Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «هوشنگ بازوند» روز جمعه در جریان بازدید از شعبه اخذ رای در دبیرستان استقلال کرمانشاه و انداختن رای در صندوق در جمع خبرنگاران بااشاره به اینکه جلساتی با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی داشتیم، افزود: نمایندگان استان در این جلسات به موضوع اولویت های استان عنایت داشتند و پیگیر این قضیه هم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اعلام اینکه اولویت اول استان کرمانشاه مباحث اقتصادی از جمله اشتغال، معیشت، سرمایه‌گذاری و مبارزه با بحث بیکاری است، گفت: در برنامه‌ها و شعارهای نمایندگان مردم کرمانشاه هم پیگیری این موضوعات را دیده‌ایم و امیدوارم با اضافه شده ۲ نماینده کرمانشاه و اسلام آبادغرب و دالاهو این موضوع در اولویت قرار گیرد.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه انسجام خوبی در استان میان مسوُولان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی وجود دارد، افزود: امیدوارم درچارچوب برنامه‌های تدوین شده توسعه استان شامل سند آمایش استان، سند اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و سند سرمایه‌گذاری را بتوانیم عملیاتی کنیم.

بازوند با بیان اینکه در سند سرمایه‌گذاری باید سالانه ۲۰ هزار میلیارد تومان در استان کرمانشاه سرمایه‌گذاری شود، تصریح کرد:  طبیعی است که این سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی به تنهایی از عهده دولت خارج است و باید موانع سر راه سرمایه‌گذاری را به عنوان یک جریان سیال برداریم که سرمایه از بازار به استان کرمانشاه سرازیر شود که این موضوع هم دور از ذهن نیست.

او تاکید کرد که اگر موانع برداشته شود به طور قطع تحقق شعار ۲۰هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان قابل تحقق است.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش از مردم شهرستان های کرمانشاه، اسلام آبادغرب و دالاهو خواست باتوجه به شرایط کرونا صبح اول وقت برای انداختن رای خود در صندوق در شعبات حاضر شوند و آن را به بعدظهر موکول نکنند تا ازدحام شکل نگیرد. 

بازوند همچنین خطاب به مردم افزود: رای که مردم می دهند مطمئن باشند که هیات های اجرایی و نظارت از رای آنها صیانت می کند چرا که این رای آنها حق الناس است و به صورت ویزژه این موضوع رصد می شود.

مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ شهریور در ۲ حوزه انتخابیه کرمانشاه و اسلام‌آبادغرب و دالاهو برای انتخاب ۲ نماینده دیگر استان آغاز شد.

دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه با بیان اینکه تعداد شعب اخذ رای در این ۲ حوزه انتخابیه نسبت به دور نخست انتخابات کاهش پیدا نکرده است، گفت: در حوزه کرمانشاه ۶۰۰ شعبه و در حوزه اسلام آبادغرب و دالاهو ۱۸۳ شعبه جمع آوری آرا مردم را برعهده دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، با آرای ۶۶۱ هزار نفر از مردم استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه، دوم اسفند ۱۳۹۸ تکلیف ۶ کرسی از هشت کرسی نمایندگی استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مشخص شد اما رقابت در ۲ حوزه و بر سر ۲ صندلی دیگر به مرحله دوم کشید.

در دور نخست عبدالرضا مصری و محمد رشیدی از حوزه انتخابیه کرمانشاه، آرش زره‌تن لهونی از حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی، علی رضایی از حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین، سید جواد حسینی کیا از سنقروکلیایی و شهریار حیدری از حوزه انتخابیه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب راهی خانه ملت شدند.

اما رقابت سلمان محمدی‌بابازیدی و ابراهیم عزیزی برای یک کرسی باقی‌مانده در شهرستان کرمانشاه و مجتبی بخشی‌پور و نادر نادری در حوزه اسلام‌آباد غرب و دالاهو به دور دوم کشید.

ابتدا بنا بود که انتخابات دور دوم ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ برگزار شود اما شیوع ویروس کرونا همه چیز را به هم ریخت و این انتخابات را هم پنج ماه عقب انداخت و به ۲۱ شهریور موکول کرد.
زمان برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی ساعت هشت صبح تا ۱۸ روز جمعه ۲۱ شهریور اعلام شده است.

برچسب‌ها هوشنگ بازوند اسلام آباد غرب انتخابات مجلس شورای اسلامی کرمانشاه دالاهو پروندهٔ خبری انتخابات دور دوم مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هوشنگ بازوند اسلام آباد غرب انتخابات مجلس شورای اسلامی کرمانشاه دالاهو هوشنگ بازوند اسلام آباد غرب انتخابات مجلس شورای اسلامی کرمانشاه دالاهو اخبار کنکور اسلام آبادغرب و دالاهو مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه استان کرمانشاه سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در آئین معارفه استاندار لرستان که با حضور وزیر کشور برگزار شد با بیان اینکه ما جامعه اسلامی و انقلابی هستیم و باید شناخت کافی بر مبنای نظری خود داشته باشیم، اظهار داشت: هدف اصلی ما دستیابی به جامعه متعالی، امت و تمدن اسلامی و در نهایت زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) است.

وی بر لزوم ایجاد رفاه اجتماعی و فردی در شأن جامعه مرفه اسلامی شیعی تأکید کرد و افزود: باید در مسیر عقلی، نظری، علمی، معیشتی و معادی که همان اولوا الالباب است، حرکت کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم، تصریح کرد: باتوجه‌به برنامه‌ریزی که انجام خواهد شد تمامی نهادها، دستگاه‌ها و ارکان نظام در استان متحد و متعهد اقدام کرده تا به پیشرفت و توسعه استان برسیم.

شفقت، لرستان را استانی با ظرفیت بالا عنوان کرد و گفت: باید با تعامل همگانی و استفاده از استعدادها و سرمایه‌داران بومی خارج و داخل استان توسعه و پیشرفت استان را رقم بزنیم.

وی عنوان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی خدمات‌رسان و نوکران مردم هستند و باید با این روحیه تلاش و تعامل داشته باشند تا باعث مشارکت مردم در مسائل اقتصادی اجتماعی و سیاسی شود.

استاندار لرستان بر همدلی، وحدت و یکپارچگی مدیران و مردم بر اساس دین و اعتقادات اسلامی تأکید کرد و گفت: این سه مسئله تحت عنوان کفایت و کیفیت حکمرانی برگرفته از برنامه وزیر کشور در سال ۱۴۰۰ بود که به دولت ارائه داده است و باید تلاش کنیم که به آن برسیم.

شفقت، بیان کرد: در این راستا باید تمامی اقشار استان از جمله خانواده شهدا، متنفذین، شخصیت‌ها، علما، دانشگاهیان، نخبگان و… هدایت و نظارت بر عملکرد را داشته باشند تا مسیر را بهتر باکیفیت بالاتری طی کنیم.

وی خطاب به رسانه‌ها گفت: دشمن جمهوری اسلامی ایران کوچک‌ترین خطا را بزرگ‌نمایی می‌کند و باعث ایجاد اختلاف بین مردم و نظام می‌شود در این میان رسانه‌ها با آگاهی و هوشیاری باید ضمن جلوگیری از این موضوع با تعامل باعث تشویق مردم به مشارکت در مسائل اقتصادی سیاسی و اجتماعی شوند.

استاندار لرستان، اظهار کرد: باتوجه‌به اینکه شش سال از فرمان گام دوم مقام معظم رهبری گذشته است هنوز نتوانستیم برنامه جامع تحول گام دوم را شروع کنیم، بنابراین باید بر مبنای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حرکت کرده تا شاهد توسعه و پیشرفت استان و کشور باشیم.

کد خبر 6086534

دیگر خبرها

  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم
  • برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه
  • قرعه‌کشی تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس برگزار شد/ تماشای مناظره و برنامه‌های تبلیغاتی از شبکه تهران
  • اژه ای: پیگیری نمایندگان، دخالت نیست/ نمایندگان از مراکز قضایی بازدید کنند و اگر اشکالی بود، به من یا پشت تریبون بگویند/ نکات، اظهارات و واگویه‌های ۲۳ تن از نمایندگان مجلس با رئیس قوه قضا
  • آقایانی که حرف رهبری درباره مسمومیت دختربچه ها را قبول نداشتند، همه کاره انتخابات بودند /بی‌تعارف، جنگ قدرت است و نابرابری و نامردی!
  • محمودوند، نماینده خرم‌آباد: آقایانی که حرف رهبر انقلاب در خصوص دختربچه‌های مظلوم و معصوم را قبول نداشتند، همه‌کاره انتخابات بودند! درد از این بزرگ‌تر؟
  • زیرساخت‌های جزیره خارگ تقویت می‌شود
  • از کارهای فرهنگی نباید انتظار نتیجه زودهنگام داشت
  • تدوین ۸۰ برنامه برای توسعه اقتصادی استان قزوین
  • هشدار زودهنگام باهنر به نمایندگان مجلس دوازدهم