Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «صالح العاروری» نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تاکید کرد که همکاری و هماهنگی بین حماس، حزب الله و تهران در تمامی زمینه‌ها راهبردی است.

صالح العاروری شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با شبکه المیادین تصریح کرد که دوست و دشمن منتظر نتایج نشست رهبران گروه‌های فلسطینی در بیروت و رام‌الله هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

العاروی افزود که سه طرح در حقیقت خنجری از پشت به ملت فلسطین بود: معامله قرن، طرح الحاق کرانه باختری و عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی.

وی تاکید کرد که مقاومت مدافع حق ملت فلسطین است به ویژه در شرایطی که آمریکا به دنبال تحمیل معامله قرن است.

العاروری با اشاره به اینکه حماس برای مقابله با معامله قرن با جنبش فتح و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تماس گرفت و پاسخ آن‌ها نیز مثبت بود، تصریح کرد که اختلافات بین فتح و حماس سیاسی است نه شخصی و دو جنبش فعالیت‌های مشترک میدانی را آغاز کرده‌اند.

معاون هنیه خاطر نشان کرد که در نشست رهبران گروه های فلسطینی در بیروت و رام‌الله بر سه مساله توافق کردیم: فعال‌سازی مقاومت مردمی، توسعه سازمان آزادی‌بخش و پایان دادن به دودستگی و اختلافات داخلی.

صالح العاروری افزود که اگر کرونا نبود، رهبران گروه‌های فلسطینی همه در مکانی واحد جلسه برگزار می‌کردند.

وی  گفت که قبل از برگزاری این نشست، با جنبش فتح بر سر خروجی‌های آن به تفاهم رسیدیم و گروه‌های فلسطینی را هم در جریان آن قرار دادیم. با جنبش فتح تماس و ارتباطی روزانه داریم.

العاروری تاکید کرد که بیانیه پایانی نشست مذکور حق ملت فلسطین در به کارگیری مقاومت جامع را به اثبات رساند و اکنون همگی بر سر مقاومت مردمی در کرانه باختری توافق کرده‌ایم.

وی تصریح کرد که مقاومت مردمی مسالمت‌آمیز متناسب با شیوه واکنش دشمن صهیونیستی به راهپیمایی‌ها و فعالیت‌های فلسطینیان تشدید خواهد شد.

از سوی دیگر، این رهبر حماس در رابطه با تفاهمات حاصل شده برای آرام‌سازی اوضاع در غزه تاکید کرد که تنش در مرزهای غزه یا آرام‌سازی اوضاع در این باریکه هیچ ارتباطی به توافق امارات با رژیم صهیونیستی ندارد.

وی گفت که فشارها بر غزه دیگر غیر قابل تحمل است و خود را برای نبردی همه‌جانبه با دشمن آماده کرده بودیم. تشدید فشارها بر ملت، محاصره و شیوع گسترده کرونا موجب تعجیل در نبرد آتی با دشمن خواهد شد.

العاروری اظهار داشت که ما به ملت خود اطمینان داریم و نبرد آتی بسیار متفاوت‌تر از نبردهای قبلی خواهد بود و دشمن بهای سنگین و بی‌سابقه‌ای پرداخت خواهد کرد و در صورت وقوع جنگی دیگر، سراسر جبهه داخلی رژیم صهیونیستی را وارد این نبرد خواهیم کرد.

وی همچنین به آمادگی روسیه برای میزبانی نشست گروه‌های فلسطینی اشاره و تاکید کرد که این کشور برای میزبانی نشست گروه‌های فلسطینی در مسکو اظهار تمایل کرده و ما نیز برای شرکت در چنین نشستی آماده‌ایم.

نائب رئیس دفتر سیاسی حماس تصریح کرد که می‌خواهیم کمیته مشترک آشتی ملی در چارچوب دعوت روسیه از گروه‌های فلسطینی تشکیل شود.

صالح العاروری افزود که شاهد تایید اقدامات و تلاش‌های مشترک گروه‌های فلسطینی از سوی روسیه، چین و اروپایی‌ها هستیم، امیدواریم اختلافات با جنبش فتح بر سر مسائل مهم هرچه زودتر برطرف شود.

وی تصریح کرد که با جنبش فتح بر سر برگزاری انتخابات سراسری اتفاق نظر داریم.

العاروری خاطر نشان کرد که ترکیه، قطر و «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان بر ضرورت برگزاری نشست رهبران گروه‌های فلسطینی تاکید کرده بودند. وی همچنین با بیان اینکه برادران مصری خواستار برگزاری این نشست در قاهره شده بودند، گفت که روابط ما با  مصری‌ها ثابت است و تغییری نکرده است.

العاروری در ادامه این گفت‌وگو تاکید کرد که حزب الله به رهبری «سید حسن نصرالله» از نشست رهبران گروه‌های فلسطینی قاطعانه حمایت کرده و بر ضرورت پیشبرد آشتی ملی تاکید دارد.

وی افزود که وجه مشترک حماس و حزب‌الله، مقاومت است و هر دو جنبش رویکردی مشترک نسبت به مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دارند.

صالح العاروری با بیان اینکه ما با حزب‌الله بر سر تمامی مسائل منطقه‌ای و خطرات پیش‌روی مقاومت اتفاق نظر داریم، تصریح کرد: «با سید حسن نصرالله اوضاع قدس، معامله قرن، طرح الحاق کرانه باختری و تلاش‌های صورت گرفته برای تحقق آشتی ملی را بررسی کردیم».

العاروری اظهار داشت که حماس و حزب‌الله بر این باورند که احتمال رویارویی با دشمن صهیونیستی در هر زمانی وجود دارد.

وی ضمن اشاره به اینکه حزب‌الله حامی تاریخی تمامی گروه‌های مقاومت فلسطین است و هرگز دست از این حمایت نکشیده است، افزود: «همکاری و هماهنگی بین حماس، حزب الله و تهران در تمامی زمینه‌ها راهبردی است».

صالح العاروری تاکید کرد که حماس جنبشی دارای ساختاری مشخص است و گردان‌های قسام قلب این جنبش است که در تصمیم‌گیری‌های آن مشارکت دارد و حامی آشتی ملی است. وی تصریح کرد که گردان‌های قسام از آشتی ملی به گونه‌ای که لطمه‌ای به مقاومت و سلاح آن وارد نکند، حمایت می‌کند.

این رهبر حماس تاکید کرد که گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه از طریق اتاق عملیات مشترک با یکدیگر هماهنگی می‌کنند.

وی در رابطه با سفر هنیه به اردوگاه عین الحلوه نیز گفت که این سفر بسیار مهم بود و به هیچ وجه به ضرر جنبش فتح نبوده است.

العاروری در همین راستا گفت که در مراسم استقبال از هنیه در عین الحلوه جنبش فتح نیز مشارکت داشت و این بیانگر وحدت فلسطینیان بود.

صالح العاروری در پایان با بیان اینکه بازدید از اردوگاه عین الحلوه تاکیدی بر حق بازگشت و مخالفت با اسکان آوارگان فلسطینی در لبنان بود، تصریح کرد که ما در این سفر با تمامی طرف‌های رسمی و حزبی لبنانی از جمله جریان المستقبل دیدار کردیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صالح العاروری نشست رهبران گروه های فلسطینی صالح العاروری جنبش فتح معامله قرن آشتی ملی حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منبع حماس: ۳۰ افسر شاباک اسیر حماس هستند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی العربی الجدید، این منبع در مصاحبه با پایگاه العربی الجدید گفت «دولت رژیم اشغالگر عملیات گمراه سازی سازمان یافته‌ای را در قبال اسرائیلی‌ها و خانواده‌های اسرای اسرائیلی به کار گرفته است تا از وظیفه آزاد کردن این اسرا شانه خالی کند.» این منبع خبر منتشر شده در رسانه‌های عبری زبان نزدیک به دولت رژیم اشغالگر درباره آزادی اسرا را تکذیب کرد. این رسانه‌ها اعلام کردند «حماس پیشنهاد کرده است در مرحله نخست توافقی که اخیرا در مذاکرات قاهره مطرح شد، به جای ۴۰ اسیر، فقط ۲۰ اسیر را آزاد کند.» این منبع افزود «پس از این ادعا، گزارش‌های خبری عبری زبان منتشر شد؛ مبنی بر اینکه تعداد اسرای زنده کمتر از ۲۰ نفر است. در حالی که این موضوع صحت ندارد.»
این منبع همچنین گفت «طبیعتا نمی‌توان شمار دقیق اسرای زنده را اعلام کرد؛ اما بدون تردید، شمار آنها بیشتر از شمار اسرایی است که در رسانه‌های عبری زبان مطرح می‌شود.» وی افزود «فقط جنبش حماس ۳۰ نفر از ژنرال‌ها و افسران شاباک را نزد خود اسیر نگه داشته است؛ کسانی که روز هفت اکتبر از یگان‌های نظامی و برخی از مواضع نظامی مهم به اسارت گرفته شدند.»
وی تاکید کرد «این افراد در محل‌های بسیار امن و کاملا دور از دسترس رژیم اشغالگر هستند و در هیچ شرایطی امکان رسیدن به آنها وجود ندارد. در عین حال، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر و برخی از وزرای دولتش بسیاری از اطلاعات درباره هویت‌های برخی از اسرای نظامی را مخفی می‌کنند تا خشم نیروهایشان را به دنبال نداشته باشد. شاید بخش زیادی از خشم نتسان الون نماینده ارتش اسرائیل در هیئت‌های مذاکره کننده درباره اسرا ناشی از بی خیالی نتانیاهو درباره این پرونده باشد.» وی تاکید کرد «تن‌ها راه آزاد شدن اسرای رژیم اشغالگر، مذاکرات جدی است که در پی آن، پایبندی کامل به آتش بس و بازسازی وجود داشته باشد.»
العربی الجدید در ادامه نوشت: در حالی که شمار دقیق اسرای اسرائیلی در غزه مشخص نیست، دفتر نتانیاهو از کشته شدن ۳۳ نفر از ۱۲۹ نفر خبر داد که مدعی می‌شود آنها همچنان در نوار غزه هستند. اما دفتر نتانیاهو شمار اسرای نظامی را مشخص نکرده است. این راهبردی است که رژیم اشغالگر با تکیه بر آن تلاش می‌کند برخی از سربازان یا افسران بازنشسته یا ذخیره را به عنوان غیر نظامی معرفی کند تا طی گفتگو‌ها درباره تبادل اسرا، بهای مذاکره برای این رژیم کاسته شود.
این مقام جنبش حماس همچنین گفت «تکرار حملات رژیم اشغالگر به شمال و مرکز نوار غزه آن هم پس از آنکه در گذشته اعلام کرده بود مقاومت را در این مناطق از بین برده، نشان می‌دهد که این رژیم متوجه شده ادعای سابقش درست نبوده است. مقاومت در وضعیت خوبی به سر می‌برد و همچنان به شکل منظم کنترل میدان‌های عملیات را در دست دارد.»
این منبع همچنین گفت «خبر‌هایی درباره اینکه یحیی السنوار رهبر جنبش حماس در غزه در تونل‌ها به سرمی برد، صرفا چیزی است که نتانیاهو و دستگاه‌های وی ادعا کردند تا بر شکست در تحقق اهداف اعلام شده خود در برابر اسرائیلی‌ها و متحدانشان سرپوش بگذارند.» وی تاکید کرد «یحیی السنوار در میدان، جنبش حماس را فرماندهی می‌کند.»
این مقام جنبش افزود یحیی السنوار «اخیرا از مناطق مختلف درگیری بین مقاومت و رژیم اشغالگر بازدید و با برخی از نیرو‌های جنبش حماس، روی زمین و نه در تونل‌ها دیدار کرد.» وی همچنین گفت «اخیرا یحیی السنوار رهبران این جنبش در خارج را از وضعیت مقاومت در نوار غزه آگاه کرد و در این گفتگو‌ها آمار و گزارش‌های دقیق میدانی ارائه کرد که نشان دهنده قدرت مقاومت، صلابت و توان آن برای مقابله با نظامیان اشغالگر است.»
این منبع در ادامه گفت «دولت آمریکا در مذاکرات از چهره واقعی خود پرده برداشت و نشان داد که یکی از طرف‌های اصلی جنگ علیه نوار غزه است؛ نه میانجی.» وی افزود «دولت آمریکا که در تلاش‌ها برای اعمال فشار بر مقاومت به منظور واداشتن آن به پذیرفتن شروط به نفع دولت رژیم اشغالگر و آزادی اسرای اسرائیلی بدون تعهدات واقعی برای پایان دادن به رنج‌های ملت فلسطین شکست خورد، بسیار خشمگین شده است.» این مقام جنبش حماس ضمن تکذیب اعمال فشار‌های مصر و قطر، تاکید کرد «مواضع قاهره و دوحه به گونه‌ای بود که مطالبات مقاومت و شروط آن را درک کرده اند.»

دیگر خبرها

  • حضور السنوار در مناطق درگیری در غزه و دیدار با نیروهای مقاومت
  • خبر خروج السنوار از تونل‌های غزه صحت دارد
  • حماس: عملیات «وعده صادق» یک پاسخ راهبردی به اشغالگران بود
  • حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد
  • بازدید السنوار از میدان های جنگ
  • حماس: تعطیلی مسجدالاقصی، مشروعیتی به اسرائیل نمی‌دهد
  • منبع حماس: ۳۰ افسر شاباک اسیر حماس هستند
  • هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح
  • شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه
  • شهیدی که مغز متفکر مقاومت فلسطین بود