Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-23@11:45:34 GMT

اولین فناوری اوراکل عمومی در شبکه ترون (توکن BRG)

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۴۸۶۲

اولین فناوری اوراکل عمومی در شبکه ترون (توکن BRG)

قراردادهای هوشمند، برنامه‌هایی با مفاد و شرایطی مبنی بر غیرقابل دستکاری شدن هستند که در شبکه‌های بلاکچین پیاده سازی و اجرا می‌شوند؛ این بدان معناست که پس از استقرار قراردادهای هوشمند بر روی بلاکچین، هیچکس قادر به دستکاری کدها و عملکردهای آن نخواهد بود. بنابراین، برخلاف قراردادهای سنتی کاغذی و دیجیتالی که در مؤسسات و بسترهای متمرکز نوشته و برنامه‌ریزی شده و همچنین در معرض تغییر، فسخ و حذف توسط یکی از طرفین توافق و یا شخص ثالث قرار دارند، قراردادهای هوشمند طرفین را به توافق رسانده و بدون تکیه و اعتماد بر هیچ یک از طرفین، اعتمادی بدیع و قدرتمند را میان آنان ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویژگی، قراردادهای هوشمند را به ابزاری برتر جهت تحقق و اجرای توافق‌نامه‌های دیجیتالی تبدیل کرده است.

با این تفاسیر، هدف اصلی قراردادهای هوشمند در تجارت جهانی، ایجاد زیرساختی برای راه‌اندازی نرم افزارهای غیرمتمرکز dapps و سازمان های غیرمتمرکز خودگردان DAOs به منظور تغییر شیوه اتوماسیون مشاغل بر بستر تکنولوژی بلاکچین می باشد.

با این حال، مشکلی نیز در این امر وجود دارد؛ بلاکچین و قراردادهای هوشمند برای دیجیتالی کردن توافق‌نامه‌ها در دنیای واقعی، به دسترسی به داده‌های دنیای واقعی نیاز دارند، اما با توجه به پروتکل‌های اجماع شبکه های زنجیره بلوکی،قراردادهای هوشمند نمی‌توانند به داده‌های خارجی دسترسی داشته باشند.

بنابراین، توسعه‌دهندگان قراردادهای هوشمند همواره با مسئله «اتصال» روبرو بوده‌اند. با وجود این مسئله، اکثر قراردادهای هوشمند عملا قادر به فعالیت نخواهند بود. بدون وجود این اتصال، قراردادهای هوشمند و بلاکچین‌ها به ترتیب، تنها ابزار و بستری برای توکنیزه کردن فعالیت های یک سازمان قابل استفاده هستند و برای استفاده به عنوان یک اکوسیستم برنامه‌نویسی، از انعطاف‌پذیری کافی برخوردار نخواهند بود.

این مشکل تنها با استفاده از سیستم‌های اوراکل قابل حل است

اوراکل نوعی فناوری است که از طریق آن امکان تزریق داده‌های دنیای واقعی به قراردادهای هوشمند توسط افراد ممکن می‌گردد. با استفاده از فناوری اوراکل، قراردادهای هوشمند می‌توانند در صورت لزوم برنامه‌ریزی شده و به عنوان تشکیلاتی غیرمتمرکز و خودکار فعالیت کنند.

Bridge

Bridge (بریج)، اولین سیستم اوراکل عمومی در شبکه ترون (TRON) است که به منظور ایجاد امکان دسترسی قراردادهای هوشمند به داده‌های خارجی توسعه یافته است. در صورتی که جایگزینی قراردادهای دستی و دیجیتالی سنتی مورد نظر باشد، آگاه‌سازی قراردادهای هوشمند از داده های دنیای واقعی و ایجاد امکان دسترسی آن‌ها به منابع خارج از زنجیره، جنبه‌ای حیاتی و بسیار مهم پیدا می‌کند.

خدمات سیستم اوراکل عمومی Bridge با BRG Token در تصویر ذیل مشاهده می‌شود.

 

اوراکل عمومی Bridge (توکن بریج) و نقش اساسی آن در شبکه TRON

پیش از این، سیستم‌های اوراکل عمدتاً به شرکت‌های بزرگ محدود می‌شدند، زیرا شرکت‌های کوچک به‌ندرت می‌توانستند منابع، زمان و بودجه موردنیاز جهت تهیه یک اوراکل اختصاصی را تامین کنند. سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۰ بنا به دلایل مختلفی، شروع یک دوره جدید برای شبکه ترون بوده است.

اگرچه ترون از زمان آغاز به‌کار خود عملکرد بسیار خوبی داشته است، اما این شبکه از ناتوانی برای جذب گسترده‌ی کسب و کارهای کوچک، با توجه به عدم وجود یک سیستم اوراکل عمومی رنج می‌برد. شرکت‌های کوچک در سراسر دنیا، امروزه سهم بزرگی از بخش تجارت جهانی را تشکیل می‌دهند و حتی گاهاً نسبت به سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ، از اهمیت بالاتری برخوردار هستند. بنابراین، برای پلتفرمی همچون ترون، بسیار مهم است که میزان مشارکت و پشتیبانی خود را بهبود بخشیده و از رقبا پیشی بگیرد. 

قراردادهای هوشمند، یک مسئله مهم در بلاکچین ترون محسوب می‌شوند. این برنامه‌ها به منظور خودکار کردن فعالیت‌های یک سازمان و تغییر کسب و کارها، از طریق ایجاد اپلیکیشن های غیرمتمرکز و  سازمان‌های غیرمتمرکز خودگردان مورد استفاده قرار می گیرند، اما برای انجام این کار، قراردادهای هوشمند نیازمند دسترسی به داده‌های دنیای واقعی هستند، که با توجه به پروتکل اجماع حاکم بر بلاگچین، این مورد امکان‌پذیر نمی‌باشد. بدون این اتصال، کاربرد بلاکچین‌ها و قراردادهای هوشمند، تنها به پلتفرم‌ها و ابزارهایی، صرفاً جهت توکنیزه کردن دارایی یک سازمان، محدود می‌شوند و نمی‌توانند به عنوان یک اکوسیستم برنامه‌نویسی مورد استفاده قرار گیرند.

این نقطه، جایی است که یک سیستم اوراکل عمومی جدید به نام Bridge (به‌معنای پل)، برای نجات شبکه ترون، خلق می‌شود. این اوراکل عمومی جدید، ترون را قادر می‌سازد تا یک زیرساخت مناسب فراهم کند، تا حتی تجارت‌های کوچک و محلی که به تنهایی قادر به توسعه‌ی اوراکل اختصاصی خود نیستند از این فناوری بهره مند شوند و با پیاده سازی کسب و کار خود بر بستر بلاکچین، کسب و کار خود را بهبود بخشند. این امر باعث جذب تعداد بیشتری از کسب ‌و کار‌های کوچک خواهد شد، که در نهایت منجر به گسترش چشمگیر کل شبکه ترون می‌شود. اوراکل Bridge (اوراکل بریج) اولین اوراکل عمومی بر روی شبکه ترون می باشد که برای ایجاد قابلیت دسترسی به داده‌های خارجی برای قراردادهای هوشمند توسعه دهندگان، ایجاد شده است. قابلیت‌های اصلی اوراکل عمومی Bridge (عبارتند از:

دسترسی به داده‌های خارجی از طریق اشکال مختلف APIها و ابزارهای تجزیه، مثل XML، JSON و  HTML امکان افزودن منابع داده‌ متنوع و متعدد، نظیر داده‌های تصادفی، BTFS و … ارائه اثبات بر اصالت و عدم دستکاری داده‌ها به روش های مختلف امکان توسعه یک سیستم اوراکل غیرمتمرکز، بر روی زیرساخت فعلی امکان ذخیره و انتقال داده‌ها از طریق ایجاد اوراکل های اختصاصی برای شرکت‌های خاص، جهت تسهیل فروش داده‌های خام. و با دو روش پرداختی مختلف، از طریق توکن‌های TRX و همچنین BRG با تخفیف ویژه، سازگار است. (Bridge Token)

 

اطلاعات بیشتر: Bridge.link

 

منبع : روابط عمومی کریپتولند

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: قراردادهای هوشمند دسترسی به داده داده های خارجی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۴۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آقای قاضی» جدید هفته آینده پخش می‌شود

در این فصل «بهزاد خلج» که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.

به نقل از روابط عمومی شبکه دو، در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت. کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است.

در فصل اول مجموعه «آقای قاضی» با استفاده از ساختار داستانی برای آموزش مسائل حقوقی با ساختاری اپیزودیک در فضای دادگاه، پرونده‌های مختلف قضایی به شکلی عمومی نشان داده می‌شد و در هر قسمت از این مجموعه با نمایش دو اپیزود بعد از بیان مطالبات فرد یا گروه شاکی و متشاکی که وارد دادگاه می‌شدند و صدور حکم قاضی، یک آموزش حقوقی به مخاطبان داده می‌شد. سرقت، ضرب و شتم، فروش به غیر، خیانت در امانت، آزار کلامی، مزاحمت تلفنی و تهدید، مخدوش کردن پلاک ماشین از جمله موضوعات مطرح شده در فصل اول این مجموعه بود.

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» از هفته آینده پنجشنبه و جمعه‌ها از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

منبع: ایسنا

tags # سریال سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • «آقای قاضی» جدید هفته آینده پخش می‌شود
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد
  • شاتل موبایل رنج جدید شماره سیم‌کارت‌های هوشمند خود را عرضه کرد
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان
  • پیگیری کنترل سرعت شبکه حمل‌ونقل عمومی با استفاده از سامانه‌های هوشمند
  • همه‌چیز درباره طرح کهربا؛ خرید از فاصله ۵سانتی‌متری
  • خرید از فاصله ۵سانتی‌متری