Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از بزرگترین ترانسفورماتور قدرت ساخت داخل(٤٠٠ مگا ولت آمپر) در زنجان رونمایی شد.

وزیر دفاع در این مراسم با رونمایی از بزرگترین ترانسفورماتور قدرت ساخت داخل در ایران ترانسفو گفت: تفاهم‌نامه لازم در خصوص پروژه‌های جهش تولید با استاندار زنجان و سازمان برنامه و بودجه استان انجام شده و اتفاقات خوبی در اقتصاد استان رخ خواهد داد و باید کارها هرچه زودتر تسریع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امیر حاتمی به فعالت شرکت ایران ترانسفو زنجان اشاره کرد و افزود: تولیدات این مجموعه صنعتی دانش بنیان بوده و توان کامل چرخه صنعتی را در اختیار دارد که امروز بزرگترین ترانسفورماتور قدرت با توان ۴۰۰ مگا ولت آمپر را برای اولین بار در کشور این شرکت ساخته که در اختیار مجموعه‌های صنعتی قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران است، ابراز داشت: تنها راه خروج از این نگاه قلدرانه دشمن تلاش و کوشش است.
وی در ادامه اظهار داشت: ایران ترانسفو در راستای بی‌نیازی صنعت برق به واردات و جلوگیری از خروج ارزهای چند ده میلیون دلاری با اتکا به توان داخلی و پشتکار مهندسان خود اکثر قطعات مورد نیاز ترانسفورماتور را بومی سازی کرده است.
‎ نمایشگاه ساخت داخل که در مجموعه ایران ترانسفو دایر گردیده خود گویای همت بالای مهندسان ایرانی در بی‌اثر کردن تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان است.

مدیر عامل گروه صنعتی ایران ترانسفو نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ترانسفورماتور 400 MVA 245/21KV به سفارش شرکت هیربدان برای نصب در نیروگاه پاسارگاد قشم برای نخستین‌بار در شرکت ایران ترانسفو ساخته و با موفقیت تست شده است، گفت: ساخت این ترانسفورماتور یک افتخار ملی محسوب می‌شود.

ظهیری با اشاره به روند طراحی، تولید و تست موفقیت آمیز بزرگترین ترانسفورماتور قدرت سه فاز ساخت داخل در شرکت ایران ترانسفو گفت: وجه تمایز اصلی این ترانسفورماتور، قدرت 400MVA  آن است که بالاترین رکورد تولید یک ترانسفورماتور قدرت سه فاز است و تماما به دست توانمند مهندسین و کارگران ایرانی انجام شده است.
به گفته مدیر عامل گروه صنعتی ایران ترانسفو در سه ماهه نخست سال ۹۸ نیز گروه صنعتی ایران ترانسفو چهار ابر ترانسفورماتور با توان 315 مگا ولت آمپر و ولتاژ 400 کیلو وات را برای برق خوزستان طراحی، تولید و تحویل داد.
ظهیری با بیان اینکه علاوه بر ابر ترانس‌ها، دی‌ماه سال گذشته بزرگترین ترانسفورماتور ۳ فاز برای نخستین‌بار در کشور با ردیف ولتاژ ۲۰/۲۳۰/۴۰۰ طی ۴ ماه به طول ۱۴.۸ و عرض ۸.۵ و ارتفاع ۱۰.۵ و وزن ۳۴۳ تن برای بهره‌برداری در شبکه انتقال برق مازندران و گلستان در شرکت ایران ترانسفو ساخته شد.
‎لازم به ذکر است، در این نمایشگاه انواع قطعات عایقی، روغن و قطعات مکانیکال و الکتریکال  ترانسفورماتور که به دست مهندسان گروه صنعتی ایران ترانسفو و شرکت‌های دانش بنیان داخلی بومی‌سازی شده به نمایش گذاشته شده است، که مجموع صرفه جویی ارزی این قطعات بومی شده بیش از ٢٧ میلیون یورو سالیانه می باشد.
‎مهندسان ایرانی در گروه صنعتی ایران ترانسفو جمله ما می‌توانیم را با تولید قطعات مورد نیاز و مورد استفاده در ترانسفورماتور سازی به منصه ظهور گذاشتند.
‎ همه تلاش مجموعه صنعتی ایران ترانسفو عمل به منویات و اوامر مقام معظم رهبری در تحقق جهش تولید، اقتصاد مقاومتی و قطع وابستگی صنعت برق کشور به خارج است که  تامین 85 درصدی نیاز صنعت برق کشور به انواع ترانسفورماتور و رآکتور از سوی گروه ایران ترانسفو ، خود گواه این مهم است.

انتهای پیام/73002

منبع: فارس

کلیدواژه: ایران ترانسفو وزیر دفاع بزرگترین ترانسفورماتور گروه صنعتی ایران ترانسفو شرکت ایران ترانسفو ساخت داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان افزود: برای این ۱۰ طرح قراردادی به ارزش ۹۵۰ میلیارد تومان منعقد شده است.

حبیب نادیان رفیع با اشاره به اینکه همدان به لحاظ موقعیت راهبردی و شریانی، پل ارتباطی استان‌های غربی و جنوبی به مرکز و استان‌های شمالی به جنوبی و برعکس محسوب می‌شود، افزود: استان همدان با یک و ۲ دهم مساحت کشور، ۲ و یک دهم طول راه‌های ارتباطی کشور را دارد و تراکم راه‌های آن ۲ برابر تراکم مساحت است.

او همچنین با اشاره به اینکه در هر شهرستان استان دست‌کم یک طرح راهسازی فعال وجود دارد، گفت: در ۱۰ سال گذشته فقط جاده‌های (نهاوند-آورزمان- ملایر) و (همدان-گل‌تپه-علیصدر) موفق به گرفتن ردیف اعتبارات ملی شده اند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه جاده نهاوند-آورزمان- ملایر یکی از حادثه‌خیزترین راه‌های استان، است، افزود: این جاده ۴۲ کیلومتر طول دارد که هشت کیلومتر آن بهره‌برداری شده و ۲۰ کیلومتر دیگر آن با پیشرفت ۳۵ درصدی در حال ساخت است.

حبیب نادیان رفیع افزود: با تامین اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی از محل سفر رییس جمهور، قسمت خطرناک و حادثه آفرین این طرح تا ۲ سال آینده، چهار خطه و بهره برداری می‌شود.

او همچنین با اشاره به اینکه ساخت هر یک کیلومتر راه نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: در سفر سال ۱۴۰۱ هیئت دولت به استان همدان، ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح‌های راهسازی استان اختصاص یافت که در طول سه سال تخصیص می‌یابد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: مرحله نخست چهارخطه کردن جاده همدان-گل‌تپه-علیصدر به طول ۶۸ کیلومتر، از مصوبات سفر رییس جمهور، به طول ۳۳ کیلومتر و با اعتبار یک هزار میلیارد تومان در حال اجرا است.

حبیب نادیان رفیع، چهار خطه کردن مسیر ارتباطی نهاوند-کنگاور را یکی دیگر از طرح‌های مهم راهسازی استان دانست که سه کیلومتر آن پیش از نوروز ۱۴۰۳ بهره برداری شد.

او همچنین گفت: جاده خلعت‌آباد-کبوداهنگ-قیدار که به نوعی استان همدان را به زنجان متصل می‌کند، ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۵۷ کیلومتر از آن در محدوده استان همدان است و ۳۲ کیلومتر آن در دست بهره برداری و ۱۲ کیلومتر دیگر هم در حال ساخت است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان جاده رزن-تاکستان را هم پل ارتباطی استان‌های همدان و قزوین برشمرد که ۲۲ کیلومتر از این جاده ۳۱ کیلومتری در مرحله بهره برداری قرار دارد و ۹ کیلومتر دیگر در دست ساخت است.

حبیب نادیان رفیع با اشاره به اینکه کمربند ۸۲ کیلومتری شمالی استان همدان از سه راه اصله فامنین آغاز و پس از گذر از قروه درگزین و رزن به شهر قیدار متصل می‌شود، گفت: هم اکنون ۲۵ کیلومتر این طرح زیر بار ترافیک رفته و ۳۵ کیلومتر دیگر آن در دست ساخت است که برای تکمیل به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

او همچنین کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است که در حال ساخت و یا پیگیری هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اجرا و بهره‌برداری از ۷ طرح برق‌رسانی در چهارمحال‌ و بختیاری
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان
  • شمارش معکوس برای افزایش ۲۰ هزار بشکه‌ای نفت در آغاجاری
  • هفت‌هزار و ۹۲۸میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در صنعت خمین انجام شد
  • پیش بینی تنش آبی در بزرگترین دشت شالیزاری مازندران