Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@04:32:41 GMT

بحرانی‌ترین دوره برای یک گاو شیری چه زمان است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۰۴۸۲

بحرانی‌ترین دوره برای یک گاو شیری چه زمان است؟

ایسنا/لرستان یک عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: بحرانی‌ترین دوره برای یک گاو شیری از زمان زایمان تا زمان حداکثر تولید شیر است.

بهروز یاراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بحرانی‌ترین دوره برای یک گاو شیری از زمان زایمان تا زمان حداکثر تولید شیر است.

وی ادامه داد: هر یک کیلوگرم افزایش در تولید شیر معمولاً معادل ۲۰۰ کیلوگرم افزایش شیر در طی دوره شیردهی بوده اما چون اشتهای دام عقب‌تر از نیاز حقیقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاراحمدی اضافه کرد: در مرحله یک (حداکثر تولید شیر) بالانس مواد مغذی منفی است.

این عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان یادآور شد: در طی این مرحله شیردهی هدف آن است که به‌منظور کاهش کمبودهای تغذیه‌ای مصرف مواد غذایی با حداکثر سرعت ممکن افزایش یابد اما تغییر در جیره نباید با چنان سرعتی انجام گیرد که موجب بروز ناراحتی‌های گوارشی و کاهش اشتها شود.

وی خاطرنشان کرد: وقتی‌که استرس زایمان تمام شد معمولاً می‌توان مقدار مصرف غلات را افزایش داد.

یاراحمدی افزود:  اگر از جیره‌های کاملاً مخلوط شده استفاده می‌شود به‌تدریج نسبت کنسانتره به علوفه را تا حداکثر ۲۰ تا ۴۰ افزایش داد.

این محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: در جیره‌هایی که کنسانتره بیشتری دارند به‌سختی می‌توان حداقل ۱۸ تا ۱۹ درصد ADF را حفظ کرد.

وی یادآور شد: یک برنامه تغذیه‌ای مرحله یک باید بتواند حداکثر تولید پیک (Peak) را داشته باشد، از وزن بدن به‌عنوان انرژی استفاده و در طی هشت تا ۱۰ هفته بعد از زایمان بالانس انرژی گاو را مثبت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی واحد پرورش گاو شیری حداکثر تولید تولید شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۰۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات زراعی دیم در لرستان
  • کم‌خطر اما پردردسر!