Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود بخشایشی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اجرای طرح اطعام علوی در سه بخش پخت و توزیع غذای گرم، تهیه و توزیع سبد غذایی بین خانواده های نیازمند و آسیب دیده از کرونا و عزاداری مجازی از جمله مهمترین برنامه های این مرکز در طول این مدت بوده است.
وی به رعایت پروتکل‌ های بهداشتی در محل تهیه و توزیع غذای گرم اشاره کرد و گفت: به‌منظور جلوگیری از تجمع و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، روزانه حدود ۷۰۰ پرس غذای گرم پس از بسته‌بندی از سوی اعضای مرکز در درب منازل نیازمندان با حفظ کرامت خانواده ها، در طول این مدت توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در کنار اجرای طرح اطعام علوی و با توجه به توصیه مقام معظم رهبری در خصوص عزاداری و سوگواری با طبق دستورالعمل های ستاد ملی کرونا و همچنین با در نظر گرفتن و رعایت حال کادر درمان اقدام به راه اندازی حسینیه مجازی مرکز نیکوکاری باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر (ع) مراغه کرد و هر شب در کنار اجرای طرح اطعام علوی، سخنرانی و عزاداری به صورت زنده از شبکه های اجتماعی پخش شد.
وی اضافه کرد: خیران می توانند با مشارکت در طرح اطعام علوی در ماه های محرم و صفر احسان و نذری های خود را از طریق این مرکز به نیازمندان برسانند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

غذای گرم مراغه غذای گرم مراغه برچسب‌ها آذربایجان شرقی نذری مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی نذری مراغه آذربایجان شرقی نذری مراغه طرح اطعام علوی غذای گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون دستمزد نجومی می‌دهد؟

آفتاب‌‌نیوز :

دو هفته پیش بود که خبر تولید فصل هفتم «پایتخت» به نقل از رئیس سیمافیلم منتشر شد، به‌دنبال آن صحبت‌هایی درباره دریافت دستمزد‌های زیاد برای حضور در این سریال پرمخاطب به گوش رسید، اما سلیم غفوری، قائم‌مقام سیما عنوان کرده که بازگشت بازیگران چهره با دستمزد‌های کلان پذیرفته نیست، اما تلویزیون پذیرای بازیگران است و دستمزد‌های نجومی اصلاح خواهد شد.

سلیم غفوری؛ قائم‌مقام سیما که پیش از این به‌عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما بوده، در توضیح بیشتر اصلاح دستمزد‌های نجومی یادآور می‌شود: «فرایند آن در حال انجام است. طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان‌شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزد‌هایی را طلب می‌کنند. البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضا‌های رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به‌شدت تغییر دادند. به هر حال اگر قرار باشد این یک بام و دو هوایی‌ها و دستمزد‌های عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌هاست. اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرایند حتماً دنبال خواهد شد.»

غفوری درباره سریال «پایتخت» توضیح می‌دهد:چند کار طنز در دست تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده است که ازجمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به‌تدریج نام سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد. «پایتخت» در حال گفتگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روز‌ها دفتر فیلمنامه کار‌های جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند. وی در ادامه از تغییرات شیوه سریال‌سازی صحبت کرده، وی عنوان کرده که در سال ۱۴۰۲ تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفته و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشود؛ وارد تولید نشود.

به‌گفته غفوری بیش از ۱۳۰فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد و در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش‌تولید، تولید و پس‌تولید قرار دارد و این‌ها نویدبخش فضای خوبی امسال است.

سریال «موسی» امسال به تولید نمی‌رسد

از دیگر سریال‌هایی که غفوری به آن اشاره کرده، سریال «موسی (ع)» ابراهیم حاتمی‌کیاست که درباره‌اش توضیح می‌دهد: این سریال شایدامسال به تولید اصلی نرسد. وی ادامه می‌دهد: در حال حاضر سریال «موسی (ع)» در مرحله پیش‌تولید است، تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی (ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود، شاید امسال به تولید اصلی نرسد، اما فرایند آن دنبال می‌شود.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • شکل‌گیری زنجیره‌ علوی‌تباران در حمایت از عملیات وعده صادق
  • شکل‌گیری زنجیره‌ علوی‌تباران در نوار ساحلی مازندران در حمایت از عملیات وعده صادق
  • تلویزیون دستمزد نجومی می‌دهد؟
  • سند براندازی نبود، کتاب هانتینگتون بود!
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار
  • توضیحات علوی‌تبار درباره ادعای رئیسی در خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی/سند براندازی نبود، کتاب هانتینگتون بود!
  • جزئیات جدید درباره «فوت یک نفر در ساختمان وزرا»؛ این شخص چه کسی بود؟
  • تصویری از یک تابلو که صاحبان سگ و گربه را می‎‌ترساند!
  • توزیع ۶۲ میلیارد تومان بسته معیشتی در بین نیازمندان لرستان
  • برای کنسرت پایتخت آماده‌ام/ قصه همکاری با مهیار علیزاده