Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نظام سلامت به دلیل بی توجهی به پیشگیری به خصوص در زمینه بیماری‌های غیرواگیر در گذشته، مشکلات ناشی از هزینه را تحمل می‌کند و طرح‌هایی مثل پیشگیری از فشار خون و مشوق‌های بیمه‌ای و پرداختن به بیماری‌های غیرواگیر، حرکت موثری در نظام سلامت محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از آی هینا، سعید نمکی در مراسم افتتاحیه طرح مشوق‌های بیمه‌ای جهت خدمات پیشگیرانه و مراقبت‌های ارتقای سلامت که در وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: امروز از یکی از طرح‌های پیش‌رو در صنعت بیمه کشور و یکی از مهم‌ترین حرکت‌های سلامت محور و پیشگیری محور رونمایی می‌شود. حرکت‌های کیفی مثل پرونده الکترونیک سلامت و دورا پزشکی در نظام سلامت آغاز شده است. این حرکت خردمندانه که در سازمان بیمه سلامت شکل گرفته نیز برای اولین بار در کشور اجرایی می‌شود.
وی ادامه داد: یکی از دلواپسی‌های من در زمانی که در سازمان برنامه و بودجه بودم، بی برنامه بودن سازمان‌های بیمه گر بود. این‌که چرا باید هر روز شاهد افزایش بی رویه هزینه‌های بیمه سلامت باشیم و چرا یک سازمان بیمه گر نباید به بحث پیشگیری و کاهش هزینه‌های بیماری بپردازد.
وزیر بهداشت گفت: راه دیگری که باید بپیماییم، هزینه‌های توان‌بخشی است که در سازمان‌های بیمه گر مغفول مانده است. یکی از آرزوهای من این بود که در سازمان بیمه سلامت به پیشگیری و هزینه‌های توان‌بخشی بپردازیم. بدون پرداختن به ارتقای کیفیت، با توسعه کمی راهی به جایی نمی‌بریم.
وی اظهار کرد: خود مراقبتی یکی از اهداف طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» است. از حدود 380 هزار مرگ سالانه، 313 هزار مرگ به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است که صد هزار مرگ به دلیل عوارض فشار خون بالاست.
نمکی بیان کرد: این طرح یکی از کیفی‌ترین طرح‌های نظام سلامت است و باید از سازمان بیمه سلامت برای اجرای این طرح تشکر کرد. امیدواریم در ماه‌های آینده شاهد اجرای این طرح در سراسر کشور باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان بیمه نظام سلامت بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان، گفت: تعرفه‌های غیرمنطقی در حوزه پزشکی و درمان عاملی برای افت خدمات سلامت است‌. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با بیان اینکه تعرفه‌های جدید ویزیت و خدمات پزشکی به استان ابلاغ شده است،‌ اظهار داشت: این تعرفه‌ها متناسب با خدمتی که پزشکان ارائه می‌دهند نیست و بدون شک این موضوع آسیب‌هایی را برای بخش سلامت جامعه به دنبال دارد.

وی با تاکید بر اینکه وقتی تعرفه‌ها غیرواقعی باشد کیفیت خدمات سلامت پایین می‌آید، تصریح کرد: برای حفظ کیفیت خدمات باید هزینه‌ها متناسب با نوع خدمات تعیین شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با بیان اینکه وقتی تعرفه‌ها پایین است پزشکان تمایلی به انجام خدمات پرخطر ندارند، عنوان کرد: پزشک با جان بیمار سر و کار دارد بنابراین باید هزینه‌ها در حدی باشد که پزشک مسئولیت انجام یک جراحی یا درمانی خاص را برعهده بگیرد.

مدرکیان با اشاره به اینکه وقتی مبالغ متناسب با ریسک خدمات نیست، کیفیت خدمات کاهش پیدا میکند و خدمات القایی افزایش می‌یابد، گفت: همین الان شاهد حذف مطب‌های عمومی و تبدیل آن به مطب‌های پوست و زیبایی هستیم که آسیبی بزرگ برای‌ حوزه سلامت است.

وی با بیان اینکه خدماتی که باید توسط پزشک عمومی ارائه شود تغییر کرده است، تصریح کرد: یک پزشک عمومی مسئولیت تشخیص و درمان بیماری را در مراجعه کنندگان بر عهده دارد اما وقتی تعرفه ویزیت  پایین است ترجیح می‌دهند خدمات پوست و زیبایی ارائه دهند و با مسئولیت کمتر درآمد بیشتری کسب کنند.

رئیس نظام پزشکی همدان از کاهش چشمگیر درخواست مجوز برای تاسیس مطب پزشکان عمومی خبر داد و گفت: این موضوع یک آسیب است و برای دولت هزینه‌های‌ زیادی به دنبال دارد.

مدرکیان با تاکید بر اینکه ما تنها صنفی هستیم که تعرفه‌هایمان را هیئت وزیران تایید می‌کند، تصریح کرد: برای تعیین تعرفه‌های پزشکی هیچ نماینده‌ای از ما پای میز مذاکره حضور ندارد‌.

وی با بیان اینکه امسال افزایش 35 درصدی تعرفه‌ها را ابلاغ کردیم، گفت: ابتدا این رقم 46 درصد بود که با نظر کارشناسان سازمان برنامه و بودجه به 35 درصد کاهش یافت‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختلال در سامانه بیمه‌های سلامت و روستایی بیماران کاشمر را به دردسر انداخت
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • رفع اختلال سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت تا پایان هفته جاری
  • تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است
  • ادامه اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک و مشکلات داروخانه ها/ پاسخ بیمه سلامت
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک/ پاسخ بیمه سلامت
  • ارتقا سامانه، علت وقفه در ارائه خدمات نسخه نویسی الکترونیکی
  • ارتقای سامانه نسخه نویسی الکترونیکی برای پاسخگویی سریعتر
  • افسردگی شایع‌ترین اختلال روان/ تدوین پیش نویس سند سلامت روان