Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی همدان گفت: شیوع کرونا در استان سبب تعطیلی اعمال مربوط به پیوند کلیه شده و بیماران مجبورند برای انجام پیوند راهی بیمارستان‌های تهران شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، شیوع کرونا و خطر ابتلای بیماران کلیوی به این ویروس خطرناک سبب تعطیلی اعمال جراحی پیوند کلیه در استان شده و دردسرهای زیادی را برای بیماران نیازمند پیوند  ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از شیوع کرونا ماهیانه 5 مورد پیوند کلیه در استان انجام می‌شد اما از زمانی که رد پای این ویروس در همدان پیدا شد تعداد  اعمال جراحی پیوند را به صفر رساند.

ابوالفتح میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم  در همدان اظهار داشت: از ابتدای امسال تنها 8 مورد پیوند کلیه در استان انجام شده که سه مورد از آن مربوط به بیماران مغزی و پنج مورد نیز از افراد زنده اهدا شده است.

وی با تاکید بر اینکه "جراحی پیوند کلیه در بسیاری از استان‌ها به تعطیلی کشیده شده است" تصریح کرد: در این مدت بیماران همدانی مجبور بودند برای انجام پیوند به تهران مراجعه کنند.

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی همدان افزود: در حال حاضر با رایزنی و اقدامات تیم پیوند کلیه استان و همکاری دانشگاه علوم پزشکی، یک بخش از بیمارستان شهید بهشتی برای پیوند آماده شده و تمامی تدابیر لازم برای به صفر رساندن خطر ابتلا به کرونا انجام شده است.

میرزایی با بیان اینکه از هفته آینده اعمال جراحی مربوط به پیوند کلیه در همدان فعال می‌شود، گفت: پرونده سه بیمار نیاز به پیوند را برای بیمارستان ارسال  کردیم.

  وی با تاکید بر اینکه برخی از بیماران کلیوی باید از داروهای خارجی استفاده کنند، افزود: کمبود و مشکلی در زمینه تامین دارو وجود ندارد اما مشکل گرانی دارو گریبان گیر بیماران کلیوی است.

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی با بیان اینکه "بسیاری از بیماران مبتلا به نارسایی کلیه مجبور به انجام دیالیز هستند" اظهار داشت: تخت‌های دیالیز استان جوابگوی نیاز بیماران است اما اگر تعداد بیماران بیشتر شود بدون شک دچار کمبود خواهیم شد.

جراحی پیوند کلیه از هفته آینده در همدان دوباره آغاز می‌شود«کرونا» عمل پیوند کلیه را در همدان به تعطیلی کشاندنخستین پیوند کلیه از بیمار مرگ مغزی در اردبیل انجام می‌شود

محمد علی امیر زرگر عضو تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با بیان اینکه "تلاش می‌کنیم تا با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و تامین امنیت و سلامت بیماران اعمال جراحی پیوند کلیه را دوباره  در استان راه بیندازیم" تصریح کرد: یک طبقه از بیمارستان شهید بهشتی را برای اعمال پیوند اختصاص دادیم.

زرگر با تاکید بر اینکه تمامی تدابیر لازم برای تامین سلامت بیماران و به صفر رساندن خطر ابتلای بیماران پیوندی به کرونا در محیط بیمارستانی، اندیشیده و به کارگیری شده است، گفت: بخش پیوند بیمارستان شهید بهشتی کاملا ایزوله است و هیچ بیمار عادی در آن تردد ندارد.

وی با اشاره به اینکه "بیماران پس از انجام پیوند حداکثر یک ماه نیاز به بستری در بخش ایزوله و قرنطینه دارند" گفت: خوشبختانه میزان موفقیت اعمال جراحی مربوط به پیوند کلیه در همدان بسیار زیاد است.

این متخصص و جراح کلیه با تاکید بر اینکه "از هفته آینده اعمال جراحی پیوند از سر گرفته می‌شود" افزود: اگر شرایط به خوبی پیش برود  تعداد جراحی‌ها را نسبت به گذشته افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/743/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پیوند کلیه در استان جراحی پیوند کلیه بیماران کلیوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۱۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روز‌های ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • اولین کنگره پیوند کلیه در بیمارستان فرهیختگان
  • اولین کنگره سراسری پیوند کلیه ایران
  • عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • خوردن هندوانه در چه شرایطی خطرناک است؟