Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کاپیتان تورج دهقانی زنگنه صبح امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور ماه در حاشیه بازدید از هواپیماها و ترمینال‌های فرودگاه مهرآباد در راستای بررسی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت ناوبری فرودگاه ماهشهر گفت: شبهه‌ای ایجاد شده بود مبنی بر این که فرودگاه ماهشهر ایمنی ندارد، در نتیجه صحبتی با وزیر راه و شهرسازی و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران داشتیم و پس از تعطیلی چند ساعته فرودگاه، مقرر شد شرکت فرودگاه‌ها مسئولیت ناوبری فرودگاه‌های عسلویه و ماهشهر را بر عهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر مسئولیت ناوبری فرودگاه ماهشهر، بر عهده شرکت فرودگاه‌ها است سایر فرودگاه‌های وزارت نفت نیز، به تدریج به شرکت فرودگاه‌ها واگذار می‌شوند.

معاون وزیر راه درباره پروازهای ترکیه گفت: کشور ترکیه در این باره چندین بار برقراری پرواز داشته است و ما نیز با مجلس و وزارت امور خارجه جلساتی برگزار کرده‌ایم تا مشکل حل شود، اما هنوز برای پروازهای ترکیه خبر قطعی نمی‌دهیم و بهتر است، مردم فعلاً بلیت پروازهای ترکیه را خریداری نکنند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه ۲۷ مهرماه نشست بعدی ایران و اوکراین بابت حادثه بوئینگ اوکراینی با حضور دیگر کشورهای ذی‌ربط برگزار می‌شود و رئیس سازمان هواپیمایی نیز در میان هیات ایرانی حضور دارد، درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی اظهار داشت: اگر شرکت هواپیمایی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکند، مجوز پرواز دریافت نمی‌کند، ضمن اینکه ما صدور اخطارها را شروع کرده و تا کنون در دو مورد به ایرلاین‌ها مجوز پرواز نداده‌ایم و اگر تکرار کنند اسامی شرکت‌ها را اعلام می‌کنیم.

دهقانی زنگنه درباره دستورالعمل‌هایی که باید در این زمینه رعایت شود گفت: دستورالعملی به نام دستورالعمل ۱۹۰۰ را اجرا کردیم و شرکت‌های هواپیمایی باید آن را رعایت کنند؛ به نحوی که درون هواپیما هم فرم نظرسنجی توزیع می‌کنیم که مردم می‌توانند با اسکن بارکد فرم آنلاین روی سایت سازمان هواپیمایی، مشکلات خود را مطرح کنند.

وی اظهار داشت: سایت سازمان هواپیمایی و تلفن‌های آن ۲۴ ساعته آن، آماده پاسخگویی به مردم هستند.

این مقام مسئول در سازمان هواپیمایی کشوری، در پاسخ به سؤالی درباره تهویه هواپیما بیان کرد: موضوع تهویه در هر سه دقیقه صحیح نیست؛ بلکه در هواپیماها مرتباً تهویه انجام می‌شود؛ ضمن اینکه در پروازها دمای هوای بیرون و داخل متفاوت است و یکسان نیست.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد:‌ دستور داده شده است که زمانی که هواپیما روی زمین است، از موتور کمکی APU استفاده شود که این تهویه را روی زمین هم انجام می‌دهد و قبل از اینکه موتورها خاموش شوند، باید این موتور کمکی روشن شود و در هنگام تاکسی کردن هواپیما و پیاده شدن مسافر نیز، این تهویه باید روشن باشد.

کد خبر 5019501

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی کشوری پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا قیمت دلار قیمت نفت بازار سهام بانک مرکزی ایران بورس تولید نفت ایالات متحده امریکا بانک صادرات تعاونی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت صنعت معدن و تجارت صادرات نفت قیمت سکه بهار آزادی سازمان هواپیمایی شرکت فرودگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه

به دلیل خشم شرکت‌های هواپیمایی، ده‌ها هزار مسافر فرانسوی امروز پنج‌شنبه از پرواز‌های خود محروم خواهند شد، زیرا فرودگاه‌های فرانسه شاهد «پنج‌شنبه سیاه» در نتیجه یک اعتصاب اجتماعی توسط کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی در فرودگاه‌های فرانسه، هستند.

براساس گزارش القدس العربی، با وجود توافق در آخرین لحظه با انجمن کنترل کننده‌های ترافیک هوایی فرانسه، انتظار می‌رود امروز در فرانسه و به طور غیرمستقیم در بلژیک و اروپا، ترافیک هوایی به شدت مختل شود.

 سه پرواز از هر چهار پروازی که از فرودگاه اورلی پاریس، دومین فرودگاه بزرگ فرانسه خارج می‌شوند یا به آن می‌رسند، لغو خواهند شد. ۵۵ درصد پرواز‌ها در فرودگاه شارل دوگل، بزرگترین فرودگاه این کشور و ۶۵ درصد پرواز‌ها در مارسی پروونس انجام می‌شود.

بیش از دو هزار پرواز در اروپا لغو شد و هزاران پرواز دیگر مجبور شدند مسیر‌های خود را تغییر دهند تا از حریم هوایی فرانسه رد نشوند. رایان ایر به تنهایی بیش از ۳۰۰ پرواز را لغو کرده است، در حالی که ترانساویا، شرکت هواپیمایی ارزان قیمت وابسته به گروه ایرفرانس-کی ال ام، ۱۹۸ پرواز را لغو کرده است.

انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (یاتا) که شامل بیش از ۳۰۰ شرکت است، کنترل‌کننده‌های ترافیک هوایی فرانسه را به «باج‌خواهی» متهم کرد.

 مذاکرات درباره اصلاحات کنترل ترافیک هوایی بین اتحادیه اصلی، SNCTA و اداره کل هوانوردی غیرنظامی (DGAC) در روز چهارشنبه پایان یافت، درست زمانی که شرکت‌ها از قبل لغو بخشی از پرواز‌های خود را به دلیل اعتصاب آغاز کرده بودند.

به گفته رئیس فرودگاه‌های پاریس، این لغو پروازها از حدود بیست سال پیش تاکنون دیده نشده است. این اتفاق توسط اداره کل هوانوردی غیرنظامی (DGAC) به دلیل تعداد اعتصاب کنترل کنندگان اصلی ترافیک هوایی اعمال شده است. 

موضوع اعتصاب اصلاح کنترل ترافیک هوایی فرانسه است. آن‌ها به ویژه به حقوق‌ها اعتراض کرده و خواستار افزایش ۲۵ درصدی دستمزد‌ها در طول پنج سال شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه
  • هزار و ۵۰۰ نفر عازم سرزمین وحی شدند
  • اعطای گواهینامه فرودگاه بین المللی شیراز توسط رئیس سازمان هواپیمایی کشور
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • فرودگاه بین المللی شیراز موفق به اخذ گواهینامه فرودگاهی از سازمان هواپیمایی کشوری شد
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • خرید جت؛ جنجال بر سر یک قانون ۲۰ ساله!