Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین آمار آثار متقاضی شرکت در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، دبیرخانه این دوره جشنواره اعلام کرد: با پایان مهلت قانونی ثبت‌نام فیلم‌های ایرانی بخش‌های مختلف سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۳۷۴ عنوان اثر ایرانی به جشنواره ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این خبر، از این تعداد، نام ۱۹۷ فیلم کوتاه، ۵۱ انیمیشن کوتاه، ۹۳ وب‌سری، ۲۱ فیلم بلند داستانی و ۱۲ فیلم‌ سینمایی و انیمیشن ایرانی در پرتال جشنواره ثبت شده است.


آخرین مهلت تحویل نسخه بازبینی به دبیرخانه جشنواره چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ و آخرین مهلت تحویل نسخۀ اصلی فیلم‌‌های ایرانی پذیرفته شده، حداکثر تا سه‌شنبه اول مهر ۱۳۹۹ در نظر گرفته شده است.


همچنین تاکنون ۱۲۴ فیلم خارجی (انیمیشن و زنده) بلند و کوتاه از کشورهای مختلف متقاضی حضور در جشنواره سی‌وسوم هستند و بنا بر فراخوان جشنواره، مهلت ارائه آثار در بخش بین‌المللی جشنواره سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ (۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰) به پایان خواهد رسید و آخرین مهلت ارسال نسخه اصلی فیلم در این بخش چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۹ (۳۰ سپتامبر ۲۰۲۰) اعلام شده است.


دبیرخانه سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان بلافاصله پس از پایان مهلت قانونی شرکت در جشنواره، کار بررسی آثار رسیده را آغاز کرده و پس از تطبیق آثار با آئین‌نامه و مقررات اعلام شده (از نظر تاریخ ساخت، مدت زمان فیلم و عدم انتشار در سامانه‌های وی.او.دی تلویزیون یا اکران سینماها)، کار ارزیابی و انتخاب فیلم‌ها در بخش‌های مختلف آغاز خواهد شد.


این دوره جشنواره، براساس توافق‌نامه سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان، و با عنایت به شیوع جهانی کووید-۱۹، از ۲۷ مهر لغایت ۲ آبان ۱۳۹۹ (۱۸ اکتبر لغایت ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰) به صورت مجازی و نمایش آنلاین، در قالب رقابتی در دو بخش «مسابقه سینمای ایران» و «مسابقه سینمای بین‌الملل» به دبیری «علیرضا تابش» برگزار خواهد شد.


 

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: ۴۹۸ فیلم ثبت نام سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است

استاندار زنجان گفت: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _سه‌شنبه، دوم اردیبهشت_ در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، اظهار کرد: طی ۲ سال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و پیگیری مداوم امور در دستور کار مسئولان این دستگاه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشأ خیر و به نفع مردم است، افزود: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم، اما در این میان کتابخانه‌های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد، چون کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را در بر می‌گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است، اضافه کرد: در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

وی اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

افشارچی ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان، عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، ایستگاه راه‌آهن و پایانه‌های مسافربری محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان مکان‌های ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافران ایجاد کرد.

کد خبر 747280

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • سومین «ماه دوم» به لاله رسید/ اختصاص فروش به کودکان غزه
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • سومین نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی برای حمایت از کودکان غزه
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک