت‌های این ستاد است‌؛ بومی‌سازی وسایل حمل‌ونقل داخلی و ترانزیت بین‌المللی ازجمله مسائلی است که در این مجموعه در حال پیگیری است. موسوی با اشاره به اقدامات صورت گرفته می‌گوید: برای مثال دربحث مترو موفق شدیم ساخت واگن قطار را تا سطح ۸۵درصد بومی‌سازی کنیم که به‌نوعی به نمادی درستاد بدل شد. این مورد از موضوعاتی بود که دربرنامه توسعه کشور مطرح شده بود و معاونت توانست با همکاری بخش‌های مختلف و شرکت‌های دانش بنیان این دستاورد را داشته باشد که اکنون نیز به دنبال بحث تولید انبوه آن هستیم. 

حمایت از مجموعه‌های حوزه حمل‌ونقل و فضایی
گستره بزرگ فعالیت‌های این ستاد به معنی حمایت‌های گسترده و گوناگون این ستاد از زیر مجموعه‌های خود است. برای مثال در زمینه‌ صنعت فضایی، ارائه طرح‌های فناورانه خصوصا در زمینه توسعه سریع منظومه‌های ماهواره‌ای در مدار زمین از طرح‌های جذابی است که ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ونقل پیشرفته و فضایی از آن حمایت می‌کند.سیدجلال موسوی با مروری بر آمار ذکر می‌کند: ما با بیش از۵۰ سازمان و نهاد تفاهم‌نامه همکاری داریم. بیش از۲۰مرکز نوآوری تخصصی فقط در حوزه حمل‌ونقل با حمایت‌های ستاد ومعاونت شکل گرفته وبیش از۲۰شتاب‌دهنده تخصصی نیز درحوزه حمل‌ونقل درحال فعالیت هستند.وی می‌افزاید: ستاد با بیش از حدود ۲۴۰شرکت ومرکز علمی وتحقیقاتی همکاری‌هایی ازجنس طرح‌های حمایتی داشته است.حدود ۵۰مرکز علمی و تحقیقاتی شامل دانشگاه و پژوهشگاه و بیش از ۱۹۰شرکت عموما دانش‌بنیان تحت حمایت ما بوده‌اند. درمجموع ۶۵۰ پروژه جاری یا اجرا شده از سال ۸۷ مورد حمایت ستاد قرار گرفته‌ است.

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • مدیریت اضطراب دانش آموزان کنکوری
  • ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری همزمان با رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • برگزاری مراسم روز زمین پاک در ارومیه همزمان با روز جهانی زمین پاک
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری نمایشگاه عکس در هوراند