Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش‌ و پرورش خبرگزاری فارس، علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اتمام فرایند پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال 98 اظهار کرد: در ابتدا برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان موظف بودیم از ماده 21 که مربوط به فروش اموال منقول و غیرمنقول از دارایی‌های آموزش‌وپرورش بود و تبصره 5 که تأمین منابع مالی از طریق اوراق را بود این پاداش‌ها را پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ازآنجایی‌که معتقدیم مدارس آموزش‌وپرورش امانت جامعه و در دست آموزش‌وپرورش است و با توجه به اینکه عمده مدارس، کوچک ‌مقیاس هستند باید برای تأمین مالی 5 هزار و 400 میلیارد تومان که برابر با پاداش پایان خدمت فرهنگیان سال 98 بود؛ 30 درصد مدارس را در به فروش می‌رساندیم. این مسئله شدنی نبود و اگر هم امکان فروش اموال آموزش‌وپرورش برای ما فراهم می‌شد این فرایند حداقل 3 تا 4 سال طول می‌کشید و بسیار زمان‌بر بود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع ادامه داد: از همان ابتدای ابلاغ قانون بودجه، رایزنی‌هایی مبنی بر اینکه ماده 21 در آموزش‌وپرورش عملاً کاربردی ندارد، انجام شد و وزیرآموزش‌وپرورش نیز این مسئله را در دولت پیگیری می‌کردند. خوشبختانه اولین مهمان گفتگوی هفته در آموزش‌وپرورش، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه بودند و توانستیم در همان جلسه از ایشان قول مساعد بگیریم که تأمین اعتبار پرداخت بازنشستگان جدا از ضوابط ماده 21 اجرایی و انجام شود.

الهیار ترکمن با قدردانی از دولت تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری دولت و دستور مستقیم رئیس‌جمهور روز شنبه 15 شهریورماه اعتبار مالی به‌صورت کامل و نقدی تأمین شد. البته از این میزان 3 هزار و 700 میلیارد تومان هفته قبل تأمین‌شده بود و هزار و هفتصد میلیارد هم شنبه تأمین و به خزانه اعلام شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع گفت: بعد از تأمین کامل مالی توانستیم روز گذشته 17 شهریورماه این اعتبار را از خزانه به آموزش‌وپرورش انتقال دهیم و بعدازظهر همان روز بر اساس گزارش‌های دریافتی از 31 استان قادر به پرداخت پاداش بازنشستگان در استان‌ها شدیم.

وی گفت: شهر تهران نیز به‌عنوان آخرین استان پرداخت بازنشستگان را از صبح امروز شروع کرده و تا ظهر به اتمام رسانده است لذا تمامی استان‌های کشور پاداش پایان خدمت فرهنگیان سال 98 را به‌طور کامل انجام داده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع در پایان ضمن قدردانی از صبوری فرهنگیان بازنشسته سال 98 گفت: قشر بازنشسته فرهنگیان بسیار نجیبانه این موضوع را تحمل کردند. همکاران ما می‌دانند که تأمین اعتبار 5400 میلیارد تومانی و پرداخت آن به‌صورت یکجا کار چندان راحتی نبود. آموزش‌وپرورش حتی یک روز هم در این پرداخت‌ها تعلل نداشته و ما متعهد بودیم که ضمن پرداخت پاداش فرهنگیان از اموال آموزش‌وپرورش هم دفاع کنیم.

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش پاداش توسعه فرهنگیان پاداش پایان خدمت مدارس معاون برنامه ریزی و توسعه منابع پاداش پایان خدمت آموزش وپرورش پرداخت پاداش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال

وزیر آموزش‌وپرورش امروز پس از ماه‌ها غیبت در حیاط دولت به جمع خبرنگاران آمد تا از تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال انتظار از زمان تصویب این سند در هیئت دولت خبر دهد.

رضا مراد صحرایی با تأکید بر اینکه این سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت را نشانه‌گیری کرده تصویب این آیین‌نامه نشان داد که در دولت موضوع مهارت‌آموزی به‌عنوان زیرساخت اصلی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها باید دنبال شود.

وی بابیان اینکه در همین راستا آیین‌نامه تربیت کودکی در دستور کار دولت قرارگرفته اظهار داشت: به‌زودی نیز دو آیین‌نامه دیگر انسداد مبادی بی‌سوادی و توسعه سواد خواندن در کشور و دیگری برنامه ملی اوقات فراغت به دولت خواهد آمد تا به تصویب برسد.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: این آیین‌نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد. این عدد الآن ۳۹ درصد است. ضمن اینکه  ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس این آیین‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد و معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به‌عنوان مشوق در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس کنند و  تأسیس هنرستان‌های  وابسته به دستگاه‌ها و مراکز غیردولتی و تیزهوشان نیز در این آیین‌نامه دیده‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت صمت هم مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است. وزارت تعاون، نفت،  صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، وزارت کشور و ورزش حداقل ۵ هنرستان وابسته مبتنی بر ظرفیت‌های خود برای تقویت مهارت‌آموزی ایجاد کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش همچنین گفت که ۲۰درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد و وزارت آموزش‌وپرورش مکلف شده به دانش آموزان دوره دوم متوسطه غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی دهد.

صحرایی افزود: تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است. اگر هنرستانی قابل‌استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش‌وپرورش امکان تغییر بهره‌برداری از آن‌ها ممکن است.

به گفته صحرایی موضوع تغییر تقویم آموزشی هم در قالب یک طرح در دولت تصویب‌شده و در حال بررسی است اما هنوز قطعی نشده است و مطابق راهکاری از تحول هستند، ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست‌بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش‌وپرورش قرارگرفته و امیدواریم این موضوع به‌زودی به ثمر برسد.

صحرائی با تأکید بر اینکه سند تحول بنیادین اجرایی نخواهد شد مگر با ائتلاف همه دستگاه‌های وابسته به دولت و وزارتخانه‌ها، تصریح کرد: این یک اتفاق مبارک و یک ریل جدید برای تقویت تعلیم و تربیت کشور است.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص درباره پرداخت هزینه کلاس‌های فوق‌العاده قبول‌شدگان آزمون آموزش‌وپرورش در سال گذشته هم با تأکید بر اینکه اگر قانونی در مجلس است که گفته این موضوع غیرقانونی است، همان قانون مبنا است، تصریح کرد:  ما چنین قانونی را نداریم که گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است، این مصوبه هیئت‌امنای دانشگاه است و مصوبات هیئت‌امنا در چارچوب ضوابط هیئت امناها لازم‌الاجرا هستند اینکه سال‌های گذشته این هزینه را نمی‌گرفتند به این معنا نیست که امسال که گرفته‌اند غیرقانونی است.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان/ پاداش‌ها واریز شد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • کالابرگ اردیبهشت ماه کی واریز می‌شود؟