Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رویترز اعلام کرد بر اساس اطلاعات یک موسسه ردیابی کشتی، دو نفتکش حامل سوخت ایران در حال دور زدن شبه جزیره "دماغه امید نیک" در جنوبی ترین نقطه قاره آفریقا و حرکت به سمت اقیانوس اطلس با پرچم ایران هستند.

 به نقل از رویترز، بر اساس اطلاعات موسسه ردیابی کشتی "رفینیتیو آیکون"، دو نفت کش حامل سوخت ایران در حال دور زدن شبه جزیره "دماغه امید نیک" در جنوبی ترین نقطه قاره آفریقا و حرکت به سمت اقیانوس اطلس با پرچم ایران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به منابع آگاه، این شناورهای نسبتاً بزرگ به نام های "فارست" و "فورچن"، که هر کدام حدود 300 هزار بشکه سوخت را در بندرعباس بارگیری کرده اند، به ونزوئلا می روند.

 

بر اساس این گزارش، کمبود بنزین در ونزوئلا به دلیل تولید ناکافی داخلی طی روزهای اخیر بدتر شده و موجب تشکیل صف های طولانی و نیاز به سوخت وارداتی شده است.

ایران برای کمک به ونزوئلا که تحت تحریم های آمریکا قرار دارد، نخستین ناوگان متشکل از 5 تانکر سوخت را بین ماه های مه و ژوئن به ونزوئلا فرستاد. این شناورها بدون مزاحمت وارد بندرهای این کشور شدند.

اما دومین ناوگان متشکل از چهار نفتکش با پرچم لیبریا که متعلق به یک گروه حمل و نقل یونانی بود در ماه ژوئیه به ونزوئلا نرسید چرا که توسط دولت آمریکا توقیف شد. پیش بینی می شود که این سوخت توقیف شده به عنوان بخشی از اقدام دادگاه آمریکا به حراج گذاشته شود.

بر اساس داده های موسسه آیکون، فارست و فورچن به طور رسمی مقصد خود تغییر نداده اند. تخمین زده می شود که این دو شناور در ماه جاری وارد ونزوئلا شوند.

رویترز همچنین مدعی شد که یک نفتکش ایرانی دیگر به بزرگی این دو نفتکش به نام فاکسون که ماه پیش از بندر عباس بارگیری کرده است، تجهیزات ناوبری خود را خاموش کرده و همین امر باعث شده تا رهگیری و پیدا کردن موقعیت آن دشوار شود.

به گفته منابع آگاه، با آنکه هنوز مشخص نیست مسیر حرکت این نقتکش از کجا خواهد بود، گفته می شود که محموله آن در حال انتقال به ونزوئلاست.

 

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 

در اتفاقی نادر، یک وزیر کره شمالی در راس هیات اقتصادی به ایران سفر می کند.

به گزارش عصرایران ، خبرگزاری دولت کره شمالی  اعلام کرد  هیاتی از پیونگ یانگ به ریاست وزیر تجارت بین‌الملل سفر به ایران را آغاز کرد.

خبرگزاری مرکزی کره (خبرگزاری دولت کره شمالی) گزارش داد "یون جونگ هو" وزیر روابط اقتصادی خارجی دیروز سه شنبه در رأس یک هیات ، پیونگ یانگ را به صورت هوایی به مقصد ایران ترک کرد. این خبرگزاری جزئیات دیگری ارائه نکرد.

این نخستین سفر اعلام شده یک وزیر کره شمالی به ایران بعد از گذشت سال هاست.
در سال های اخیر هیچ وزیری از ایران و کره شمالی به پیونگ یانگ و تهران سفر نداشته اند.

آخرین سفر یک وزیر کره شمالی به ایران مربوط به مرداد سال 97 است که وزیر خارجه کره شمالی به تهران سفر کرد.

خبرگزاری رویترز با انتشار خبر وزیر اقتصادی کره شمالی به تهران تلاش کرد احتمال ارتباط این سفر با روابط نظامی میان دو کشور را مطرح کند. رویترز نوشت: کره شمالی و ایران مدت‌هاست که مظنون به همکاری در برنامه‌های موشکی بالستیک هستند.

رویترز در فوریه گزارش داد که ایران تعداد زیادی موشک بالستیک را برای استفاده در جنگ با اوکراین در اختیار روسیه قرار داد. خبری که هیچ یک از کشورهای امریکا، روسیه، اوکراین و ایران آن را تایید نکردند.

کره شمالی همچنین مظنون به تامین موشک و توپخانه برای روسیه است اگرچه هر دو کشور این اتهام را رد کرده اند.

سایت اطلاع رسانی دولت کره جنوبی نشان می دهد که این وزیر کره شمالی ("یون جونگ هو" وزیر روابط اقتصادی خارجی) قبلاً برای تحکیم روابط کره شمالی با سوریه تلاش کرده بود.

ایران در کنار سوریه و چین و بلاروس و روسیه از معدود کشورهای جهان هستند که کره شمالی با آنها روابط سیاسی - اقتصادی عادی دارد. این کشورها در مجامع بین المللی و موضع گیری های سیاسی نیز از یکدیگر حمایت می کنند.

بررسی خبرهای خبرگزاری دولت کره شمالی نشان می دهد این وزیر همچنین نقش فعالی در معاملات رو به رشد بین کره شمالی و روسیه داشته است، زیرا در این ماه او در راس هیئتی به روسیه سفر داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعلام همدردی رهبر کره شمالی با پوتین افتتاحیه عجیب چند آپارتمان در کره شمالی با آتش بازی و آکروبات هوایی (فیلم) کره شمالی باز هم تسلیحات جدید رونمایی کرد

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به تانکر حامل سوخت در لبنان
  • حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به تانکر حامل سوخت در لبنان+ فیلم
  • دستگیری ماشین قاچاق سوخت در کرخه خوزستان
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • توقیف کامیون حامل سوخت قاچاق در یزد
  • ۲ سواری حامل سوخت قاچاق در نهبندان توقیف شد
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود
  • تصادف مرگبار سواری پژو پارس سوخت بر