Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، فروشندگان موبایل در این شهر با بیان اینکه قیمت موبایل با مقداری کم‌ و زیاد در اکثر مغازه‌ها به یک قیمت واحد رسیده است، دلیل افزایش قیمت گوشی را نوسان در بازار ارز و دلار دانسته و معتقدند این قیمت‌ها برای گوشی‌های هوشمند حباب است و قیمت واقعی آن‌ها نیست.

در روزهای اخیر خرید تلفن همراه برای مصرف‌کننده کاهش‌ یافته است به‌ طوری‌که به گفته فروشندگان موبایل با شیوع کرونا و قوت گرفتن آموزش‌های مجازی و آنلاین در دو هفته اخیر گوشی تلفن همراه ۳۰ درصد گران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط خرید گوشی برای خانواده‌ها فراهم نیست

یکی از شهروندان کاشانی حاضر در بازار موبایل این شهر در ارتباط با استفاده از موبایل در آموزش مجازی برای فرزند خود می‌گوید: اکثر خانواده‌ها به خاطر شرایط اقتصادی نمی‌توانند گوشی هوشمند برای فرزند خود تهیه کنند و به نظر من دانش‌آموزان آموزش در فضای مجازی را جدی نمی‌گیرند و این ابزار بیشتر برای بازی کردن بچه‌ها است؛ اگر ما والدین به فرزندانمان کمک نکنیم ممکن است از دروس خود عقب بیافتند.

وی می‌گوید: استفاده از فضای مجازی برای آموزش با معضلاتی مثل، هزینه‌های اینترنت در این شرایط اقتصادی که متاسفانه قیمت خرید اینترنت هم به شدت افزایش داشته است، نبود هزینه خرید موبایل برای برخی خانواده‌ها و مشکلات آموزشی به همراه داشته است.

 

افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت انواع تلفن همراه در یک هفته اخیر

عباس صباغی نیز در گفت‌وگو خبرنگار فارس در کاشان، بابیان اینکه قیمت تلفن همراه در بازار نسبت به یک هفته پیش ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: قیمت‌گذاری گوشی در تهران و بر اساس قیمت‌های شرکت‌های واردکننده مشخص می‌شود.

رئیس اتحادیه صنفی فروش و خدمات انواع تلفن کاشان، با اشاره به اینکه نهادهای نظارتی هیچ‌گونه نظارتی در این بازار ندارند و قیمت‌ها در تهران تعیین می‌شود و در تمامی ایران تقریباً یکسان است، افزود: یکی از مهم‌ترین علل این موضوع افزایش تقاضای مردم برای خرید تلفن همراه برای شرکت فرزندانشان در کلاس‌های مجازی است.

وی ادامه داد: در حال حاضر حتی مثل قبل نیست که قیمت تلفن همراه بر مبنای دلار مشخص شود چراکه دلار هم‌اکنون تقریباً ۲۴ هزار تومان است ولی قیمت انواع گوشی بر مبنای دلار ۳۳ هزار تومان عرضه و به فروش می‌رسد.

صباغی با بیان اینکه این افزایش قیمت یک حباب است، تصریح کرد: گوشی تلفن همراه در حال حاضر در بازار تهران قیمت را روز به‌ روز بالا می‌برد به‌ نحوی‌که در برخی از ساعات شبانه با چک کردن قیمت گوشی موبایل می‌بینیم که قیمت‌ها رابین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان و حتی بیشتر افزایش می‌یابد.

رئیس اتحادیه صنفی فروش و خدمات انواع تلفن کاشان، بابیان اینکه بعد از شروع سال تحصیلی افزایش قیمت گوشی هوشمند شدت گرفته است، تصریح کرد: با توجه به خرید و فروش موبایل در بازار، احتمال دارد تا دو هفته آینده حتی این روال افزایش قیمت ادامه داشته باشد اما این روال افزایش قیمت هرلحظه ممکن است متوقف شود.

 

 

وی با اشاره به اینکه مثل گذشته امکان تهیه تلفن همراه از طریق قاچاق و خرید از بازارچه‌های مرزی نیست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر گوشی هوشمند باید ریجیستر گمرکی شود این امکان قاچاق تلفن همراه وجود ندارد اما در گذشته امکان خرید تلفن همراه تلفن همراه از بازارچه مرزی بوده است.

صباغی بابیان اینکه، تهیه و توزیع تلفن همراه در اختیار یک تعداد شرکت خاص افتاده است، ابراز داشت: بهترین راه تهیه تلفن همراه از طریق شرکت‌های واردکننده است که تضمین شرکتی هم دارند که این موضوع سبب شده است تعیین قیمت تلفن‌های همراه هم به عبارتی در اختیار این شرکت‌ها قرار بگیرد.

رئیس اتحادیه صنفی فروش و خدمات انواع تلفن کاشان با اشاره به اینکه خرید تلفن همراه از بازارچه مرزی به‌ صرفه نیست، گفت: با خرید گوشی از بازارچه مرزی تلفن همراه باید ریجیستر شود، با توجه به اینکه مسافرت‌های خارج از کشور کاهش‌یافته است، قیمت هر پاسپورت برای رجیستری موبایل حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و برای مثال یک گوشی حدود سه‌میلیونی با گمرکی و رجیستری حدود شش تا شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد و از این لحاظ به‌صرفه نیست که گوشی از بازارچه مرزی تهیه شود.

انتهای پیام/۶۳۰۱۸/ص۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: تلفن همراه کاشان افزایش قیمت قیمت بازارچه مرزی خرید تلفن همراه تلفن همراه تلفن همراه افزایش قیمت انواع تلفن هزار تومان قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!

چین را باید بزرگ ترین خریدار نفت ایران دانست که البته بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان نیز نام دارد و روزانه حجم بالایی از طلای سیاه جهان را خریداری می کند.

کارشناس انرژی گفت: مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز در این باره وجود دارد.

به گزارش مهر، محسن قمصری کارشناس انرژی با اشاره به اینکه ممکن است اوپک ظرفیت تولید خود را افزایش دهد تا بازار نفت آرام شود و قیمت کاهش یابد گفت: تلاش بر این است که اوپک ظرفیت فروش خود را افزایش دهد و در حد محدود مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل انجام است.

به گفته این کارشناس انرژی نظر بر همین است که به صورت محدود عرضه را افزایش دهند و بازار را کنترل کنند و مشتریان نفت به دنبال این هستند که قیمت نفت افزایش پیدا نکند و هماهنگی‌هایی وجود دارد که افزایش قیمت اتفاق نیفتد.

این کارشناس انرژی در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶سال‌اخیر رسیده و به‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه غرب، به اقتصاد این کشور برابر با ۳۵‌میلیارد دلار در سال‌رونق بخشیده است.

بر اساس گزارش شرکت داده ورتکسا، تهران در سه ماه اول سال‌جاری میلادی، به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت در روز فروخته که تقریبا تمامی آن توسط چین خریداری‌شده‌است.این میزان، بالاترین سطح فروش نفت ایران از سال ۲۰۱۹ است.

موفقیت ایران در صادرات نفت‌خام، بیانگر یکی از دلایل اصلی است که ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا به‌دنبال افزایش فشار بر تهران پس از حمله تنبیهی موشکی و پهپادی این کشور به اسرائیل هستند. واشنگتن و اتحادیه اروپا با هدف منصرف‌کردن اسرائیل از تشدید درگیری با تهران یا انتقام‌جویی نظامی، در حال تدارک تحریم‌های جدید علیه جمهوری‌اسلامی هستند.

در هر حال، صادرات نفت ایران پس از ۶ سال ‌به دوران موسوم به برجام رسیده یا به آن بسیار نزدیک شده‌است. نکته مهم آنکه آمارهای صادرات رسمی نفت‌خام ایران با یک فاز ‌تاخیر اعلام می‌شود، بنابراین از هم‌اکنون انتظار داریم آمارهای رسمی جذابی مخابره شود اما باید یک نکته را نیز در این‌خصوص مدنظر قرار داد، نوسان قیمت جهانی نفت‌خام در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه از افت نرخ شدید در روزهای اخیر حکایت دارد تا جایی‌که برنت کف ۹۰ دلاری را از دست داد و تا لحظه تنظیم این گزارش، با نزدیک به یک‌درصد سقوط روزانه به نزدیکی ۸۶ دلار در هر بشکه رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • توقیف محموله گوشی‌های تلفن همراه در مرز بانه
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • نیم سکه همچنان در صدر تقاضا
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • دستگیری سارقی که مجهز به پابند الکترونیک بود
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ثبات دلار کوتاه‌مدت است؟