Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین رضوانی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از تحریریه «نماینده» با اشاره به کاهش دغدغه اولیا از حضور فرزندانشان در مدارس، اظهار داشت: متاسفانه تصمیات گرفته شده در ستاد ملی مبارزه با کرونا بعضا خلق الساعه است و نوع اطلاع رسانی موضوع مصوب، بدتر از نوع تصمیم این ستاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در هیچ سالی بازگشایی مدارس را آن هم در ۱۵ شهریور نداشتیم اما امسال با وجود ویروس کرونا این تصمیم گرفته شد، نکته ای که در این بین وجود دارد این است که همه جای کشور مثل تهران و مناطق سردسیر نیست بلکه برخی مناطق همچنان هوای گرم و استفاده از وسایل سرمایشی وجود دارد و این موضوع در نشر بیشتر ویروس بسیار تعیین کننده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در اینکه باید ستاد تصمیم گیرنده باشد تردیدی وجود ندارد اما چرا ستاد باید امسال که در شرایط کرونایی قرار داریم بازگشایی مدارس را ۱۵ روز به جلو بیندازد؟ این دیگر یک موضوع تخصصی نیست که از ستاد کرونا اینگونه متوجه شویم  که به لحاظ کارشناسی باید آغاز سال تحصیلی جدید ۱۵ شهریور شود، این که کارشناسی نمی‌شود.

رضوانی افزود: این تصمیم ورای یک تصمیم کارشناسی است که ممکن است حتی در صلاحیت ستاد ملی کرونا هم نباشد و با وجود اینکه ما آن را می پذیریم؛ اما نکته‌ای که در این میان مطرح می‌شود آن است که چه دلیلی دارد مردم و کادر اموزشی تا ۲۴ ساعت قبل، از اجرای آن بی اطلاع باشند، این محل تردید است و باید به ان توجه شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه ما شاهد بودیم که در زمینه اطلاع رسانی نحوه بازگشایی مدارس همچون ماجرای سهمیه بندی سوخت عمل شد، گفت: متاسفانه تهاتر اینگونه تصمیم گیری ها چالش‌های جدیدی ایجاد می کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان مباحث خود به موضوع نحوه برگزاری کنکور و حواشی آن اشاره کرد و گفت: بنده معتقدم که مجلس نیز می توانست درباره ماجرای کنکور ۹۹ بهتر عمل کند به عنوان مثال به عنوان یک خبرفوری شامگاه روزقبل اعلام  میشود که کنکور به تعویق افتاد و شب بعد از آن اعلام میکنند تعویق لغو شد؛ اگر به این موضوع توجه کنید اشکالات یک جانبه نیست و مقصر یک نهاد یا یک قوه نیز حتی نیست؛ به چه دلیل  ما باید تصمیمی که پخته و نهایی نشده را اعلام رسمی کنیم؟

رضوانی تاکید کرد: متاسفانه دستگاههای مرتبط با موضوع کنکور به ضعف اطلاع رسانی دچار بودند و این امر باعث سرگردانی جوانان شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گریزی هم به وضعیت حوزه تولید و افزایش سرسام آور قیمت کالاها و وضعیت نابسامان وزارت صمت زد و گفت: در رابطه با فرصت سه ماهه ای که قانون به رئیس جمهور برای معرفی وزیر مربوطه داده است  لزوما به این معنا نیست که حتما باید از این سه ماه استفاده شود و همان موقع که خواست برکنار کند، رئیس جمهور باید در ابتدا نفر بعدی را اول تعیین تکلیف می کرد و بعد وزیر را کنار میگذاشت و بلافاصله به مجلس معرفی می کرد. برای این که وزیر مملکت بوده و کسی به کشور شبیخون نزده که برای برکناری آنی تصمیم گرفت.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که چرا بعضا دولت در دقیقه ۹۰ و در وقت اضافه وزیر معرفی می‌کند؟، گفت: شاید تصور بر این است که مثلا دولت قصد دارد مجلس را در عمل انجام شده قرار دهد، اما درنهایت مجلس به مدرس خیابانی وزیر پیشنهادی صمت رای اعتماد نداد و دولت با اینکه بلافاصله باید گزینه بعدی وزارت را به مجلس معرفی می‌کرد، اما متاسفانه این مهم تاکنون صورت نگرفته و وزارت صمت همچنان با سرپرست دیگری در حال فعالیت است.

رضوانی ادامه داد: دولت با این اقدام تخلف قانونی انجام داده است و به نظرم باید این موضوع در جا و زمان مقتضی خود مورد بررسی قرار گیرد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه  آیا اطلاع دارید که دولت چه کسی را به عنوان وزیر به مجلس معرفی خواهد کرد، گفت: نمی دانم چه کسی معرفی می شود و براساس گمانه زنی هایی که شده افراد مختلفی هستند در حدود هفت یا هشت نفر مطرح شدند؛ از طریق دوستانی که در وزارت خانه هستند شنیدم افراد مختلفی مطرح شدند و دو نفرشان بیشتر محتمل است و این دو نفر جزو مسئولینی هستند که  درحال حاضر در دولت یا شبه دولت و نهادهای عمومی مشغول فعالیت هستند. به هیچ وجه صلاح مملکت نیست بیش از این وزارت خانه معطل بماند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه گزارشی از عملکردش در ۲هفته تعطیلی صحن اشاره کرد و گفت: در طی این مدت بنده نیز همچون دیگر همکاران به بررسی مشکلات مردم در مراجعات آن پرداختم البته در این بین بازدیدهایی هم داشتم از برخی موضوعات و جلساتی هم پیرامون برخی مطالبات  داشتم که  معمولا این موضوعات رسانه ای نمی شود. 

وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار «نماینده» مبنی بر اینکه «تعدادی از مردم نمایندگان تهران را افرادی بی دغدغه نسبت به حوزۀ انتخابیه می شناسند؛ دغدغه اصلی و اولویت های شما در حوزه انتخابیه چیست؟»، گفت: بله همین طور است؛ متاسفانه تنها جایی در کشور که انتخاب مجدد نماینده مستقیما در گرو عملکردش نیست حوزه انتخابیه تهران است که بنده معتقدم این بسیار اشتباه است و باید اصلاح شود. 

رضوانی ادامه داد: راه حل اصلاح این موضوع آن است که حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به چند منطقه تقسیم شود و از این حالت بزرگی در آید. به عنوان مثال چهار، پنج یا ده منطقه تقسیم بندی شود و هر منطقه دو یا سه نماینده داشته باشد و همچون شهرستان ها پاسخگوی موکلین باشند.

وی تصریح کرد: البته در حال حاضر هم ۳۰ نماینده حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس پاسخگوی مردم هستند و خواهند بود اما، وقتی از ایده‌آل صحبت می کنیم یعنی اینکه کسی که نماینده مردم می‌شود ممکن است خودش هم برنامه نداشته باشد که در دوره های بعد دوباره کاندید شود اما ایده‌آل این است که اگر کسی حتی یک روز هم نماینده است باید وظیفه اش را در همان یک روز انجام دهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: آنچه که معمولا در کشور روال دارد این طور است که انتخاب مجدد نمایندگان شهرستان ها در گرو عملکرد خوبشان است ولی در تهران این گونه نیست و دلیل آن هم این است که نمایندگان صرفا لیستی انتخاب می شوند.

رضوانی به طرح منطقه بندی حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به عنوان چند حوزه مجزا اشاره کرد و گفت: فواید زیادی در منطقه ای شدن تهران وجود دارد به گونه ای که عرض کردم مردم از فعالیت نمایندگانشان بیشتر آگاه خواهد شد و این بسیار مطلوب است.

وی تصریح کرد: کسی که نماینده می شود نماینده همه کشور و مردم است ولو این که از یک حوزه خاص انتخاب شود این که کسی صرفا به حوزه انتخابیه خودش فکر کند آفاتی دارد و چه بسا وجوه ملی که در نمایندگان تهران هست هم از این جهت بر دیگران غلبه می کند و نقایصی را می پوشاند و از این جهت خوب است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به نظر من آنچه که نمایندگان تهران باید در رابطه با مردم داشته باشند متفاوت از نمایندگان سایر حوزه های انتخابیه نیست، موکلین ما در جاهای مختلف توقعاتی دارند که برخی از این توقعات منطبق بر مر قانون است و برخی از این توقعات ممکن است منطبق بر مر قانون نباشد. به عنوان مثال عزل و نصب ها و دخالت در دستگاه اجرایی وظیفه نماینده نیست اما به طور طبیعی در حوزه های به خصوص کوچک  این توقعات از نماینده وجود دارد؛ یا موارد دیگری که به شئون قانون گذاری و نظارت برمی گردد وظایف و توقعاتی است که مطابق با مر قانون است. لذا این گونه موارد را حتما باید پاسخگو باشیم و در حوزه انتخابیه ما بسیار بزرگ است.

رضوانی تاکید کرد: نمایندگان از این جهت که نماینده مردم و قوه مقننه هستند یکی از رسالت های اصلیشان این است که پیوند بین سایر بخش های حاکمیت و مردم را می تواند تعمیق دهد و نمایندگان باید حتما این نقش نمایندگی مردم را همواره داشته باشند و این گونه نشود که مثل بعضی از دوره ها فکر کنند وکیل دولت هستند. ما وکیل ملت هستیم و باید مردم را نمایندگی کنیم و حداقل وظیفه ای است که هیچ وقت از ما ساقط نمی شود. 

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا طرح منطقه ای کردن تهران به عنوان حوزه  مجزا برای انتخابات مجلس را پیگیری خواهید کرد، گفت: بله، مدنظرم هست که در اولین فرصت و با همکاری برخی از دوستان نماینده این طرح را پیگیری کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: ستاد مقابله با کرونا کرونا مجلس یازدهم نماینده مجلس شورای اسلامی نماینده مردم تهران اسلامشهر و پردیس بازگشایی مدارس حوزه انتخابیه اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۰۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون توجه به فرهنگ امکان پیشرفت وجود ندارد/ رونمایی از سند مشترک تعامل فرهنگ و اقتصاد

محمدمهدی اسماعیلی سه‌شنبه شب در نشست مشترک با سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی که در مصلی تهران و در حاشیه هفتمین روز برپایی سی و یکمین نمایشگاه قرآن کریم برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ یک امر مقدم و پیشینی است و زیر سایه فرهنگ توحیدی است که اتفاق‌های مهم رخ می‌دهد.

وی با اشاره به شعار امسال افزود: این شعار پیشینه‌ای دارد و مبتنی بر نظریه‌ای است. الحمدالله رهبر حکیم و فرزانه‌ای را در راس نظام اسلامی‌مان داریم که با اشراف کامل و آسیب‌شناسی دقیق سال‌های سال است که روی حل عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و مشکلات اقتصادی، معظم له تمرکز کردند و همان‌گونه که فرمودند شعار امسال یکی از راهبرد‌های اساسی کشور در سال پیش رو است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: شاید در وادی امر با نگاه ناکافی فکر کنیم که شعار سال یک شعار اقتصادی است و باید همه تمهیدات از حوزه اقتصاد برای تحقق آن فراهم شود که این یک اشتباه راهبردی در فهم نوع اندیشه سیاسی و دینی حاکم بر کشور است که پشتوانه نظام اسلامی قرار دارد.

اسماعیلی گفت: رهبر عزیز انقلاب زمانی در مورد فرهنگ این تعبیر را دارند که فرهنگ مثل هواست. با این نگاه، فرهنگ یک امر ثانوی و عرضی نیست. فرهنگ یک امر اولیه و ضروری است، زیرا تا حوزه فرهنگ ارتقای لازم را پیدا نکند در یک جامعه با اندیشه دینی بنا گذاشته شده، اساساً امکان پیشرفت وجود ندارد.

وی بیان کرد: پیشرفت در جامعه دینی با قرائت اسلامی، انقلابی و نهضت امام اساساً بدون بستر فرهنگ امکان ایجاد ندارد. یکی از مشکلاتی که در کشور رخ داده این است که خیلی وقت‌ها به این یکپارچگی توجه نشده است. یکپارچگی لازم است، اندیشه امام یک اندیشه یکپارچه است. ما پیشینه تمدنی و نظام سازی مان در یک‌صد سال اخیر یک اندیشه منسجم است.

وزیر فرهنگ ادامه داد: در حوزه انقلاب اسلامی با همین مفهوم پیش آمدیم. این تفکرات وارداتی که سنخ همنشینی اینها را درک نمی‌کردند و جدا می‌کردند. نتیجه آن برخی نابسامانی‌های امروز است.

اسماعیلی تایکد کرد: باید یکپارچه جلو برویم. فرهنگ یک امر مقدم و پیشینی است که سایه دارد. در زیر سایه فرهنگ توحیدی است که این اتفاقات مهم می‌افتد.

وی گفت: رشد آموزش عالی روزی یک نیاز مبرم بود که امروز تبدیل به یک مشکل شده است؛ صندلی خالی. مسکن ساخته شده این پیوست فرهنگی و اجتماعی و متعالی همراهش نبوده امروز بخش نازلی را برطرف کرده و بخش عمده‌ای را برطرف نکرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: مسکن درست کردیم تا آرامش ایجاد کنیم؛ اما به اختلاف و جدایی منجر شده است. چون پشت آن چنین تفکری وجود ندارد.

اسماعیلی تصریح کرد: روز اولی که در ششم شهریور سال ۱۴۰۰ به محضر رهبری رسیدیم آغاز دولت مردمی، معظم له فرمودند که ساختار‌های فرهنگ نیاز به بازسازی انقلابی دارد خیلی از دوستان دچار اختلاف دیدگاه بودند که این بازسازی باید در کجا اتفاق بیفتد. جلساتی گرفتند برای امکان ساختاری. در جلسه ۱۴۰۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی وقتی محضر رهبری مطرح کردیم که منظور از این چیست، حضرت آقا فرمودند این اصلاح ساختار فرهنگی جامعه است و نه دولت و حاکمیت.

وی گفت: امروز بهترین نقطه است و رئیس دولت یک شخصیت فرهنگی اندیشند است. در دولت مردمی تلاشمان ایجاد توازن و رسیدن به این باور است که اگر قرار است بنا به شعار سال جهش تولید اتفاق بیفتد بدون اصلاح انگاره‌های فرهنگی و ذهنی حاکم بر جامعه امکان‌پذیر نیست. حل مساله الگوی مصرف نیازمند اصلاح فرهنگی است. بدون بازگشت به آموزه‌های اصیل دینی در حوزه اقتصاد اسلامی که منبعث از نگاه توحیدی است امکان رشد در کشور وجود ندارد. این را باید در عمل کنار هم ببینم و مساله فرهنگ به عنوان مساله اصلی و با اولویت و پیشینی و به عنوان یک چتر بر سر تمام فعالیت‌ها دیده شود تا امکان رشد و تعالی کشور فراهم شود. تلاش می‌کنیم و به تحقق این هدف امیدواریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در خوانش حاکم بر فضای پیشرفت کشور باید این نگاه متوازن و توجه عمیق به امر پیشینی و اولویت فرهنگ برای پیشرفت حاکم شود.

اسماعیلی در ادامه پس از شنیدن اظهارات وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: به حوزه فرهنگ دیگر به عنوان یک حوزه انتزاعی و نمادین نگاه نمی‌کنیم؛ بلکه به یک حوزه انضمامی تبدیل شده است.

وی بیان کرد: با آخرین مصوباتی که سال گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتیم ایجاد شهر جهانی صنایع فرهنگی در تعطیلات نوروز جلسات متعددی را داشتیم و آیین‌نامه‌های آن را داریم به عنوان یک کار مهم آماده می‌کنیم.

وزیر فرهنگ ادامه داد: همپای توجه به اقتصاد مبتنی بر اولویت کشور‌های همسایه بتوانیم حوزه فرهنگی‌مان را نیز در این ارتباطات وارد کنیم. با بسیاری از کشور‌های منطقه، امروز وارد این فعالیت‌ها شدیم و امروز ارزش افزوده اقتصادی به فعالیت‌های فرهنگی داریم. واژه اقتصاد فرهنگ یکی از ۵ برنامه کلان وزارت فرهنگ در دوره جدید است. در ۳۷ سرفصل برنامه دولت یکی از سرفصل‌های اصلی سرفصل اقتصاد فرهنگ است.

اسماعیلی تاکید کرد: از حوزه فرهنگ و هنر غنی ایرانی که داریم می‌توانیم امروز ارتباطات وسیع فرهنگی را ایجاد کنیم. بسیاری از کشور‌های شرق آسیا اسلامشان از طریق تجار و بازرگانان ایرانی وارد شده است. بر خلاف حوزه غرب که پس از صدر اسلام با درگیری و جنگ بوده، در این سمت کاملاً نرم جلو رفت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران مشروعیت بسیار بالایی را در منطقه حوزه فرهنگی خود دارد. به گفته نفر یک شعر در تاجیکستان که ۳۰۰ سال است ما را از هم جدا کرده‌اند هنوز نام دخترانشان را در عشایر این کشور ایراندخت و ایران‌گل می‌گذارند. این یعنی به همین نسبت فضای افزایش تعاملات مختلف وجود دارد. با وزیر فرهنگ قطر ملاقات داشتم در پایان دیدار یک تابلوی خوشنویسی شده یکی از خوشنویسان کشور را به من هدیه داد. این ذهن روشنی ایجاد می‌کند تا فضای فعالیت‌های اقتصادی را با این فضای فرهنگی و نزدیکی فکری و فرهنگی جلو ببریم.

وی بیان داشت: این فرهنگ توحیدی حاکم است و معتقدیم فرهنگ و اقتصاد حوزه‌های هم‌افزا و پشتیبان دارند. امروز بسیاری از بخش‌های ما با اندک نگاه پشتیبانی در بخش اقتصاد به رونق می‌رسد.

اسماعیلی اظهار داشت: ارزش مجموعه هنری ما در هنر‌های معاصر بالای چند میلیارد دلار است. ما عادت به حبس سرمایه‌های خود داریم، در حالی که چقدر فضای فرهنگی و هنری کشور را رشد دهد.

وزیر فرهنگ گفت: تلاش داریم با این جلسات به رابطه هم‌افزا میان اقتصاد و فرهنگ برسیم. همه اصحاب فرهنگ، اندیشه و هنر کمک کنند با این شعار‌هایی که با شاخص‌های کمی اقتصادی باید محقق شود در کشور گام‌های بلندتری برداریم.
محمدمهدی اسماعیلی سه‌شنبه شب در پایان نشست مشترک با احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، درباره تبیین شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت این نگاه وجود دارد که حوزه‌های فرهنگ، اقتصاد و سیاست درهم‌تنیده شده و حوزه فرهنگ، حوزه‌ای پیشینی است.

وی افزود: با این باور در سلسله نشست‌هایی طراحی شده تا با دوستان اقتصادی گفت‌وگو می‌کنیم و در نشست مشترک با وزیر اقتصاد هم همین بحث را داشتیم که چگونه دو حوزه اقتصاد و فرهنگ را به هم‌نشینی هم‌افزا برسانیم و چگونه نیازهای متقابل را برطرف کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اقدامات اجرایی و عملیاتی در دستور کار قرار دارد و نه طرح مسایل کلی غیرقابل اجرا، گفت: در دولت مردمی بنا بر اجراست تا سخن گفتن صرف و نداشتن عمل، (که خیلی اوقات از این محل آسیب‌هایی وارد می‌شود)؛ امیدواریم با همکاری و تعامل نزدیک این فرصت مغتنم را در اختیار ارتقای فرهنگی و تمدنی جامعه قرار دهیم.

اسماعیلی ادامه داد: شورای راهبردی فرهنگی در وزارت اقتصاد نیز با همین نگاه ایجاد شده و دو حوزه اقتصادی و فرهنگی را از هم جدا نمی‌دانیم.

وزیر فرهنگ بیان کرد: در حوزه فرهنگ یکی از اولویت‌های اصلی اقتصاد فرهنگ و هنر است؛ در همین راستا سند اجرایی با کارنامه دوساله و افق دو سال آینده داریم؛ در حوزه اقتصاد هم شرایط به همین نحو است و هر فعل اقتصادی و اتفاق عمرانی و صنعتی نیازمند انضمام نگاه فرهنگی است.

وی تاکید کرد: امیدواریم دوستان با چنین شورایی که در وزارت اقتصاد است و فعالان حوزه فرهنگ این کار را به ثمر برسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • آخرین اطلاع رسانی وزیر نفت درباره بنزین
  • واکنش وزیر اسبق به خودکشی دکتر پرستو بخشی: سکوت وزارت بهداشت مایه‌ شرمساری است
  • انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود/ برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • مدیر کل حوزه استاندار خراسان رضوی منصوب شد
  • بدون توجه به فرهنگ امکان پیشرفت وجود ندارد/ رونمایی از سند مشترک تعامل فرهنگ و اقتصاد
  • پیشرفت در جامعه دینی بدون بستر فرهنگ ممکن نیست
  • جهش تولید بدون اصلاح انگاره‌های ذهنی وجود ندارد
  • نماینده مجلس:دولت رئیسی کاری کرده که حتی شرکتهایی که کار دانش بنیان نمی کنند، خودشان را دانش بنیان جا می زنند
  • پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی جوابیه داد