Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@22:09:56 GMT

جزئیات استخدام ۲۷ هزار نفر در آموزش و پرورش

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۲۴۸۴

جزئیات استخدام ۲۷ هزار نفر در آموزش و پرورش

آفتاب‌‌نیوز :

ثبت‌نام در هفتمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شده است و داوطلبان تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۲۹ شهریور ۹۹ برای ثبت‌نام فرصت دارند.

آموزش و پرورش نیز در قالب هشتمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی نسبت به استخدام بیش از ۲۷ هزار نفر اقدام می‌کند.

شرط سنی داوطلبان

شرط سنی داوطلبان برای شرکت در هشتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی بدین شرح است: حداقل ۲۰ سال تمام و حداکثر ۲۵ سال برای مدرک دیپلم، حداکثر ۳۰ سال فوق دیپلم، حداکثر ۳۵ سال لیسانس، حداکثر ۴۰ سال فوق لیسانس و حداکثر ۴۵ سال دکترا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمون شامل دو بخش آزمون عمومی و تخصصی است. مواد آزمون عمومی عبارتند از فناوری اطلاعات مهارت هفت گانهICDL، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی، عمومی، اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی وحقوق اساسی، هوش و توانمندی های عمومی.

مواد آزمون تخصصی هر یک از مشاغل نیز در جدول شماره یک دفترچه راهنمای آزمون که در سایت سازمان سنجش وجود دارد قابل مشاهده است.

برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در ۹ آبان

کارت شرکت در هفتمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی از روز سه شنبه ۶ آبان ۹۹ از طریق سایت سازمان سنجش قابل دریافت است و این آزمون در روز جمعه ۹ آبان ۹۹ برگزار خواهد.

شرایط جذب نیرو در وزارت آموزش و پرورش

شرایط و ضوابط جذب نیرو توسط آموزش و پرورش بدین شرح است:

پذیرفته شدگان ملزم به گذراندن دوره یکساله مهارت‌آموزی هستند این دوره شامل مجموعه‌ای از دروس تربیتی، تخصصی و کارورزی است که برای دانش آموختگان رشته‌های دانشگاهی و حوزوی پذیرفته شده در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش برابر آیین‌نامه خاص خود برگزار می‌شود.

در دانشگاه فرهنگیان رشته‌های شغلی دبیر، آموزگار، مربی امور تربیتی، مشاور، مراقب سلامت و در دانشگاه شهید رجایی رشته شغلی هنرآموز بدون دریافت حقوق و مزایا دوره یک ساله را طی می‌کنند و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره است.

مهارت آموزانی که از حضور در کلاس درس و امتحانات مواد درسی خودداری کنند به عنوان انصراف از ادامه روند استخدام تلقی شده و مشمول پرداخت هزینه‌های آزمون و خسارت‌های وارد خواهند بود.

بخشی از هزینه‌های برگزاری دوره یکساله مهارت آموزی " خدمات آموزشی و رفاهی" بر عهده داوطلب خواهد بود و چنانچه هریک از پذیرفته‌شدگان در طول برگزاری دوره یکساله مهارت آموزی از ادامه تحصیل و اشتغال منصرف شوند وزارت آموزش و پرورش می‌تواند به تشخیص خود نسبت به محاسبه و اخذ هزینه‌های مربوطه اقدام کند.

رعایت ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی دانشگاه مجری دوره مزبور الزامی است پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های شغلی هنرآموز جهت اطلاع از نحوه ثبت‌نام و شرکت در دوره یکساله مهارت آموزی باید به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های شغلی آموزگار، دبیر، مراقب سلامت، مشاور و مربی امور تربیتی نیز باید به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه فرهنگیان مراجعه کنند.

مدت دوره یکساله مهارت آموزی جزو سنوات خدمتی محسوب نخواهد شد و صرفاً به عنوان شرط استخدام پیمانی در آموزش و پرورش است.

گواهی پایان دوره مهارت آموزی دارای ارزش برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاه ها نیست.

محل مهارت آموزی دوره یک ساله بر اساس شغل محل پس از اعلام نتایج قطعی تعیین خواهد شد.

تغییر محل مهارت‌آموزی صرفاً در صورت وجود شغل با رعایت جنسیت از طریق دانشگاه فرهنگیان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مهارت آموزان در زمان ثبت‌نام در مراکز مجری دوره یکساله مهارت آموزی ملزم به ارائه مدرک روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و مدرک ICDL هستند، در غیر این صورت باید تعهد کند که قبل از دوره یکساله مهارت آموزی مدارک مزبور را ارائه کنند.

دانشگاههای مجری دوره مهارت آموزی مسئولیتی در قبال اسکان و تغذیه مهارت آموزان ندارند و در صورت وجود امکانات و تقاضای افراد، ارائه خدمات با اخذ هزینه امکان پذیر است.

پذیرفته شدگان شغل محل‌های آموزش و پرورش عشایری بعد از گذراندن دوره یکساله مهارت آموزی و موفقیت در آزمون جهت تعیین محل خدمت در اختیار اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه قرار خواهند گرفت.

متقاضیان شرکت در مشاغل هنرآموز و استادکاری باید دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم پیوسته بوده یا در صورت دارا بودن مدرک تحصیلی فوق دیپلم ناپیوسته باید مدرک تحصیلی دیپلم هنرستان داشته باشند.

برخورداری از حسن شهرت و عامل بودن به اخلاق و شئونات معلمی بر اساس شرایط احراز شغل در طرح طبقه بندی مشاغل معلمان.

تغییر منطقه محل خدمت تعیین شده در این دفترچه بعد از قبولی نهایی و قبل از استخدام و اشتغال به کار تحت هر شرایطی از جمله تأهل، تجربه، تکفل، فوت والدین، تبعیت از همسر، همسر کارمند ارگان یا نهاد خاص، استفاده از سهمیه خاص و... ممنوع بوده و بعد از اشتغال به کار نیز تابع ضوابط و مقررات نقل و انتقال فرهنگیان خواهد بود.

صدور احکام و ابلاغ اشتغال به کار معلمان جدید الورود به آموزش و پرورش مشروط به ادای سوگند معلمی و امضای سوگندنامه معلمی خواهد بود. متن امضاء سوگندنامه در پرونده معلمان نگهداری می‌شود.

فارغ‌التحصیلان مراکز تربیت معلم سابق، دانشگاه فرهنگیان و فارغ التحصیلان دانشگاه شهید رجایی که دارای تعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش هستند حق ثبت‌نام در آزمون استخدامی ندارند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آموزش و پرورش استخدام دوره یکساله مهارت آموزی دانشگاه فرهنگیان آزمون استخدامی پذیرفته شدگان آموزش و پرورش دوره یک ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 

سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفت: احساس می‌کنیم امروز همه ما به مهارت نیاز داریم؛ تمامی افراد جامعه به مهارت‌های مختلف نیاز دارند و برای غلبه بر بیکاری، رشد و توسعه کشور و …. باید به مهارت آموزی توجه شود و‌نوع مهارت برای هر فردی متفاوت است.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح درباره علت ورود نیرو‌های مسلح به موضوع مهارت آموزی افزود: امروز بیکاری یکی از معضلات جامعه ما است و نیرو‌های مسلح هرکجا که احساس کنند معضلی وجود دارد و می‌توانند کمک کنند، به موضوع ورود پیدا خواهند کرد.

وی با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا تاکیدات فراوانی بر حوزه مهارت اموزی دارند کفت: سالانه بیش از ۳۰۰ هزار جوان ذکور به خدمت وظیفه اعزام می‌شوند که بیش از ۶۰ درصد از آنها جوانان دیپلم به بالا هستند.

سردار کمالی بیان کرد: ما شورای عالی مهارت اموزی را در نیرو‌های مسلح به ریاست رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح و فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح، ۹ وزارتخانه، ۵ سازمان و چند نهاد داریم.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: ۲ ماموریت کمک به اشتغال جوانان منقضی خدمت و کمک به مهارت آموزی سربازان وظیفه را در قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح دنبال می‌کنیم. 

وی گفت: ۳۶ دستگاه متولی امر مهارت آموزی و اشتغال در کشور وجود دارد که تا امروز با ۲۶ دستگاه متولی این امر تفاهم نامه همکاری امضا کرده‌ایم و نیرو‌های مسلح قرار نیست گواهی و مدرکی را از جانب خود به جوانان اعطا کنند و جوانان بعد از طی کردن دوره‌های مهارتی از سوی دستگاه‌های متولی مدرک دریافت می‌کنند.

سردار کمالی بیان کرد: ما ۲ نوع مهارت عمومی و مهارت تخصصی را داریم که تمامی سربازان مهارت‌های ۵گانه عمومی را در نیرو‌های مسلح طی خواهند کرد و ما برای آموزش‌های تخصصی امسال ۲۵۰ هزار نفر آموزش تخصصی خواهند دید.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: به زودی هیچ سربازی بدون داشتن مهارت از نیرو‌های مسلح ترخیص نخواهد شد و ما برای افراد مهارت دیده مشوق‌هایی نظیر ۱ ماه کسری خدمت، انتخاب محل خدمت، بخشودگی اضافه خدمت، اعطای یک درجه بالاتر و … را در نظر گرفته‌ایم.

وی گفت: ۶ سال است که این کار شروع شده و‌نزدیک به ۲ میلیون سرباز پای کار بوده اند و بیش از ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار سرباز نیز توانسته‌اند وارد بازار کار شوند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح ادامه داد: همچنین ۸۵۰ نفر نیز توانسته‌اند دوره‌های مهارتی تخصصی را طی کنند و در این مدت بیش از ۲ هزار مربی تربیت کرده‌ایم و بیش از ۲۰ هزار نفر از سربازان ماهر هم توانسته‌اند وام خود اشتغالی دریافت کنند.

سردار کمالی بیان کرد: نیرو‌های مسلح برای کمک به اشتغال پای کار آمده‌اند تا مهارت اموزی جایگاه ویژه خود را در کشور پیدا کند و نیرو‌های مسلح به هیچ کاری ورود پیدا نمیکنند، مگر اینکه در آن کار سربلند بیرون بیایند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: ما لایحه‌ای در زمینه مهارت آموزی کارکنان وظیفه در مجلس داریم که ۲ سال است بر روی زمین مانده و انتظار داریم هرچه زودتر به آن رسیدگی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی نظام وظیفه

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟