Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@05:02:55 GMT

اجرای طرح تولید ماهی در قفس، پشت سدهای خوزستان

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۲۳۱۶

اجرای طرح تولید ماهی در قفس، پشت سدهای خوزستان

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان از توافق با سازمان آب و برق برای اجرای طرح تولید ماهی در قفس پشت سدهای خوزستان به صورت پایلوت خبر داد.

غلامرضا شریعتی در نشست توسعه شیلات خوزستان که امروز (۱۷ شهریورماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به بررسی دستورالعمل‌های توسعه آبزی‌پروری استان در این ستاد اظهار کرد: در سال‌های اخیر تولید در بخش آبزی‌پروری خوزستان از رتبه چهار به رتبه اول کشور ارتقاء یافته است و در این حوزه سرمایه‌گذاری بسیار خوبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: سرمایه‌گذاری‌هایی در آبزی‌پروری خوزستان در حال انجام‌ است که اگر به سرانجام برسند، تولید آبزی‌پروری جهشی جدی پیدا می‌کند. به بار نشستن این سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند منجر به افزایش تولید، اشتغال و صادرات در حوزه آبزی‌پروری خوزستان شود.

شریعتی بیان کرد: این اقدامات از چند سال گذشته با رعایت توسعه متوازن در شهرهای مختلف خوزستان آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

استاندار خوزستان گفت: با سازمان آب و برق خوزستان توافق شده است که طرح تولید ماهی در قفس، پشت سدهای خوزستان به صورت پایلوت انجام شود؛ این توافق فعلا برای دو سد مارون و جره انجام شده است. این توافق، بعد از سال‌ها با سازمان آب و برق خوزستان انجام شده و امیدواریم این روند رو به بهبود رشد آبزی‌پروری همچنان در خوزستان ادامه یابد.

وی افزود: زیرساخت‌هایی در ماهشهر، هندیجان، اندیکا، دارخوین، دزفول و گتوند در حال اجرایی شدن است تا در این مسیر حرکت رو به جلو داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کشاورزی شيلات آبزي پروري آبزی پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۲۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش لیسانس فناوری برای کاربرد گرافن در صنعت رنگ و پوشش

ورسارین از فروش لیسانس فناوری جوهر گرافنی خود به یک شرکت در برزیل خبر داد تا از این جوهر در تولید رنگ و پوشش استفاده شود.

به گزارش ایسنا، شرکت ورسارین (Versarien) اعلام کرده است که مطابق با راهبرد اعلام شده خود برای کسب درآمد از مالکیت معنوی و صدور مجوز، توافقنامه‌ای با یک شرکت مستقر در برزیل امضاء کرده است تا در قالب این توافق‌نامه، حق استفاده از دانش فنی را به شرکت مونتانا کویمیکا (Montana Química) اعطا کند. این شرکت قرار است مواد گرافنی شرکت ورسارین را در تولید رنگ و مواد نگهدارنده چوب استفاده کند. این توافق‌نامه به نوعی سوسپانسیون گرافنی موسوم به Graphinks مربوط می‌شود که قرار است در محصولات این شرکت در آمریکای جنوبی استفاده شود. این جوهر گرافنی پیش از این در تولید پوشاک ورزشی مورد استفاده قرار گرفته است.

بر اساس شرایط این توافق‌نامه، حق استفاده از این فناوری برای مدت ۵ سال به مونتانا کویمیکا اعطا شده است و در قبال این فروش مجوز، ورسارین ۵۰ هزار پوند دریافت کرده و زمانی که تولید انبوه آغاز شود، ۲۵ هزار پوند دیگر نیز به ورسارین داده خواهد شد. همچنین ۵ درصد از کل درآمد حاصل از فروش محصولات تولید شده نیز به ورسارین تعلق می‌گیرد.

آندریاس فن‌سیلز، مدیرعامل شرکت مونتانا می‌گوید: این قرارداد با ورسارین به ما فرصت تازه‌ای می‌دهد تا برای رشد در بازار برزیل سرمایه‌گذاری کنیم و بتوانیم گرافن را در حوزه‌هایی نظیر رنگ، پوشش و روانساز وارد کنیم.

ورسارین یکی از شرکت‌های توسعه‌دهنده فناوری‌های گرافنی است که به دنبال استفاده از گرافن در حوزه‌های مختلف است. این شرکت پلتفرم‌های متعددی را برای شرکت‌های مختلف ارائه کرده، به طوری که از  گرافن این شرکت در تولید روکش جاده، پوشاک ورزشی و بتن استفاده می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای جهش تولید در بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های استان
  • استاندار خوزستان: بازرگانی یکی از مهمترین راه‌های افزایش تولید است
  • توسعه صنایع پایین دستی در خوزستان شکل نگرفته است
  • بازرگانی از مهمترین راه‌های افزایش تولید است
  • انجام بیش از ۵ هزار بازدید بهداشتی در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی
  • پتانسیل تولید ۲ میلیون تن ماهی در قفس وجود دارد
  • حجم ذخیره آبی در سدهای خوزستان به بیش از ۱.۸ میلیارد مترمکعب رسید
  • خسارت ۳ هزار میلیارد ریالی به مزارع پرورش ماهی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۴ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شده است
  • فروش لیسانس فناوری برای کاربرد گرافن در صنعت رنگ و پوشش