Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عضو هیات مدیره شرکت آتیه‌سازان حافظ و استادیار دانشگاه گفت: قطع ارتباط مالی بین بیمار و مراکز ارائه کننده خدمات درمانی از اهداف آرمانی هر نظام مترقی در توسعه بیمه های سلامت محسوب می‌‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از آی‌هینا، دکتر مهدی ریاحی فر در پنجمین نشست علمی تخصصی مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت ایران که به صورت ویدیو کنفرانس با موضوع بررسی قانون مراقبت بیمار و خدمات مقرون به صرفه(ACA )برگزار شد، گفت: نظام های مترقی بیمه سلامت در گرو قطع ارتباط مالی بین بیمار و مرکز درمانی در سایه ایجاد یک نظام کنترل شده و متمرکز پایش و ارائه خدمات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کنترل ها می تواند در سایه تدوین راهنماهای استاندارد ارائه خدمات، مدیریت ریسک انفرادی و تنظیم قیمت واقعی تعرفه ها خدمات و محاسبه حق بیمه های منصفانه و عادلانه و اتخاذ سیاست های مبارزه با تقاضای القائی و تدوین قوانین مرتبط با تضاد منافع ارائه کنندگان خدمات باشد.
عضو هیات مدیره شرکت آتیه‌سازان حافظ و استادیار دانشگاه به قانون حمایت از بیمار و مراقبت از خدمات مقرون به صرفه اشاره کرد و گفت: در سال 2010 میلادی قانون ACAپس از جلسات طولانی و فشرده تصویب و ثبت نام بیمه اجباری درمان برای بیشتر شهروندان فاقد پوشش بیمه ای ایالات متحده آمریکا، آغاز شد. به نحوی که شهروندان کم درآمد، یارانه دولتی را برای کمک های بیمه درمانی بر اساس قانون خط فقر دریافت کرده و شرکت های بیمه درمانی از تبعیض درمورد مشتریان با بیماری های قبلی برای دریافت این پوشش های بیمه ای منع شدند. با این اقدام تعداد شهروندان بدون پوشش بیمه درمانی خصوصی یا عمومی تا سال 2015 از 45 میلیون نفر( 15 درصد جمعیت )به 29 میلیون(9/2درصد جمعیت) نفر کاهش پیدا کرد.
ریاحی فر ادامه داد: در واقع دیدگاه اصلی دولت فدرال در تدوین قانون ACA گسترش دسترسی به پوشش‌های بیمه‌ای، افزایش حمایت از بیمه شده، تاکید بر خدمات پیشگیری و سلامت، بهبود کیفیت و عملکرد سیستم ارائه خدمات، گسترش نیروی کار شاغل در بخش سلامت و جلوگیری از افزایش هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی است.
وی افزود: ACA با گسترش بیمه‌های خصوصی و عمومی ، قصد دارد پوشش بیمه درمانی را به حدود 32 میلیون آمریکایی بیمه نشده گسترش دهد به نحوی که از کارفرمایان می‌خواهد که کارگران خود را تحت پوشش اجباری بیمه درمان قرار دهند یا اینکه به استثنای کارفرمایان کوچک ( زیر 50 نفر کارگر)، حق جریمه پرداخت کنند و همچنین با تخصیص اعتبارات مالیاتی به برخی مشاغل کوچک ، هزینه‌های مشخص بیمه درمانی کارکنان آنها را پوشش دهند.
ریاحی فر گفت: قانون حمایت از بیمار و مراقبت از خدمات مقرون به صرفه افراد را ملزم به داشتن بیمه به استثنای برخی موارد مانند مشکلات مالی یا اعتقادات مذهبی و ایجاد صندوق های بیمه ای مبتنی بر حمایت دولت برای کمک به افراد و مشاغل کوچک در خرید پوشش های بیمه ای می‌کند. همراه با یارانه های فدرال هزینه های مشارکت بیمه شده در حق بیمه ، 2 درصد از درآمد افراد با درآمد 133 درصد از دستورالعمل های فقر فدرال محدود می شود و برای کسانی که بین 300 تا 400 درصد از دستورالعمل های فقر کسب می کنند ، به 9.5 درصد درآمد افزایش می یابد. این جداول تنظیم خط فقر بر اساس تعداد افراد خانواده و درآمد کلی خانوار توسط دولت هر ساله اعلام می ‌شود.
عضو هیات مدیره شرکت آتیه‌سازان حافظ بیان کرد: همچنین براساس این قانون برای تحت پوشش قرار دادن افراد با درآمد زیر 133 درصد دستورالعمل های فقر ، دولت فدرال هزینه های مربوطه را متقبل می شود و در صورت نیاز به ایجاد صندوق های پرریسک موقت برای افرادی که به دلیل شرایط سلامتی موجود نمی توانند پوشش های بیمه ای خود را از بازارهای خصوصی خریداری کنند اقدام می‌کند . رفع نیاز به برنامه های بیمه ای برای تحت پوشش قرار دادن بزرگسالان جوان که از بیمه نامه های والدین خود تبعیت می کنند و تدوین یک برنامه بیمه مراقبت طولانی مدت ملی اختیاری برای خدمات و پشتیبانی های کمک به زندگی در جامعه و حمایت از مشتریان در حفظ بلند مدت پوشش های بیمه ای خود از دیگر اهداف وضع این قانون است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پوشش های بیمه ای بیمه درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۲۳۲ هزار لرستانی زیر چتر حمایت بیمه سلامت

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۲۰ هزار نفر در قالب ارزیابی وسع در صندوق بیمه سلامت همگانی تحت پوشش قرار گرفتند، اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۵۸ هزار و ۸۶۵ مددجوی کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.
به گفته وی سال گذشته همچنین برای ۷۳ هزار نفر از افراد حاشیه نشین پوشش بیمه‌ای ایجاد شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: سال گذشته تفاهم نامه‌ای با اداره کل بهزیستی در راستای تحت پوشش قرار گرفتن مددجویان بهزیستی، افراد مجهول الهوبه و معتادین متجاهر منعقد کرده‌ایم.
به گفته اسد بیگی از جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری لرستان یک میلیون و ۲۳۲ هزار نفر از جمعیت لرستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی اظهار کرد: از یک میلیون و ۲۳۲ هزار نفری که تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند ۶۸۵ هزار تحت پوشش بیمه روستایی، ۳۲۳هزار تحت پوشش بیمه همگانی، ۱۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر تحت پوشش صندوق کارکنان دولت و ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در صندوق سایر اقشار هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • یک میلیون و ۲۳۲ هزار لرستانی زیر چتر حمایت بیمه سلامت
  • حجامت بیمه شد
  • چتر حمایت بر سر بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند