Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامی کارشناس معدن در بخش صنعت سنگ گفت: فعالان صنعت سنگ چه در بخش معدن و چه در زمینه‌ی فرآوری در بحث تأمین قطعات و ماشین‌آلات معدنی دچار مشکلاتی هستند، درحالی‌که تسهیلاتی هم ارائه نمی‌شود و چیزی که الآن اتفاق می‌افتد حاصل تلاش و پشتکار فعالان این صنعت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ ایران به واسطه موقعیت جغرافیایی مناسب از جمله کشورهای صاحب عنوان و مطرح در زمینه تولید سنگ‌های ساختمانی است، وجود ذخایر بسیار مناسب و متنوع سنگ‌های ساختمانی شامل مرمریت، مرمر، تراورتن، چینی و گرانیت، موجب شده است همواره از ایران به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سنگ‌های ساختمانی یاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان مرکزی نیز بعنوان یکی از عمده ترین تولید کنندگان این حوزه با محوریت شهرستان محلات که بعنوان یکی از قطب های صنعت سنگ تزئینی و ساختمانی کشور و حتی خاورمیانه شناخته می شود در دو بخش معدن و فرآوری فعالیت است.

اما به علت رکود حاکم بر فضای کلی صنایع از جمله صنعت ساختمان و همچنین مشکلات و موانعی که پیش روی صادرات قرار دارد، بسیاری از واحد های تولیدی متناسب با ظرفیت خود فعال نیستند و این در حالی است که معادن سنگ ایران، هم به لحاظ تنوع و هم به کیفیت جزو چند کشور اول جهان به شمار می‌آید.

بدون شک حمایت دولت از فعالان این صنعت به لحاظ «تشویق بخش خصوصی به سرمایه گذاری و تامین منابع ریالی و ارزی»، «تامین تکنولوژی‌های به‌روز»، «آموزش‌های کاربردی»، «فراهم کردن بستر ورود بازارهای جهانی»، می‌تواند ظرفیت‌های نهفته و بالفعل نشده این بخش را کشف و عملیاتی کند.

فعالان صنعت سنگ با مشکلات فراوانی رو به رو هستند/ حمایتی صورت نمی گیرد

محمد غلامی کارشناس معدن در بخش صنعت سنگ در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب گفت: فعالان صنعت سنگ در حال حاضر در زمینه فرآوری به سمت استفاده از تجهیزات به‌روز حرکت کرده‌اند هرچند با توجه به افزایش قیمت دلار برای واردات تجهیزات موانع بسیاری بر سر راه است اما اکثر واحدهای فراوری در حال تلاش برای به‌روزرسانی تجهیزات هستند.

این کارشناس معدن با بیان اینکه متأسفانه یکی از مشکلات فعالان صنعت سنگ بحث حمایت‌هایی است که از این بخش صورت نگرفته است افزود: وقتی از فعالان صنعت سنگ صبحت می‌شود همه به دید یک سرمایه‌دار و شخصی با پول بادآورده به آن نگاه می‌کنند اما واقعاً این‌طور نیست و بهره‌برداران این صنعت نیز با مشکلات فراوانی روبه‌رو هستند که علیرغم همه موانع با دغدغه‌ای که دارند این کار را با سختی‌های فراوان انجام می‌دهند.

وی همچنین تصریح کرد: فعالان صنعت سنگ چه در بخش معدن و چه در زمینه‌ی فرآوری در بحث تأمین قطعات و ماشین‌آلات معدنی دچار مشکلاتی هستند، درحالی‌که تسهیلاتی هم ارائه نمی‌شود و چیزی که الآن اتفاق می‌افتد حاصل تلاش و پشتکار فعالان این صنعت است.

غلامی با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی صنعت سنگ تصریح کرد: واحدهایی هستند که سنگ را به‌صورت اسنپ تولید می‌کنند و صادرات سنگ فراوری‌شده ایران به کشورهای آسیای شرقی، کشورهای اروپایی، آذربایجان، گرجستان و عراق و سایر کشورها صورت می‌گیرد که البته با مسائل ارزی مشکلات خاص خود را دارد ولی به‌هرحال جای خوشحالی است که فعالان این صنعت چنین کار بزرگی را انجام می‌دهند و سنگ را در داخل کشور فرآوری کرده و سنگ فرآوری شده را با ارزش‌افزوده بالاتری صادر می‌کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فعالان صنعت سنگ فعالان این صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است

بختیار خلیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نظارت و بازرسی مدون از سطح بازار بستر حمایت از کالاهای داخلی و رشد تولید را به دنبال دارد.

وی افزود: در تحقق شعار سال، مشارکت مردم نقش بسیار تعیین کننده‌ای دارد و جهش تولید و شاخص‌های اقتصادی تسریع می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که توسط مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کرده‌اند، یادآور شد: بیش از ۱۰ سال است که مقام معظم رهبری شعارهای سال را اقتصادی نامگذاری کردند و همانگونه که فرمودند یکی از مسائل اصلی کشور اقتصاد است و همه ما وظیفه داریم در این رابطه تلاش بیشتری داشته باشیم.

خلیقی بیان کرد: رسالت تنظیم بازار در راستای تحقق شعار سال به وضوح مشهود است و باید در بحث بازار و کالاهای اساسی و تنظیم بازاری به جد ورود پیدا کنیم.

وی یادآور شد: در مجموعه صمت کردستان در راستای تحقق شعار سال با تدوین سند راهبردی اهداف، برنامه عملیاتی، مشکلات و الزامات اجرایی ورود پیدا کرده‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در سال جاری در بعد صنعت رشد تولید ۸ درصد، معدن رشد ۱۳ درصد و در حوزه تجارت نیز رشد ۲۳ درصد در هدف کمی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گنجانده شده است.

خلیقی گفت: شفاف سازی کالاها، نظارت عالی بر قیمت گذاری ها و توزیع مناسب کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان از جمله رسالت‌های تنظیم بازار است.

کد خبر 6081229

دیگر خبرها

  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • ۲ واحد صنفی در طبس پلمب شد
  • افتتاح یک واحد تولید باطری در گرمسار با حضور وزیر صمت
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • افزایش تولید واحدهای صنعتی سمنان با ارائه بسته‌های حمایتی در دستور کار است
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران در طول ۴۵ سال توفیقات فراوانی داشته است
  • نظارت بر بازار شرط تحقق شعار سال است
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است