Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست سایت فردا: اختلاف در جریان اصلاح طلب بسیار مشهود است و با نزدیک شدن به انتخابات نیز بیشتر نمود پیدا می‌کند. تفاوت موضع حزب کارگزاران سازندگی با اتحاد ملت و دیگر هواداران عدم مشارکت و یا مشارکت به شرط معرفی کاندیدای خالص و غیر اجاره‌ای تنها یک مورد از آن است. این اختلافات همچنین در جریان ایجاد سازوکار جایگزین شورای عالی سیاست گذاری نیز نمایان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادداشت اخیر حسین مرعشی، عضو شورای مرکزی کارگزارن شاهد این مدعا است. او در یادداشتی که برای روزنامه سازندگی نوشت از اینکه «هم مخالفان و هم موافقان نظام جمهوری اسلامی به کارگزاران سازندگی ناسزا می‌گویند» گلایه کرده وبا تاکید بر اینکه «مشکلات را با معجزه نمی‌توان حل کرد و مشکلاتواقعی نیازمند راه‌حل‌های واقعی هستند» درصدد دفاع از سیاست‌های حزب متبوعش برآمده است.
مرعشی در این یادداشت به باید و نباید‌های سازوکار جایگزین شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان پرداخته و می‌نویسد: «استعفای محمدرضا عارف و موسوی لاری از شورای عالی به این معنی بودکه نمی‌خواهند در سازوکار جدیدی که به جای شورای عالی می‌آید حضور داشته باشند. در سازوکاری جدیدی که برای شورای عالی تعریف می‌شود باید احزاب محور قرار گیرند.»
او در ادامه با اشاره به اثرگذاری‌های کارگزاران در تغییر مجلس چهارم و آمدن مجلس پنجم، همچنین نقش این حزب در دولت اول اصلاحات می‌نویسد: «حزب کارگزاران قادر به تشکیل دولت فراگیر با حضور اصلاح‌طلبان و اصولگرایان است. زیرا بیشتر پست‌های کشور را سیاسی تلقی نمی‌کند.»
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران همچنان که از توانایی‌ها و پتانسیل‌های حزب خود می‌گوید، هرگونه ادعایی درباره وجود دولت در سایه را غیر منطقی می‌خواند و می‌گوید: «دولت سایه در جایی معنا دارد که احزاب شناسنامه‌داری وجود داشته باشند که در صورت قرار گرفتن در موضع اقلیت بتوانند اکثریت را نقد کنند، اما در ایران دولت جناحی و حزبی نداریم؛ بنابراین دولت سایه نیز معنا ندارد».
موضع مرعشی درباره شورای نگهبان و سپاه نیز در این یادداشت قابل توجه است. زیرا مثل باقی اصلاح طلبان از در مخالفت با این نهاد‌ها برنیامده ومی‌گوید: «نهاد‌هایی مثل سپاه و شورای نگهبانهم از همینمردم هستند و به مردم خدمت می‌کنند چیزی که مهم است ایجاد فضایی است برای اینکه همه بازیگران برای بازی فضا داشته باشند و بخش خصوصی احساس نکند که بخش عمومی فضا را برایش تنگ کرده است».
این لحن و رویکرد مرعشی در قبال شورای نگهبان و سپاه که با طیف تندرو اصلاح طلبان کاملا در تضاد است را می‌تواند تلاشی در راستای مصالحه با حاکمیت به شمار آورد. هرچه باشد این مصالحه راهکار حزب کارگزاران برای ایفای نقش بیشتر و اساسی‌تر در انتخابات آتی است و همین چند روز قبل نیز محمد قوچانی دیگر عضو شورای مرکزی کارگزاران در مصاحبه‌ای به دفاع از آن پرداخته بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: مرعشی کارگزاران دولت ائتلافی حزب کارگزاران اصلاح طلبان شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۳۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل مدافعان شیطان در تهران!

برخی لایه‌های رادیکال اصلاحات نیز به عنوان وکیل مدافع این رژیم خواهان تغییر در سیاست های کلان منطقه ای ایران شده‌اند.

سرویس سیاست مشرق- بررسی برخی دیدگاه های اصلاح طلبان رادیکال بیانگر آن است که این گروه در مطالبی می کوشند با هجمه به سیاست خارجی جمهوری اسلامی اینگونه القاء کنند که شرایط تنش موجود با رژیم صهیونیستی حاصل همین سیاست‌ها می باشد.

حسین نورانی نژاد قائم مقام حزب اتحاد ملت در مطلبی بدون اشاره به برخی مطالب مطرح شده از سوی اصلاح طلبان رادیکال مبنی بر القای شرایط جنگی و متهم سازی ایران به تحریک رژیم صهیونیستی برای جنایت دمشق مدعی شد که نیروهایی از قبیل اصلاح‌طلبان با این که نسبت به رویکردهای کلان سیاست خارجی که در پیدایش بحران‌های فعلی سهم مهمی دارند، انتقاد داشته‌اند، اما در برهه افزایش تنش و درگیری منطقه‌ای آنها را مطرح نمی‌کنند و مسایل را ملی و معطوف به همین مقطع از زمان تحلیل کرده و متناسب با آن موضع گرفته‌اند.

وی اما در ادامه در تلاش برای برجسته سازی مساله طرح مقابله با بی حجابی مدعی شد، تشدید برخورد با مساله حجاب زنان همزمان با حمله موشکی و پهبادی ایران به مناطق اشغالی واقعا عجیب است! بنا بر تاکید این عضو حزب اتحاد ملت، شرایط تنش منطقه‌ای و مواجهه نظامی با دشمن بیرونی، اصول و آدابی دارد.

بررسی محتوایی اصلاح طلبان نشان می‌دهد که این جریان طی روزهای اخیر بارها مخالفت خود را با انتقام ایران مطرح کرده و طی یک بازنمایی و در جهت تولید هراس اجتماعی از خطر جنگ سخن به میان آورده و در حتی در این شرایط بر لزوم مذاکره مستقیم با آمریکا به عنوان پشتیبان اصلی رژیم صهیونیستی سخن به میان آورده است.

برخی لایه‌های رادیکال اصلاحات نیز به عنوان وکیل مدافع این رژیم خواهان تغییر در سیاست های کلان منطقه ای ایران شده‌اند.

اصلاح طلبان علاوه بر عدم رعایت منافع ملی از سوی دیگر کوشیدند تا از عدم سرمایه اجتماعی نظام در داخل سخن به میان آورده و توفیق آن در برابر تهاجم خارجی را دست کشیدن از مقابله با ناهنجاری های اجتماعی برآمده از فتنه بی‌حجابی طرح و بیان کنند!

دیگر خبرها

  • تفاوت‌های دولت اسلامی و سکولار
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • رأی اعتراضی مردم این استان به اصولگرایان است یا اصلاح طلبان؟
  • وکیل مدافعان شیطان در تهران!
  • آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند
  • پیام عملیات موشکی سپاه علیه اسرائیل از نگاه وزیر کشور و یک عضو شورای نگهبان
  • آیا دستمزد ۱۴۰۳ تغییر می کند؟ / تشکیل جلسه شورای عالی کار
  • اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس
  • خسروپناه: ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر مرتفع شود
  • چرا همه چیز از نظر رادیکال‌ها «سیاه» است؟