Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید شهاب الدین طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، عملکرد مجلس یازدهم را در سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری  ۱۴۰۰ موثر ارزیابی کرد و درباره انتقادات به وضعیت اقتصادی کشور از سوی منتقدان بدون توجه به تحریم‌ها و شرایط شیوع کرونا، گفت: منتقدان براساس منافع خودشان عمل می‌کنند و به دنبال این هستند که در انتخابات پیش رو آرای بیشتری کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی حزب ندای ایرانیان افزود: این موضوع در رقابت‌های سیاسی یک امر طبیعی محسوب می شود و قرار نیست منتقدان از عملکرد دولت فعلی و یا دولت‌های رقیب خودشان تعریف و تمجید کنند و این توقع که رقبا انتقاد نکنند درست نیست.

یارگیری خوبی در سطح بین الملل انجام دادیم

طباطبایی در ادامه به رد قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تسلیحاتی کشورمان در شورای امنیت و ناکامی تاریخی دیپلماتیک آمریکا اشاره کرد و گفت: در این قضیه توانستیم در رقابت بین اروپا و آمریکا یارگیری خوبی را انجام دهیم.

این فعال سیاسی با بیان اینکه سیاست هر کشوری بر اساس منافع  ملی‌اش تعریف می‌شود، گفت: هیچ کشوری حاضر نیست به خاطر منافع کشور دیگر، از منافع خودش چشم پوشی کند. اگر این اصل در سیاست خارجی ما به خوبی درک شود می‌توانیم تغییراتی را در روابط خارجی خود با بقیه کشورها به وجود آوریم.

قبل از مشخص شدن اسامی نامزدها سخن گفتن از اجماع و ائتلاف زود است

طباطبایی درباره استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و اینکه آیا این جریان برای این انتخابات وارد سازوکار جمعی خواهد شد، گفت: قبل از مشخص شدن اسامی نامزدهای ریاست جمهوری سخن گفتن از اجماع و ائتلاف زود است و باید به این موضوع مهم توجه کرد.

سخنگوی حزب ندای ایرانیان افزود: توقع مردم ازجریان‌ها، گروه‌ها سیاسی و حتی افرادی که می‌خواهند وارد صحنه انتخابات شوند این است که برنامه‌های خود را در حوزه معیشت ارائه دهند و حل مشکلات اقتصادی کشور را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.  

ایده‌آل همه احزاب معرفی نامزد اختصاصی است

طباطبایی در مورد احتمال معرفی نامزد ریاست جمهوری برای انتخابات ۱۴۰۰ از سوی حزب ندای ایرانیان خاطرنشان کرد: ایده آل همه احزاب، داشتن نامزد اختصاصی است  و حزب ندای ایرانیان هم از این قاعده مستثنی نیست.

این فعال سیاسی در پاسخ به پرسشی درباره تلاش نمایندگان مجلس برای باز تعریف اصطلاح «رجل سیاسی»  یادآور شد: به نظر من بار معنایی رجل سیاسی با توجه به واژه به کار برده شده، تاکید بیشتری بر مردان دارد اگر چه در توانمندی و شایستگی زنان ایرانی تردید نیست.

وی یادآورشد: زنان ایرانی می‌توانند با ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰  نشان دهند که رجل سیاسی چه مفهومی در ساختار سیاسی ما دارد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ حزب ندای ایرانیان مجلس یازدهم اختصاصی ایرنا انتخابات ریاست جمهوری ایران پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰ شکل گیری مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ حزب ندای ایرانیان مجلس یازدهم اختصاصی ایرنا انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات ۱۴۰۰ حزب ندای ایرانیان مجلس یازدهم اختصاصی ایرنا انتخابات ریاست جمهوری ایران اخبار کنکور انتخابات ریاست جمهوری حزب ندای ایرانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیئت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر گردید فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در  سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام  شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.  

متکی در ادامه توضیحاتش افزود: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.  

نماینده مردم شریف تهران، ری و شمیرانات ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

در خاتمه گفتنی است ۹۰ نفر از نمایندگان منتخب در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد