۱۹ شهریور ۱۳۹۹
رونمایی از ۳۸۳ طرح تعاونی با سه هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری
ایران اکونومیست- به مناسبت هفته تعاون امروز (چهارشنبه) از ۳۸۳ طرح تعاونی به ارزش سرمایهگذاری سه هزار میلیارد تومان و ایجاد ۲۶ هزار شغل، رونمایی میشود.
اقتصاد تعاون، یکی از سه پایه اصلی نظام اقتصاد کشور در کنار اقتصاد دولتی و خصوصی راهگشای مشکلات کشور است. به ویژه با وجود تحریمهای ظالمانه، تعاونیها میتوانند با ایجاد و توسعه کسب و کارهای نوآور یکی از مسیرهای ایجاد اشتغال پایدار منطقهای باشند.
برای این اساس به مناسبت هفته تعاون (۱۳ تا ۲۰ شهریور ماه) امروز (چهارشنبه) از ۳۸۳ طرح تعاونی در سراسر کشور رونمایی میشود. ۲۸۱ طرح مربوط به شهرها و ۱۰۲ طرح مربوط به روستاهاست.
اصفهان، خوزستان، فارس و چهار محال و بختیاری به ترتیب با ۶۹، ۵۸، ۲۶ و ۲۴ طرح بالاترین میزان افتتاح طرحها را دارند. ۳۳ هزار و ۷۱۵ نفر در این ۳۸۳ طرح افتتاحی تعاونیها عضو هستند.
با افتتاح این طرحها ۲۶ هزار و ۶۹۱ فرصت شغلی ایجاد میشود. همچنین با افتتاح این طرحها ۱۳ هزار و ۶۴۹ شغل در تعاونی مسکن، ۶ هزار و ۷۶۲ اشتغال در تعاونی تولیدی، ۶ هزار و ۲۳۳ فرصت شغلی در تعاونی خدماتی، سه هزار و ۷۳ شغل در بخش تعاونیهای صنعت و معدن و ۲ هزار و ۸۱۴ فرصت شغلی در بخش کشاورزی ایجاد میشود.
بیشترین فرصت شغلی که با افتتاح این طرحها ایجاد میشود مربوط به استان خوزستان با سه هزار و ۸۹۲ فرصت، تهران با دو هزار و ۵۳۲ فرصت و فارس با یک هزار و ۹۹۲ فرصت شغلی است.
براساس این گزارش برای ۳۸۳ طرح تعاونی سه هزار و پنج میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است. بیشترین سرمایهگذاری به ترتیب مربوط به تعاونیهای مسکن و توزیعی با یک هزار و ۴۲۷ میلیارد تومان سرمایهگذاری است. تعاونیهای تولیدی یک هزار و ۳۵۸ میلیارد تومان، تعاونیهای صنعت و معدن ۸۹۶ میلیارد تومان، تعاونیهای خدماتی ۲۱۹ میلیارد تومان و کشاورزی ۱۸۰ میلیارد تومان است.
همچنین ۴۰۰ میلیارد تومان برای تعاونیهای افتتاحی استان تهران، ۳۷۴ میلیارد تومان استان قم، ۲۸۹ میلیارد تومان در استان یزد و ۲۲۵ میلیارد تومان مربوط به استان خوزستان است.
هم اکنون ۹۴ هزار تعاونی در کشور با ۱۰ میلیون نفر عضو وجود دارد که یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در این تعاونیها مشغول به کار هستند.
ایرنا
منبع: ایران اکونومیست
کلیدواژه: میلیارد تومان سرمایه گذاری فرصت شغلی تعاونی ها سه هزار طرح ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۹۲۳۳۹۲۱ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
کشف ذخایر جدید طلا در سیستان و بلوچستان
دومین شب مراسم عزاداری حضرت زهرا (س) در حضور رهبر انقلاب
خبر بعدی:
فاطمیه امسال بدون دسته روی و اجتماع/ فرصتسازی موسسات قرآنی در بحرانهای کرونایی
حجتالاسلام خادمی گفت: در عزاداری فاطمیه امسال با توجه به محدودیتهای کرونایی جلسه محوری، دسته روی و اجتماع عمومی برگزار نمیشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک در رابطه با برگزاری مراسم فاطمیه اظهار داشت: در شرایط کرونایی علی رغم اینکه شرایط در مقایسه با قبل بهتر و شهرها از وضعیت قرمز و نارنجی خارج شده اند، اما مردم همچنان باید رعایت اصول بهداشتی را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه پیشنهاد ما برای خانواده ها این است که مجالس عزاداری را به صورت خانوادگی در منازل برگزار کنند، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی این آمادگی را دارد که مبلغ، مداح و روضه خوان خانم و آقا را به منازل اعزام کند.
حجت الاسلام خادمی ادامه داد: برخی از هیئت ها حائز شرایط و دارای اماکن مناسب با سقف استاندارد مورد تایید علوم پزشکی هستند، که اقدام به برگزاری مراسم خواهند داشت و مکلف اند همه اصول و نکات مورد نظر را رعایت کنند که نظارت بر این هیئت ها انجام می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی عنوان داشت: در فاطمیه امسال باتوجه به محدودیت های کرونایی جلسه محوری، دسته روی، اجتماع عمومی برگزار نمی شود.
وی همچنین از اعزام 170 مبلغ آقا و 30 مبلغ خانم برای اعزام به مکان های در نظر گرفته شده خبر داد و گفت: با حضور مبلغان در این مکان ها هیچ گونه تجمعی برگزار نمی شود، بلکه فرد به صورت چهره به چهره یا بعد از زمان های نماز در مسجد به تبیین ابعاد مختلف شخصیتی حضرت زهرا (س) می پردازند.
حجت الاسلام خادمی با بیان اینکه براساس آمار اعلام شده از سمت علوم پزشکی خراسان شمالی 90 درصد مردم نکات بهداشتی را رعایت دارند، گفت: یک از دستورالعمل های تعریف شده برای مبلغان تاکید بر رعایت اصول بهداشتی است، علاوه بر اینکه ائمه جماعت در مساجد نیز این نکته را مدنظر دارند.
وی بیان داشت: اعزام مبلغان و برگزاری مراسمات عزاداری از روز جمعه آغاز شده است و تا یکشنبه که همزمان با روز شهادت حضرت زهرا (س) ادامه خواهد داشت، که ائمه جماعت در مساجد بعد از نماز مغرب و عشا در زمان کوتاهی به ذکر مصیبت می پردازند.
این مقام مسئول در رابطه با فضاسازی شهری عنوان داشت: در سال جاری شرایط بهتر شده و در مرکز استان 700 بنر و پلاکارد توسط سازمان تبلیغات اسلامی به شهرداری برای نصب تحویل داده شده که در سایر شهرستان ها نیز به همین صورت است.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا عدم برگزاری این مراسمات به سبک قبل از ایام کرونا در روند ترویج فرهنگ ائمه می تواند موثر باشد، گفت: عقیده مردم نسبت به مناسک عقیده ای عمیق است و سطحی نیست و از کودکی به آنها آموزش داده می شود.
حجت الاسلام خادمی با اشاره به اینکه در روزهای کرونایی برخی از افراد در کنار تمام مشکلاتی که کرونا ایجاد کرده است، تهدیدها را تبدیل به فرصت کرده اند، گفت: یک موسسه قرانی در حوزه مواسات، آموزش به خانواده ها برای ایجاد اشتغال، راه اندازی مرکز نیکوکاری محسنین را فراهم کرده است و تعطیلی را پیش نگرفته است.
وی گفت: کرونا اجتماعات محرم، رمضان، اعتکاف وفاطمیه را تحت تاثیر قرار داده است، که قطعا با رفع کرونا جامعه عنایت بیشتری به مناسک خواهند داشت.
انتهای پیام/