Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی در بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان بر صنعتی‌سازی در حوزه مسکن و ساختمان تاکید کرد و گفت: صنعتی‌سازی راهکاری برای کوتاه‌کردن دوره ساخت، افزایش تاب‌آوری در ساختمان‌ها و افزایش کیفیت است که در حوزه ساختمان و مسکن در دستور کار دولت قرار دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در مراسم افتتاح بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان که امروز ۲۰ شهریور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شده و تا ۲۳ ادامه دارد، گفت: در شرایط کرونایی که اقتصاد جهانی متاثر از شیوع بیماری کرونا است و در مسیر رشد منفی قرار دارد خوشبختانه در کشور ما به رغم مسائل و مشکلات، اقتصاد کشور در حال حرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی برگزاری نمایشگاه را در سالی که رونق اقتصادی نیاز مبرم کشور است، مهم ارزیابی کرد و توضیح داد: در سالی که برای رونق اقتصادی نیاز مبرم به توسعه فعالیت در حوزه ساختمان و مسکن وجود دارد و این مهم مورد تاکید مقام معظم رهبری و رییس‌جمهوری است، و دولت و مجلس به شکل یکپارچه اهتمام ویژه دارند، امید است که برگزاری این نمایشگاه روند تحرک‌بخش به فرایند ساخت و ساز و تولید مصالح ساختمانی و تاسیساتی باشد.

عضو کابینه دولت دوازدهم ادامه داد: محصولات و دستاوردهای تکنولوژی و صنعتی کشور ما در عرصه مصالح و تاسیسات محدود به بازارهای داخلی نیست و بازارهای وسیع صادراتی در اختیار ایران قرار دارد که با رشد تولید و رعایت الزامات استانداردهای ملی و بین المللی ایران همواره می‌تواند سهم بازار خود را گسترش دهد و با تغذیه مداوم و پایدار و رعایت اخلاق حرفه ای در بحث کیفیت این بازارها را پایدار نگه دارد. از این طریق اشتغال و تولید در این عرصه رونق پیدا کند.

اسلامی توضیح داد: چند انتظار مهمی که امسال به شکل مشترک با وزارت صنعت، معدن و تجارت در دولت دنبال می‌کنیم ارتقای روزافزون و کیفی محصولات و پایدارسازی تولید است که اینکار با پشتیبانی وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی در دولت موجب شود تا قیمت نهاده های این حوزه به شکل کنترل شده باشد و مزیت های ساخت و ساز و جریان تولید مسکن برای قشر هدف، تسهیل شود. بدین‌طریق با یک نظام کنترل شده، جریان تولید مسکن با صرفه و صلاح ملت، استمرار خواهد یافت.

وی یادآور شد: استفاده از تکنولوژی روز در جهت عایق‌سازی، بهینه‌سازی و کنترل هدررفت انرژی و هدررفت مصالح با الزامات فنی و مقررات ملی که در وزارت راه و شهرسازی منتشر شده، قابلیت اجرا یافته است. اهتمام به رعایت مقررات ملی و کنترل ساختمان، جلوگیری از آسیب رسیدن به ساختمان ها ناشی از زلزله و جلوگیری از هدررفت انرژی، و مقاوم سازی ساختمان ها با تکنولوژی روز، مورد تاکید است که معماران و سازندگان باید نسبت به آن اهتمام داشته باشنید و از سنتی سازی خارجی شوند.

اسلامی همچنین بر صنعتی سازی تاکید کرد و گفت: صنعتی سازی به معنای انبوه سازی نیست بلکه به این معناست که با حداقل مزاحمت برای کسانیکه در همسایگی ساخت و ساز قرار دارند، اقلام و اجناس ساخت و ساز را در کارخانه ها تولید کنیم و سر ساختمان فقط به نصب پرداخته شود و با این روش، دوره ساخت و ساز کوتاه شود.

وی توجه به سرعت، مقاومت و کیفیت را در ساخت و ساز سه ویژگی در دستور کار دولت خواند و گفت: پیش‌بینی می‌کنیم این طریق بتوانیم قیمت تمام‌شده ساختمان را کاهش بدهیم. این موارد در دستور کار وزارت راه و شهرسازی و دولت قرار دارد که با وزارت صمت این موارد را دنبال خواهیم کرد.

اسلامی خاطرنشان کرد: نقش تعاون را به عنوان گسترده‌ترین نهاد مردمی در اقتصاد کشور، ارج می نهیم و برای آنکه تعاون، توسعه پیدا کند، تفاهم‌نامه‌ای را با اتاق تعاون مبادله کردیم و امیدوار هستیم که مجموعه اقدامات دولت در رونق ساخت و ساز امسال موثر باشد و موجب رضایتمندی مردم شود.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: نمایشگاه صنعت ساختمان وزارت راه و شهرسازی صنعتی سازی ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۷۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت

بر اساس این گزارش، مهدی برادران، معاون وزیر صمت درباره صنعت داروسازی و مکمل و پرداخت تسهیلات اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری خوبی که با سازمان غذا و دارو داشتیم و اقداماتی که در جامعه صنعتی شکل گرفته با توجه به اینکه ما در حوزه مواد اولیه کشور ظرفیت‌های بسیار خوبی داریم، امروز بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید مکمل‌ها و بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید بدون کارخانه در وزارت صنعت، معدن و تجارت پروانه تولید دارند که می‌توانند محصولات خود را تحت نظارت وزارت بهداشت تولید کنند.

وی افزود: این مکمل‌ها روند تولید داخلی را طی می‌کنند. در سال ۱۳۹۷ حدود ۱۱۸ میلیون دلار مواد اولیه برای این صنعت تامین کردیم و  در سال ۱۴۰۲ این میزان به حدود ۸ میلیون و ۷۵۰ هزار دلار رسیده که نسبت سال ۱۴۰۱ حدود ۵۳ درصد کاهش داشته است. امیدواریم با همین روند که در تولید ملی مکمل‌ها طی می‌کنیم تا پایان سال بتوانیم به جهش تولید و خودکفایی در این صنعت برسیم و تراز خودمان را مثبت کنیم.

برادران تاکید کرد: در حال حاضر بیشتر نیازهای داخلی تامین می‌شود و کیفیت مناسبی نیز دارند البته در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵ درصد افزایش صادرات داشته‌ایم. نمایشگاه امروز ( همایش مکمل‌های غذایی و دارویی) و نمایشگاهی که در حوزه افزایش توانایی صادراتی در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد؛ ۲۰۰۰ تاجر از سراسر جهان به کشور ما می‌آیند و ۷۰ هیئت خارجی در سطح وزرا و بالاتر نیز در حوزه تجاری به کشور ما سفر خواهند کرد که فرصت بسیار مناسبی است که هم در مقیاس کشورهای منطقه و هم در سطح کشورهای عضو پیمان شانگهای و بریکس و همچنین کشورهای آفریقایی از این ظرفیت استفاده کنند. همچنین تمام ۷۰ هیئت خارجی و ۲۰۰۰ تاجر حضور خود را در این نمایشگاه به صورت قطعی اعلام کرده‌اند.

وی افزود: تلاش ما این است که ظرفیت تولید داخل خود را افزایش دهیم و میزان تولیدات در حد زیاد باشد هر چقدر که این روند ادامه پیدا کند در مدیریت قیمت تمام شده می‌توانیم عملکرد مناسبی داشته باشیم.

معاون وزیر صمت با اشاره به دغدغه صادرات اظهار کرد: با تفاهم های انجام شده با وزارت بهداشت امکان صادرات مهیا شده و طبق دستور وزیر بهداشت تا سقف ۲۰ درصد خارج از روال اخذ مجوز اقدام می‌کنند و سایر موارد نیز با هماهنگی وزارت بهداشت امکان صادرات برای آنها فراهم می‌شود، امیدوارم که در سال جهش تولید بتوانیم از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های دیگر، مسئله تسهیلات است با توجه به اینکه این صنعت بسیار جوان و دانش بنیان است جزو اولویت‌های اصلی وزارت صنعت معدن و تجارت قرار گرفته است. به نظام بانکی و به استان‌ها نیز اعلام کرده‌ایم که به جای سرمایه‌گذاری در صنایعی که در آنها اشباع هستیم در این صنایع و به ویژه امنیت داخلی‌سازی این صنعت سرمایه‌گذاری شود که امیدواریم ظرف چند ماه آینده بر اساس تفاهم های انجام شده میان وزارت بهداشت، صنعت، معدن و تجارت و همچنین نظام بانکی بتوانیم تسهیلات مناسب را هم در قالب تامین مالی و هم در قالب تسهیلات در اختیار صنایع قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل/ تجدید نظر و عدول از سیاست‌ها و ملاحظات اعلامی هسته‌ای محتمل است/ مراکز هسته‌ای دشمن صهیونیستی شناسایی و اطلاعات لازم از همه اهداف در اختیار ماست
  • قطع انشعاب ساختمان‌های ناایمن در پایتخت
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • به دنبال منظومه سازی ماهواره‌ای در مدار هستیم
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت
  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • پیمان‌ سپاری ارزی، به کاهش صادرات منجر شد
  • بازارهای صادراتی زعفران را دو دستی تقدیم افغانستان کردیم/ موانع صادراتی برداشته شود