Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نظامیان میانمار برای اولین بار به جنایت ارتش این کشور علیه مسلمانان «روهینگیا» اعتراف کردند.

شبکه «الجزیره» در این خصوص گزارش کرد، یکی از گروه‌های حقوق بشری روز گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد که دو تن از نظامیانی که از ارتش میانمار جدا شده‌اند در یک کلیپ ویدئویی شهادت دادند که به آنها دستور قتل و تجاوز به مسلمانان «روهینگیا» داده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین بار است که نظامیانی که در قتل عام و تجاوز و جنایت ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در شمال «راخینه» مشارکت داشتند، به اینگونه اقدامات شنیع خود اعتراف می‌کنند و گروه حقوق بشری « Fortify Rights» تصریح کرد که این نظامیان میانمار می‌توانند شواهد مهمی را برای تحقیقات بیشتر در اختیار دادگاه جرایم بین‌المللی ارائه کنند.

از آگوست ۲۰۱۷ تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار تن از مسلمانان روهینگیا برای فرار از جنایات ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخینه به بنگلادش گریخته‌‌اند.

دولت میانمار تمامی اتهامات مبنی بر مشارکت نیروهای امنیتی این کشور در تجاوز و قتل‌های گسترده و سوزاندن هزاران خانه مسلمانان روهینگیا را انکار می‌کند.

گروه حقوق بشری « Fortify Rights» که بر میانمار متمرکز است، اعلام کرد که دو تن از اعضای ارتش میانمار ماه گذشته از کشور خود فرار کردند و ظاهراً در بازداشت دادگاه جرایم بین‌المللی هلند هستند که در حال تحقیق در خصوص خشونت علیه روهینگیا می‌باشد.

بنا بر گزارش گروه حقوق بشری مذکور، «میو وین تان» ۳۳ ساله و «زاو نائینگ تان» ۳۰ ساله که در گردانهای پیاده‌نظامی سبک ارتش میانمار خدمت می‌کردند، در کلیپی ویدئویی «نام و درجه ۱۹ تن از عوامل مستقیم ارتش میانمار از جمله خودشان و ۶ تن از فرماندهان ارشد ارتش میانمار را ارائه داده‌اند که ....مدعی هستند دستور جنایات ظالمانه علیه روهینگیا را صادر می‌کردند و یا اینکه در این جنایات مشارکت داشتند».

میون وین تان تصریح کرد که فرمانده مرکز عملیات نظامی پانزدهم دستور داد زمان حمله به روستاهای مسلمانان «هرآنکس را که می‌بینید و هر صدایی که می‌شنوید، به سمت آن شلیک کنید».

وی ادامه داد که در یکی از عملیات‌ها، ۳۰ نفر از مسلمانان را به قتل رساندند و دفن کردند و گفت: «هشت نفر آنها زن، هفت نفر کودک و ۱۵ نفر نیز مرد و میانسال بودند».

این نظامی سابق میانمار در اعترافات خود گفت که فرمانده یگان آنها دستور نابودی تمامی مسلمانان روهینگیا را صادر کرده بود و نظامیان میانمار به پیشانی این مسلمانان شلیک می‌کردند و با ضربه پا، جنازه‌های آنها را درون گودالی می‌انداختند.

وی همچنین اعتراف کرد که قبل از به قتل رساندن زنان مسلمان روهینگیا، آنها را مورد تجاوز قرار می‌دادند.

شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال ۲۰۱۸ سازوکار مستقل تحقیقاتی را راه‌اندازی کرد تا شواهدی را در خصوص جرایم بین‌المللی در میانمار برای استفاده در دادرسی‌های بعدی، جمع‌آوری کند.

اواخر خردادماه امسال، تعداد زیادی از گروههای حقوق بشری سراسر جهان از دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه هلند درخواست کردند که گزارش‌های مربوط به نسل‌کشی مسلمانان روهینگیا در میانمار را برای اطلاع عموم منتشر کند.

یکی از سخنگویان دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) در لاهه تأکید کرد که این دو نظامی میانمار در بازداشت آنها نیستند و توضیح داد: «نه. این گزارش‌ها صحت ندارد. این افراد در بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی نیستند».

«پیام اخوان» یک وکیل کانادایی که نمایندگی بنگلادش را در پرونده‌ای علیه میانمار در دیوان کیفری بین‌المللی برعهده دارد، گفته است که این دو نظامی میانمار در اداره مرزی بنگلادش حاضر شده‌‌اند و درخواست محافظت خود را مطرح کرده‌اند و به قتل و تجاوز گسترده ارتش میانمار علیه غیرنظامیان مسلمان روهینگیا در سال ۲۰۱۷ اعتراف کرده‌اند.

وی در این خصوص گفت: «کل چیزی که می‌توانم بگویم این است که این دو فرد در حال حاضر دیگر در بنگلادش نیستند».

میانمار با اتهامات نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی دادگستری به دلیل سرکوب نظامی مسلمانان روهینگیا در سال ۲۰۱۷ مواجه است، در نتیجه این سرکوب، بیش از ۷۳۰ هزار نفر مجبور شدند به کشور بنگلادش در همسایگی میانمار بگریزند.

میانمار این اتهامات را رد می‌کند و مدعی است نیروهای مسلح این کشور عملیات قانونی علیه شبه‌نظامیانی انجام دادند که به پاسگاه‌های پلیس حمله کرده بودند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: روهینگیا ارتش میانمار قتل تجاوز گور دسته جمعی دیوان کیفری بین المللی مسلمانان روهینگیا نظامیان میانمار ارتش میانمار بین المللی حقوق بشری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند شهید و زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به رفح

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: ارتش رژیم صهیونیستی با حمایت همه جانبه کشورهای غربی و در راس آن‌ها آمریکا به جنایت‌های خود علیه فلسطینیان در نوار غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد و بر شمار شهیدان و زخمی‌های فلسطینی می‌افزاید.

حمله‌های شبانه ارتش رژیم صهیونیستی به رفح

ارتش رژیم صهیونیستی طی شب گذشته چندین مرتبه منطقه‌های مختلف نوار غزه به ویژه رفح در جنوب این باریکه را هدف قرار داد.

در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به یک خانه در شهرک «الجنینه» واقع در شرق رفح 5 آواره فلسطینی به شهادت رسیدند.

خانه‌ای دیگر در اردوگاه «یبنا» واقع در جنوب شهر رفح نیز هدف حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت. بر اثر این حمله یک فلسطینی به شهادت رسید و چندین نفر دیگر نیز زخمی شدند.

زمینی در اردوگاه «الشابوره» در مرکز شهر رفح نیز که محل استقرار آوارگان فلسطینی بود از سوی ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت. در نتیجه این حمله نیز چند فلسطینی زخمی شدند.

یک زمین زراعی در منطقه «خربه العدس» واقع در شمال رفح نیز هدف حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

همچنین یک خانه دیگر نیز در منطقه «مصبح» واقع در شمال نوار غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت.

پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی هم به سوی شماری از شهروندان فلسطینی در شهرک «الحشاشین» در شمال غرب رفح تیراندازی و موشک شلیک کردند که در نتیجه آن یک فلسطینی به شهادت رسید.

منطقه «الفخاری» در جنوب شرق خان‌یونس در جنوب نوار غزه نیز از سوی ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت.

همچنین توپخانه و جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی شهرک «الزیتون» واقع در جنوب شرق شهر غزه را هدف قرار دادند.

علاوه بر این درگیری‌هایی میان مبارزان مقاومت فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی در شمال اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه گزارش شده است.

یورش ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی

شب گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری یورش برد.

در شهر رام‌الله یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی که به این منطقه یورش برده بودند به شهادت رسید.

همچنین شهرک «بیت فوریک» در شرق نابلس نیز شاهد یورش نظامیان صهیونیست، ورود آنان به خانه‌های فلسطینیان و به هم‌ریختن اسباب و اثاثیه موجود در آن از سوی صهیونیست‌ها بود.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به روستای «برقه» واقع در شرق رام‌الله نیز یورش بردند و به بازرسی از خانه‌های فلسطینیان پرداختند.

نظامیان صهیونیست پس از یورش به شهر طولکرم با مقاومت مبارزان فلسطینی و تیراندازی این مبارزان مواجه شدند. نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به مسجدی در طولکرم نیز یورش بردند و یک فلسطینی را بازداشت کردند.

در جریان یورش نظامیان صهیونیست به منطقه «عزبه الجراد» در طولکرم هم یک جوان فلسطینی از سوی این نظامیان مورد ضرب و شتم قرار گرفت. در نتیجه این تعرض نظامیان صهیونیست دست این جوان فلسطینی شکست.

در حال تکمیل...

کد خبر 6088298

دیگر خبرها

  • چند شهید و زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • شهادت زن جوان فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در الخلیل
  • یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی/حرم ابراهیمی به روی مسلمانان بسته شد
  • یورش شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی/حرم ابراهیمی به روی مسلمانان بسته شد
  • هر تعریفی لزوماً «اعتراف» به قدرت ایران نیست! در بسیاری از مواقع، هدف معرفی ایران به عنوان تهدیدی برای صلح و ثبات جهانی است/ با همین تعریف‌ها و تمجیدهاست که علیه ایران در عرصه بین‌المللی اجماع‌سازی میکنند؛ در زمین تمجیدهای آنها بازی نکنیم
  • هلاکت یک نظامی صهیونیست در شمال غزه
  • حمله حزب‌ الله لبنان به نظامیان و مراکز نظامی صهیونیستی
  • حمله حزب‌الله لبنان به نظامیان و مرکزهای نظامی صهیونیستی
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان