۱۹ شهریور ۱۳۹۹
سهم شهرداری دیر از عوارض ساخت و ساز شرکت متانول کاوه پرداخت شود
مهران پوسه روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران شهر دیر افزود: قانون گذار در قانون شهرداری ها مشخص کرده که اشخاص حقیقی و حقوقی باید عوارض ساخت و ساز خود را بموقع پرداخت کنند.
وی اضافه کرد: چهار شرکت پتروشیمی، متانول کاوه، سیراف انرژی، پرلیت و فاتح کیمیا مستقر در منطقه شهرستان ملزم هستند عوارض ساخت و ساز را بموقع و در اسرع وقت پرداخت کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر دیر اضافه کرد: از سال تاسیس شرکت متانول کاوه جز در سال ۱۳۸۸ که مبلغی پرداخت شد، این شرکت عوارض ساخت و ساز خود را پرداخت نکردهاست و به ساخت و ساز خود ادامه می دهد و به بهانههای مختلف از پرداخت عوارض سرباز میزند.
وی گفت: طبق بررسی کارشناسی صورت گرفته شرکت متانول کاوه دیر قریب به ۲۱۲ هزار و ۹۱۲ مترمربع ساخت و ساز داشته است که بر اساس قانون باید عوارض آن پرداخت شود.
پوسه اظهارداشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر دیر سه سال است که برای این کار پرونده تشکیل دادهاست شانزدهم شهریورماه جاری در کمیسیون ۱۰۰ شهرستان پرونده این شرکت با جریمه ۱۸ میلیارد تومان به تصویب رسید که علاوه بر جریمه آن بابت افزایش ساخت و ساز هم باید مبلغی پرداخت کند.
برچسبها شورای شهر پتروشیمی بندردیر عوارض شهریمنبع: ایرنا
کلیدواژه: شورای شهر پتروشیمی بندردیر عوارض شهری شورای شهر پتروشیمی بندردیر عوارض شهری متانول کاوه ساخت و ساز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۹۲۳۲۲۷۹ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
کشف ذخایر جدید طلا در سیستان و بلوچستان
خاتمی: با آمریکا ایران بهشت برین نمیشود
خبر بعدی:
ریسک ساخت و ساز کاهش مییابد؟
به دنبال نوسانات بازار فولاد که ریسک ساخت و ساز را افزایش داده نمایندگان مجلس طرح توسعه و تولید پایدار فولاد را در دستور کار قرار داده اند که مطابق آن تمام زنجیره فولاد در بورس کالا عرضه شود؛ در این برنامه اطلاعات محصولات فولادی موجود در انبارها باید در سامانه جامع انبارها به ثبت برسد.
به گزارش ایسنا، تعادل بازار فولاد طی یک سال گذشته به هم ریخته و از حدود ۲ ماه قبل این بینظمی تشدید شده است. سازندگان مدعی هستند که تولیدکنندگان فولاد با هدف افزایش قیمت، محصولات خود را دپو میکنند. واسطه ها نیز در این بین از آب گل آلود ماهی میگیرند و قیمتها را بالا میبرند.
قیمت گذاری هایی هم که بعضاً از طرف دولت انجام میشود آنطور که باید و شاید چاره ساز نبوده است. از طرف دیگر نرخگذاری، صدای سهامداران فولاد در بورس را درمی آورد.
بر این اساس مجلس شورای اسلامی طرح توسعه و تولید پایدار فولاد را در دستور کار قرار داده است.
حجت اله فیروزی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره این طرح گفته است: این طرح با هدف حذف دلالبازی و رانت از فضای بازار فولاد تدوین شد و هجمههای ایجاد شده علیه آن نشان دهنده هدفگذاری درست مجلس و کمیسیون صنایع و معادن در مبارزه با رانت و فساد در این حوزه است.
نماینده مردم فسا در مجلس با بیان اینکه در طرح توسعه و تولید پایدار فولاد مشکلات موجود به خوبی احصا و راهکارها شناسایی شده است، افزود: حذف امضاهای طلایی با تشکیل کمیته رصد و پایش بازار فولاد یکی از ویژگیهای مثبت این طرح است زیرا با این کمیته مسئولیتهای توزیع شده و تمام اختیارات از حوزه یک دستگاه اجرایی خارج و در اختیار چند دستگاه قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه با طرح ساماندهی بازار فولاد تمام زنجیره فولاد قابل رصد است، اضافه کرد: ما به دنبال ساماندهی بازار فولاد و منطقی و واقعی کردن قیمتها هستیم.
فیروزی ادامه داد: صنعتگران و افرادی که به دنبال سالمسازی و ساماندهی بازار فولاد هستند از طرح کمیسیون صنایع استقبال کردند چراکه این طرح حدود ۴ ماه در کمیسیون صنایع و معادن با حضور فعالان حوزه فولاد، دستگاهای اجرایی و دولتی و کارشناسان این حوزه چکشکاری شده است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در طرح توسعه و تولید پایدار فولاد باید تمام زنجیره فولاد در بورس عرضه میشود، تصریح کرد: هرچند کاستیهایی در بورس برای اجرای این طرح وجود دارد اما سازمان بورس برای رفع این نواقص اعلام آمادگی کرده است؛ به طور مثال زیرساخت لازم برای عرضه برخی محصولات مانند پروفیل در بورس وجود ندارد که براساس این طرح این زیرساختها باید تامین شود.
فیروزی با بیان اینکه براساس طرح کمیسیون تمام محصولات زنجیره فولاد باید در سامانه جامع تجارت بارگذاری شود، گفت: با این فرایند زنجیره فولاد به صورت مستمر قابل رصد است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در طرح توسعه و تولید پایدار فولاد آمده است که اطلاعات محصولات فولادی موجود در انبارها باید در سامانه جامع انبارها درج شود، این امر موجب میشود میزان محصولات موجود در داخل کشور مشخص شود.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در طرح کمیسیون صنایع و معادن مجلس علاوه بر اینکه قیمت گذاری دستوری نیست، کف و سقفی برای عرضه و تقاضا در بورس نیز نظر گرفته نشده، ادامه داد: طرح مذکور موجب تعادل قیمتها میشود.
وی تصریح کرد: از آنجا که عرضه محصولات فولادی در بورس هفتگی است، اگر این محصولات به فروش نرود، امکان صادرات فراهم است در واقع مجلس با قاطعیت از صادرات محصولات فولادی پس از تامین نیاز داخل حمایت میکند زیرا تولید داخل فولاد دو برابر نیاز کشور است و میتوان با صادرات، حلقه تولید را تکمیل کرد.
انتهای پیام