Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر هوشنگ بی‌رشک دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن نباتی گفت: واردات روغن در ۶ ماهه اخیر تحت تأثیر بحث تخصیص ارز حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است؛ در این رابطه افزایش قیمت روغن جامد بستگی به سیاست‌های ارزی بانک مرکزی دارد.

قدس آنلاین؛  روز چهارشنبه بود که «سعید درخشانی» رئیس اتحادیه سوپر مارکت‌ها در گفت‌وگو با قدس آنلاین با اشاره به کمبود روغن جامد در بازار گفت: قیمت کره پس از یک هفته عدم عرضه، از دو روز گذشته حدود ۹۰ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته درخشانی، قیمت کره ۱۰۰ گرمی از ۴۵۰۰ تومان به ۸ هزار تومان و کره ۵۰ گرمی از ۲۳۰۰ تومن به ۴۱۰۰ تومان افزایش یافته است و اینکه مجوزی برای افزایش قیمت گرفته شده یا خیر نیز اطلاعاتی ندارم ولی به هر حال این گرانی‌ها وجود دارد.

وی در رابطه با اینکه در برخی فروشگاه‌ها فروش کره به صورت چند قالب محدود بوده است هم گفت: احتمالا این فروشگاه‌ها کره پاستوریزه به قیمت قبل عرضه می‌کردند و به همین دلیل این اتفاق رخ داده است وگرنه در حال حاضر کره با قیمت جدید فراوان است و توزیع شده است.

«امیر هوشنگ بی‌رشک» دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن نباتی در باره علت کمبود و افزایش قیمت روغن جامد و کره حیوانی به قدس آنلاین گفت: چالش اصلی ما در رابطه با روغن یا سایر کالاهای اساسی که در آنها ما وابستگی به واردات داریم و کشور ما نیز تحت فشار تحریم‌های ظالمانه قرار دارد بحث ارز و تخصیص ارز است.

وی با اشاره به اینکه ما هم از مشکلات بانک مرکزی و محدودیت‌هایی که در رابطه با تخصیص ارز باخبر هستیم اما نتیجه این می‌شود که نمودار واردات روغن در ۶ ماهه اخیر کاهشی بوده است و ماده اولیه کارخانجات روغن نباتی که روغن خام است با کاهش حدود ۵۰ درصدی نسبت به پارسال مواجه شده است و وقتی مواد اولیه دچار کاهش می‌شود به تبع آن محصول نیز در بازار کمتر عرضه خواهد شد. درواقع دلیل اصلی کمبود روغن جامد و کره بخث تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است روغن جامد نیز همچون کره دچار افزایش قیمت شود، گفت: همه چیز به سیاست‌های بانک مرکزی بستگی دارد.

لازم به ذکر است که نرخ کره پاستوریزه ۱۰۰گرمی از ۴۵۰۰ تومان به ۸ هزار تومان و کره ۵۰گرمی از ۲۳۰۰ تومن به ۴۱۰۰ تومان افزایش یافته است و طبق بررسی‌ها کره عرضه‌شده در بازار از ابتدای شهریور ماه کره حیوانی تولید داخل است و از ارز ۴۲۰۰ برخوردار نبوده است و بر اساس سیاست‌های بانک مرکزی ارز مرجع جدیدی برای واردات کره حیوانی تخصیص نیافته لذا از این تاریخ به بعد صرفاً کره تولید داخل در بازار عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واردات روغن خام روغن خام واردات روغن قیمت روغن نباتی قیمت کره افزایش قیمت کره افزایش قیمت روغن بیرشک ارز نیمایی ارز 4200 تومانی بانک مرکزی تخصیص ارز افزایش قیمت بانک مرکزی روغن جامد تخصیص ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۸۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد

امتداد - عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت:عملکرد چند ماه اخیر بانک نشان می دهد که در مسیر جهش تولید، درست گام موثر برمی داریم و امیدوارم در ادامه راه، تحول بزرگی برای این بانک رقم بخورد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید مرتضی ذکاوت عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران در دومین همایش سراسری بانک توسعه صادرات ایران که در مشهد برگزار شد، تغییر سیاست های مدیریتی و حضور نیروی متخصص را فرصت مناسبی برای یک شروع دوباره بانک توسعه صادرات ایران عنوان کرد.
وی، ضمن تبیین جایگاه این بانک در سیستم بانکی در سه بازه زمانی مختلف، گفت: بانک توسعه صادرات ایران در بدو تاسیس در دهه هفتاد تا سال ۱۳۸۶، با بهره مندی از نیروی انسانی جوان و سرمایه قابل توجه ارزی و ریالی مسیر بالندگی را طی کرد.
ذکاوت افزود: در دهه اول فعالیت بانک توسعه صادرات ایران، عمده سرمایه بانک شامل منابع ارزی بود که با تکیه بر این منابع ارزی غنی، دایره فعالیت های بین المللی بانک، نیز گسترده و قابل توجه بود.
به گفته عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، از سال ۸۸ به بعد فعالیت بانک تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفت که موجب ایجاد تنگناهایی در مسیر نیل به مقاصد و اهداف بانک گردید.
ذکاوت تصریح کرد: از سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر عامل بانک جناب آقای دکتر خانی، روح تازه ­ای به کالبد بانک دمیده شد که نوید تغییرات مثبت در روندهای بانک را می دهد.
وی، دوران جدیدکه از میانه سال ۱۴۰۲ آغاز شده است را دوره احیاء و خیزش بانک نامید و افزود: بر این باورم که آثار و نتایج این دوره را به زودی خواهیم دید.
عضو هیات مدیره بانک در این همایش با بررسی نمودار رشد صادرات غیرنفتی و اعطای تسهیلات در بازه زمانی ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۰، گفت: شباهت این دو نمودار نشان می­ دهد که انباشت تسهیلات ارزی بالا و گردش پایین است که تحریم ها آن را تشدید کرده است.
وی با بیان اینکه در رویکرد جدید بانک، هدف افزایش گردش تسهیلات ریالی است، گفت: در سیاست- های جدید، جذب منابع در دستور کار قرار گرفته و این فرصت بسترساز ظرفیت های جدید برای بانک توسعه صادرات ایران است تا بتواند جایگاه خود را در شبکه بانکی به عنوان یک بانک توسعه ای بازیابی کند.
ذکاوت با اشاره به اینکه بانک توسعه صادرات ایران تا پیش از ۱۴۰۲ ، سیاست حفظ وضعیت را در پیش گرفته بود،گفت: خوشبختانه با مدیریت جدید و در پیش گرفتن سیاست جذب منابع به جای سیاست تخصیص صرف، فرصت یک جهش دوباره برای بانک فراهم شده است.
این مقام ارشد بانک توسعه صادرات ایران، یادآور شد: بحران ناترازی در بانک های کشور، باعث ایجاد یک ظرفیت خالی در حوزه بانکداری تجاری شده و در ادامه مشتریان اقبال بیشتری به بانک توسعه صادرات ایران نشان می­دهند و این یک فرصت مناسب برای جذب منابع برای بانک است.
ذکاوت در پایان «تغییر نگرش مدیریتی در بانک»، «برخورداری از نیروی متخصص وکارآمد» و «ایجاد ظرفیت جدید در سیستم بانکی» را فرصتی مناسب برای جهش بانک عنوان کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قالیباف: تا هفته آینده گزارش جمع‌بندی موضوع ارز را به صحن می‌آوریم
  • ادعا و هشداری تازه؛ التهابات در بازار ارز بیشتر خواهد شد؟
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار